Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Улрайх няма да мърда никъде според мен. Въпреки всичко е добра алтернатива на Ману, пък и подписа нов договор преди месец два. :to_become_senile: Според мен на Робен и Рибери им е време да станат Back-up, колкото и да ми е кеф да ги гледам на терена.
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Договора на Улрай беше преподписан , защото нямаше яснота за състоянието на Нойер . Но ако Ману замине на СП в Русия и там е титуляр , то Улрай може да поиска да напусне с цел да играе редовно . Ако има такива амбиции де .
Руди - при положение че с изключение на 1-2 мача винаги е на ниво когато играе , то на негово място щях да поискам трансфер след края на сезона .
Ренато е пътник според мен . Почти сигурно и Бернат . Дорш също няма да остане , въпреки че направи добър мач . Боатенг и той май гледа в друга посока . Към Видал също има интерес .
Алкантара бил искан от Гурадиола по последни слухове . Левандовски - там всичко е изписано . А Кимих май гледа към Барса , ако се вярва на Иниеста . Испански медии го цитираха , че Кимих го е помолил да му съдейства за трансфер в Барса . А наскоро Меси отправи препоръка към ръководството да го купят .
Дибала не го искам . За тези пари има по-добри опции . Дори и Тимо Вернер е за предпочитане .
Като цяло входящи трансфери очаквам да има , само ако има доста изходящи .
Иначе доста интересни играчи стават свободни агенти лятото - Стефан Де Врай , Емре Джан , Люк Шоу , Макс Майер ... има и едно момче от Сент Етиен - Джонатан Бамба .
0

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
Ти май вярваш на всичко квото се пише :D тва да не е фифа. Тва пък за Кимих особено на Меси леля му казала, ще се набута някой от Байерн в Барса в момента. Само Реал е по високо стъпало ама те не могат.всичко да купят

Мнението беше редактирано от C3C0_vg: 04 May 2018 - 20:51

4

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13

Преглед на мнениеConan, на 04 May 2018 - 20:25, каза:

Ти разпродаде половината отбор ... А и продадените футболисти с какви си готов да ги замениш - Макс Майер, Де Врай, Бамба, Шоу http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/strongbench.gif Е голямо шоу ще е отборът на Байерн ако това стане.

ПП Без да искам ти сложих + ...

Мнението беше редактирано от ivo: 04 May 2018 - 21:15

5

• Напреднал
  • ПипПипПип

Преглед на мнениеC3C0_vg, на 04 May 2018 - 20:51, каза:

Ти май вярваш на всичко квото се пише :D тва да не е фифа. Тва пък за Кимих особено на Меси леля му казала, ще се набута някой от Байерн в Барса в момента. Само Реал е по високо стъпало ама те не могат.всичко да купят

Не знам какво точно е казала лелята на Меси ( питай я , щом си комуникирате ) ... Писал съм какво съм чел като извадка от интервю на Меси - " Нелсон Семедо не се представя на необходимото ниво , а Серхи Роберто е по-полезен като халф . Ръководството трябва да направи опит да привлече Кимих , чийто стил е сходен с този на Дани Алвеш " ... Дали един играчи би отишъл в друг отбор , зависи само от желанието на самия играч . А дали Байерн ще иска да го продаде - отделен въпрос .

Преглед на мнениеivo, на 04 May 2018 - 21:13, каза:

Ти разпродаде половината отбор ... А и продадените футболисти с какви си готов да ги замениш - Макс Майер, Де Врай, Бамба, Шоу http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/strongbench.gif Е голямо шоу ще е отборът на Байерн ако това стане.ПП Без да искам ти сложих + ...

"Чукча писател , чукча не читател" - че и твоята работа същата ... Ясно съм написал , че НЕ ОЧАКВАМ да има входящи трансфери , освен ако няма много продажби . Дали ще има продажби - зависи от желанието на играчите . Дали предпочитат да търкат пейката в Байерн , или да играят редовно . И дали други играчи , намират нужната мотивация да са в Байерн , след като са спечелили всичко с отбора ( като Боатенг ) . Съответно и дали ръководството ще ги продаде . Това че има интересни играчи с изтичащи договори е просто опция . Не виждам нищо лошо във варианта ако Боатенг поиска да напусне , да бъде заменен от Де Врай , за който да не се плаща трансферна сума . Така или иначе ще трябва нов защитник , ако се стигне до продажба . Въпреки иронията ти , Шоу е много по-добър бек от Бернат .

Мнението беше редактирано от Conan: 05 May 2018 - 21:50

0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Меси да си гледа малката работа, ако го е казал това наистина. Нагъл. Нахален.... <_<
Конан, какво е твоето мнение, да вземем да го разкараме вече това безполезно хлапе на бека? :laughing:
0

• Напреднал
  • ПипПипПип

Преглед на мнениеSuper_Super_Bayern, на 04 May 2018 - 22:50, каза:

Меси да си гледа малката работа, ако го е казал това наистина. Нагъл. Нахален.... <_<
Конан, какво е твоето мнение, да вземем да го разкараме вече това безполезно хлапе на бека? :laughing:

Моето мнение съм го казал отдавна ... В хлапето има много качества и потенциал , но на други позиции на терена . ;)
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Ако трябва да сме максимално честни и обективни, разликата между нас и Реал Мадрид през последните години(освен Роналдо..) е късметът. Ако имахме техният късмет, от 2009-та насам трябваше да имаме поне три Ушати.

9-10 - смазахме Ювентус, Фиорентина, Юнайтед, Лион. На финала си спомням, че най-добрият ни играч през онзи сезон Рибери не игра. Имахме куп пропуски, Робен май уцели и греда. Интер имаха две чисти положения и си вкараха. А реално ги надиграхме.

https://www.youtube....h?v=a-wf3xCLJ-U

10-11 - пак Интер ни елиминираха с гол в последните минути без да са по-добри от нас.

11-12 - смачкахме Сити, Валенсия, Базел, Марсилия, Реал. На финала унищожихме Челси чисто игрово и пак ни биха по някакъв нелеп начин.

https://www.youtube....h?v=AbQV_Fr4izI
12-13 - требъл, всичко ни се получи. Закономерно разбихе Виляреал, Арсенал, Ювентус, Барса и Дортмунд.

13-14 - заради липсата на конкуренция в Бундеслигата, си позволихме да играем на 50% и в Шампионската лига. Срещу Арсенал и Юнайтед се получи, но Реал ни отвяха.

14-15 - този път нямаше отпускане и се разправихме с Шахтьор и Порто, но срещу Барселона имахме 6 или 7 контузени титуляра. Аз съм сигурен, че с пълен състав щяхме да ги отстраним. Дори и тогава пак ги задържахме на 0-0 до 79 минута, когато Меси ги измъкна.

15-16 - прегазихме Арсенал, Ювентус, Бенфика. Чисто игрово попиляхме Атлетико, но изтървахме една камара положения. За пореден път бяхме по-добри, а отпаднахме.

https://www.youtube....h?v=qgT5hIIPfnA

16-17 - множество контузии + съдийски тесли ни изхвърлиха. И в двата мача ни се наложи да играем с човек по-малко. С добро съдийство и оптимален състав мисля, че имахме големи шансове да ги отстраним.

17-18 - Реал ги унищожихме и в двата мача, но отново - пропуски + контузени + съдийски тесли.

https://www.youtube....h?v=Phaff3ga4Ds

С късмета и съдийството в мачовете на Реал, сега можеше да имаме минимум четири-пет Ушати. :confused:

АКо някой ми каже, че такова нещо като късмет не съществува, ще му отвърна, че Барселона на Пеп имаха много по-силен състав от сегашния на Реал, и пак не успяха да играят на три поредни финала. Моуриньо 2010-та ги елиминира със същия антифутбол, а Меси уцели две греди срещу Челси две години по-късно. И в двата сблъсъка Барселона доминираха, но отпаднахa. Напротив, Реал доста пъти бяха надигравани от противниците си през тези години, но пак им връзваше и продължаваха напред.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 08 May 2018 - 00:38

2

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
2010 беше див късмет, че играхме финал, какво надиграване? Гол от 5 метра засада на Клозе да бием Фиорентина, после червен картон на единия от рошавите бразилци, иначе Юнайтед водеха с 3-0 и тотално бяха в контрол на мача(също и късметлийски гол в първия мач изобщо да се стигне до победа). А финала да се беше играл 900 минути, Байерн нямаше да спечели, онзи сезон беше на Интер. Ван Гаал постави основите за бъдещите успехи, но отборът беше доста ограничен откъм класа и беше далеч от най-добрите тогава. 2012 Челси имаха късмет срещу всички и явно съдбата искаше да им върне за загубите 2009, 2008, 2005.

Може да ни е яд за сега и 2016, когато определено Байерн отпадна като по-добрия отбор, но като цяло е безсмислено да анализираме всеки мач и всяка грешка, станалото станало. То и Арсенал можеше 2013 да направят сензацията и изобщо да нямаше требъл, ако тръгнем с ако-тата.

Мнението беше редактирано от Datty: 08 May 2018 - 12:00

2

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Мисълта ми беше, че доста често ни се случва да надиграваме противника, но да не успеем да си вземем мача. Докато при Реал няма такова нещо. И това е причината те да имат 3 ШЛ, а ние 1 за последните 10 години. А не че имат кой знае колко по-силен отбор от нашия. И това е до голяма степен спортен шанс, късмет.

Срещу Интер имахме своите шансове. Повече положения имахме. И чиста дузпа не ни дадоха в началото. И Рибери не игра. Те имаха две положения - два гола.

Иначе и тази година отпаднахме като по-добрия отбор.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 08 May 2018 - 13:00

1

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13
През 2010 г във финала на ШЛ, Интер знаеше какво иска и как да го постигне... Наще като че ли бяха доволни от самото си достигане до последния мач, а там каквото стане.
0

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Робен и Рафиня ще преподпишат за един сезон, само формалностите остават (беше обявено на официалната страница).

Аз лично съм много доволен - Робери са икони за клуба и заслужават да играят още една година. Рафиня също доказа, че е абсолютен професионалист, който не мрънка ако е резерва и ако е сложен на нетипична позиция. Те ще изнесат началото на сезона според мен, тъй като Коман и Гнабри ще са на Световно и имат всички изгледи да играят до края, което означава късно присъединяване към Байерн. Дано Робери са здрави тогава и да ни радват още една година в зенита на кариерите си!
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Като попреминаха по-силните емоции след отпадането ни от Реал, стигнах до извода, че най-големият фактор за това да не спечелим Ушатата този сезон е трансферната ни политика. Разбира се, не изключвам и другото. Но нашите проспаха миналото лято, според мен. Имаме класни играчи на повечето постове, но е наистина несериозно да се мисли, че можем да триумфираме в най-силният клубен турнир с вратар като Улрайх и крила на по 35 години, колкото и велики да са Робери. Защото се видя, че Улрайх има някакви качества, но няма класата, самочувствието и психиката за подобни мачове, а физическата форма на Робери не е тази, която беше преди няколко години. Неслучайно споменавам вратаря и крилата, защото смятам, че това са най-важните постове в Байерн през последните 10 години, заедно с десния бек, разбира се.

Всъщност присъствието на Хайнкес в съблекалнята успя да неутрализира пробойните, които имаме. Същите пробойни, които лъснаха по времето на Анчелоти. И причината за тези пробойни, не е че нямаме достатъчно средства, а защото сме стиснати. Не ми харесва какво се случва с футбола, но реалностите на пазара са такива, че класните играчи струват много пари. В Бундеслигата цените по традиция са по-ниски, но погледнете националния отбор на Германия през последните два мондиала - 80-90% от играчите играят в Бундеслигата. Погледнете го сега - по-голямата част играят извън Германия. Което иде да покаже, че класните германски футболисти в Бундеслигата лека-полека свършиха. Ако се вярва на слуховете, изглежда сме се ориентирали към Франция - Толисо, Товен, Малком. Пак със същата цел - да спестим някой "лев". Точно заради този манталитет германският футбол от потенциален най-силен(2012-14) пак слезе до четвъртото място. Явно този начин на мислене е заразен.

Мнението беше редактирано от Лозанов: 11 May 2018 - 19:21

1

Потребителят е неактивен   moonweaver 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 28-February 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Томас Мюлер
Хубавите новини днес нямат спирка - първо беше обявен първият професионален договор на Франк Евина (17 г.) до 2021 г., а малко след това и вече официално Мирослав Клозе беше представен като треньор на отбора до 17 г. с договор до 2020 г. :bayernshal:
0

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13
Франция е уникална люпилня за футболни таланти, магьосници и крале (Мбапе, Анри, Рибери). Подкрепям 100% трансферната политика на Кале и Ули. И искам да стана градинар на Зебенер щрасе.
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема