Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
Той Мартинез е по-скоро в тежест последните сезони, отколкото да помага с нещо. Да се налагат Хумелс и Зюле в защитата според мен :D
2

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Не знам защо е недоволен Робен, защото го няма Капитана....или защото до него е Бернат :confused: ( :laughing: )

https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20728277_1773292659350829_6966279628597188198_n.jpg?oh=8a6f8fd526449d3743d87027314993f7&oe=59F128DE
8

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Залагам на второто..
1

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Интересно състезание между Ренато и Алаба. :)

https://www.facebook...32807010137769/
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
След малко започва открита тренировка, която ще се предава пряко в тубата, ако някой може да я гледа: https://www.youtube....h?v=noUSgxglF38

Нойер вече тренира на пълни обороти, вчера Тиаго и Боатенг са взели участие в почти цялата тренировка (заедно с Робен) и би трябвало днес всичко да е наред и с четиримата и да тренират с отбора. Хави Мартинес също тренира, Хамес индивидуално на друго игрище :strongbench: :bayernfan:

Мнението беше редактирано от moonweaver: 23 August 2017 - 12:07

0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Със смесени чувства останах това лято. Все още съм на мнение, че нещата, върху които трябва да се акцентира, са(както казах и преди няколко месеца):

1. Десен бек.

2. Крила.

3. Алтернатива на Левандовски.

4. Налагане на качествени юноши.

Като десен бек твърдо сме решили да използваме Кимих. Не крия, че имам големи симпатии към него. От мачовете до момента останах с впечатлението, че играе с много голямо желание и хъс, бори се за почти всяка топка, и много добре се включва в атаките на отбора. Изглежда да се разбира и добре с Робен към момента, което е супер. Минусът му е, че доста често оголва зоната си, и си личи, че все още му липсва дефанзивния усет на ФилипЕ. От друга страна, футболистите като Лам са рядко срещано явление, а в момента не виждам чак толкова класни бекове на пазара. В моите очи през този сезон най-силно изпъкваха Дани Алвеш, Марсело и Карвахал. Нито един от тримата не може да бъде опция за Байерн. Та Кимих изглежда най-доброто решение към момента.

По втората точка не разбирам защо не се действа по-активно. Робери спешно се нуждаят от заместници. Не съм особено голям оптимист, че Коман и Гнабри ще могат да влязат в техните обувки. Когато Рибери дойде при нас, той вече беше горещо парче за всички големи клубове. Робен пък вече беше доказано име, минал през клубове като Челси и Реал Мадрид. Ясно е, че едно крило от световна класа, няма да излезе евтино. Ако се случи трансфера на Дракслер, би било стъпка напред към решаването на този проблем. Дано се ориентираме по-бързо и към подписа на Бранд, който също може да подсили отбора чувствително. А и нито един от двамата няма да ни излезе космическо скъпо. Напротив, ще са много добри попадения.

Алтернатива на Левандовски вече не е желателна, а е спешна. Не говоря само за липсата му срещу Реал Мадрид, а и за колебливото му представяне от началото на сезона. Не искам да нищя психологията на поляка, дали се чувства недосегаем и т.н., но колкото и добър да е, енергията и мотивацията му имат лимит. Чичарито ми се струваше една нелоша опция за алтернативен страйкър, но той премина в Уест Хем. Един Сандро Вагнер, юноша на Байерн, би могъл да се впише в клубната обстановка много бързо.

По четвъртата точка съм най-доволен - изграждането на "Байерн Кампус", изявлението на Хьонес за това, че юношите ни ще са нашия отговор срещу трансферната лудост, и т.н. Това не е нещо, което става толкова бързо, но аз съм готов да чакам, ако това ни донесе следващите Лам, Швайнщайгер, Кроос, Мюлер, Алаба и т.н.

Реално ние имаме само един трансфер към първия отбор това лято и това е Толисо. Зюле и Руди ги уредихме много по-рано, а Хамес е отдаден под наем от РМ. Идването на Никлас Зюле повишава вероятността някой измежду Хумелс, Боатенг и Мартинес да стане излишен. Струва ми се, че това ще е Мартинес, тъй като не е типичен централен бранител. И тъй като Толисо се очертава да е "заместникът на Алонсо", както гръмко обявиха някои, ролята му в Байерн става неясна. Другият несигурен е Руди. На 27 е, а досега никога не е правил толкова сериозно впечатление. Не знам защо го взехме, ако трябва да бъда честен. Където и да го сложиш, все ще има нереално тежка конкуренция. Видал и Тиаго към момента изглеждат непоклатими от титулярните си позиции... Хамес също трябва да играе. А Руди категорично заяви, че не е дошъл, за да бъде резерва. Иначе, според мен, Ренато изглежда пътник. Бъдещето му, както и това на Мартинес, изглеждат все по-неясни ден след ден. Евентуална тяхна продажба може да ни осигури необходимия капитал за закупуването на нови попълнения в атака...

Мнението беше редактирано от Лозанов: 24 August 2017 - 22:59

0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеЛозанов, на 24 August 2017 - 22:47, каза:

Алтернатива на Левандовски вече не е желателна, а е спешна. Не говоря само за липсата му срещу Реал Мадрид, а и за колебливото му представяне от началото на сезона.

Как това, че от началото на сезона е вкарвал поне 1 гол във всеки един от официалните ни мачове, е колебливо представяне?
2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Този коментар го написах преди вчерашния мач с Вердер, а представянето му преди това си беше колебливо, въпреки головете. Да не говорим, че на няколко пъти публично изрази недоволство от съотборниците си. Да предположим, че в един момент това недоволство прерасне в нещо повече, и то в края на трансферния прозорец...
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вЛуковит
И тези тъпи, глупави и безсмислени квалификации не минаха без контузия, някой да знае какво е състоянието на Алаба ?
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Засега пише, че има проблем с глезена, но все още няма инфо колко ще отсъства.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Добре ,че Рафиня има опит от ляво, Бернат също е аут до края на Октомври.
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Май времето на Фридъл да се докаже идва по-рано от очакваното...
5

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вЛуковит
Това момче Фридъл остави отлични впечатления от мачовете си през лятото, играе доста уверено и със самочувствие, според мен звездата му те първа ще изгрява
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
А защо да не пробваме Руди или Толисо по десния бек?
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Е какво му е на десния бек, проблемът е на левия, където се надявам да сложат Фридл...
1

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема