Datty, на 01 June 2018 - 11:49, каза:
Вие тия селекции ги правите все едно е фифата(защото дори на мениджъра няма да стане) - Мбапе, Азар, Де Бройне, Икарди? Защо не Меси?
А не мисля, че е правилно, въпреки слабите му мачове с Реал и държанието му после, да се обезценява какво е постигнал в Байерн. Ако си мислете, че ей така Вагнер ще го замести и ще вкарва по 40 гола на сезон, жестоко се лъжете. Много са малко играчите като Левандовски. ;)
А не мисля, че е правилно, въпреки слабите му мачове с Реал и държанието му после, да се обезценява какво е постигнал в Байерн. Ако си мислете, че ей така Вагнер ще го замести и ще вкарва по 40 гола на сезон, жестоко се лъжете. Много са малко играчите като Левандовски. ;)
Сандро Вагнер може и да не успее да отбележи 40 гола ... а може да отбележи и 50 . Зависи колко игрово време ще получава . По официална статистика от изиграни официални мачове за Байерн :
Вагнер - 775 изиграни минути , 9 гола , 2 асистенции . Бележи средно по един гол на 86,11 минути . Или по гол и асистенция на всеки 77,45 минути.
Левандовски - 16017 минути за Байерн , 151 гола , 35 асистенции . Гол на всеки 106 минути . Гол или асистенция на всеки 86 минути .
Гомез - 11270 минути , 113 гола , 26 асистенции . Гол на 99,74 минути . Гол или асистенция на всеки 81 минути .
Манджукич - 6171 мунути , 48 гола , 14 асистенции . Гол на всеки 128, 5 минути . Гол или асистенция на 99,5 минути .
Писаро при втория му престой ( трети избор за нападател ) - 1741 минути , 16 гола , 11 асистенции . Гол на 109 минути . Гол или асистенция на всеки 64,5 минути .
Както виждаш , само Манджукич отстъпва на поляка ко КПД .
Колкото до селекцията изброил съм имената на играчи които евентуално да се използват за бартер . За мен най-добрия вариант с оглед подмладяването на отбора е - Левандовски в Челси срещу Мората и пари . В момента цената на Мората не е висока , така че доплащането няма да е малко . А парите от този и другите изходящи трансфери , да се инвестират в Тимо Вернер .