Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   AnaGom 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 22-February 13

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 26 August 2018 - 20:20, каза:

Абе квото и да става твърдо зад Байерн. То тая година при мен всичко е от наопаки по-малко и Байерн е единственото нещо, което ми носи радост в момента.

:friends:
1

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеDatty, на 25 August 2018 - 17:40, каза:

това са скъпоплатени звезди, които ще дойдат с претенции за титулярно място.

Ами нека да имат претенции, ние сега и без това нямаме титулярни крила, а само резерви...
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Е то цяло лято Байерн не направи нищо, едва ли сега ще скочи да взема крило. В крайна сметка и с резервните крила отборът ще се справя без проблеми в Бундеслигата. В ШЛ зависи от групата, но едва ли някой се притеснява, че заради контузията на Коман Байерн ще има грижи там.
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)
Предвид анемичните процентчета, 5 за Куадрадо и 25 за Марсиал, никой няма да дойде. А в този момент ситуацията е такава, че даже един Патрик Херман (дето миналия сезон за 23 мача имаше само 2 асистенции и 0 гола) ще бъде по-добре от нищо.
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Ами Хьонес излезе и обяви официално, че няма да се купува никого. "Байерн не купува играчи за 3 месеца", това са неговите думи.

Поне ще видим дали Гнабри има потенциала за Байерн, ако е здрав естествено. По-голяма възможност няма как да получи.
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип

Преглед на мнениеDatty, на 27 August 2018 - 15:35, каза:

Ами Хьонес излезе и обяви официално, че няма да се купува никого. "Байерн не купува играчи за 3 месеца", това са неговите думи.

Поне ще видим дали Гнабри има потенциала за Байерн, ако е здрав естествено. По-голяма възможност няма как да получи.

"Байерн не купува играчи за 3 месеца"....Хахахахахаха, Хьонес ще ме умори,станал е страшно късоглед...Да си разчита на Робен и Рибери да ни изнасят още десет години, както и на този запъртък Гнабри. И да се надява, че Коман няма да се контузва повече. :)
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Ако ще се взима играч за да замести Коман , то съм съгласен с Хьонес - няма нужда . 3-4 месеца може да изкараме и с Мюлер , Гнабри и Хамес като алтернативи на Робери . Да не говорим , че съвсем спокойно може да се даде шанс и на някой от втория отбор . Ако ще се взима играч , то той трябва да е дългосрочен вариант . Примерно Дракслер , ако има нещо вярно в слуховете .
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
А не мислите ли, че неизвестните стават твърде много и не се знае откъде ще му излезе края? Най-малкото имаме нов треньор и тези невъзможни ситуации му затрудняват излишно работата и то само защото Хьонес така е "заповядал". Докога ще разчитаме на самоделни алтернативи? Мюлер е плачевен по крилата, Хамес е в пъти по-полезен на титулярната си позиция, освен това мисля, че контузиите на крилата ни далеч не са приключили и ще има още до май месец...На всичкото отгоре изобщо не си представям как някой 17-18 годишен би бил полезен с нещо в атака на евентуален 1/4 или 1/2 финал.
Пуст авторитет, все едно ще се свърши светът ако един път не е на неговата (тоест на Хьонес)
Боатенг за Дракслер е ок, но ще трябва да търсим и защитник след това, защото Хави пак ще трябва да го преквалифицираме, вместо да го ползваме като халф.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
В петък обявяваме продажбата\размяната на Боатенг за Дракслер + Павар и заспиваме.
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вСофия/Пазарджик

Преглед на мнениеDatty, на 27 August 2018 - 11:22, каза:

Е то цяло лято Байерн не направи нищо, едва ли сега ще скочи да взема крило. В крайна сметка и с резервните крила отборът ще се справя без проблеми в Бундеслигата. В ШЛ зависи от групата, но едва ли някой се притеснява, че заради контузията на Коман Байерн ще има грижи там.

Надеждата ми е тази контузия да отвори очите на ръководството, защото сега белята стана август, но ако се случи март какво правим? Оставаме с Рибери, Робен и поредната нова, натурализирана надежда на немския футбол... Това би било предостатъчно, ако беше 2012г, но за съжаление вече е 2018! Франк и Ариен са играчи, които да пуснеш на 1/2 на ШЛ на Бернабеу и не просто да си спокоен, че няма да дриснат, а напротив - дори ще вдигнат качеството на отбора... Но не са играчи, които да хабиш в продължение на целия сезон, срещу разни леваци за първенство и купа. Колко ще им издържат телата? Не искам да съм лош пророк, но до края на полусезона очаквам поне единия от двамата да е излязъл от строй за поне 2-3 месеца... :confused:
1

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вСофия/Пазарджик

Преглед на мнениеРосен, на 27 August 2018 - 17:34, каза:

В петък обявяваме продажбата\размяната на Боатенг за Дракслер + Павар и заспиваме.

Амин :bishop:
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Твърде хубаво ще е за да е истина...
0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Пълна каша е в отбора ни това се видя още при Анчелоти той щом неможа да се справи с играчите не виждам кой друг ще може освен Дон Юп ама него да не го коментираме,Ковач просто няма характер аз си го спомням когато играеше при нас ами чесно казано с нищо хубаво не мога да го запомня запълваше дупката както е и в момента,за да си треньор на голям отбор пълен с звезди които всичко са спечелели неможе един второстепен играч да ги води има и такива случаи но те са хора с характер и психолози най-вече, нашия явно не е такъв тип.В този отбор в момента наистина имаме много качествени момчета но вече се изчерпаха поне за Байерн,иска се сериозна промяна играчите които трябва да остана за мен са Нойер,Алаба,Кимих Зюле и Хамес,останалите които също много ги харесвам но можем и без тях. първо да започнем с истински треньор с характер. Между другото Анчелоти го изгонеха точно тези които в момента не са за Байерн така наречените лидери,Карло беше казал че иска да промени отбора че този отбор иска освежаване но не го послушахме или по точно другия за гонене Хьонес.
0

Потребителят е активен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Няма лошо да се привличат нови играчи, но работата по крилата съвсем не изглежда добре:

- Робен и Рибери би трябвало да напуснат в края на сезона;
- Коман има талант, но е вечно контузен и не мисля, че ще успее да оправдае големите очаквания към него
- Гнабри има нелош удар, но е супер тромав за крило, и като цяло никога не съм го смятал за нещо кой знае какво
- Алфонсо Дейвис е още хлапе и не може да се очаква да бъде ключов играч за Байерн поне в следващите 4-5 години, ако изобщо успее да се нагоди към футбола в Европа;

Иначе в атаката:

- Левандовски си остава топ класа и дано тази година избухне в големите мачове;
- Сандро Вагнер сигурно и той ще напусне след края на сезона;
- Мюлер в настоящата му форма го виждам като твърда резерва, а и не смятам, че пак ще заиграе като едно време;

Защитата:

- Зюле е най-стабилният ни играч в дефанзивен план към момента
- Алаба по левия бек е твърда опция
- Кимих е стабилен и във всеки мач се стреми да прави разликата, я с подаване, я с отиграване, я с нещо друго;
- Нойер е в трагична форма, което е разбираемо, но предполага допускането на много голове през сезона
- Хумелс, подобно на Хави, започна да допуска малоумни грешки прекалено често напоследък и не е много надежден
- Боатенг е мега изчерпан и най-вероятно ще напусне лятото
- Рафиня също се очертава напускащ

Ако трябва да коментираме средната линия:

- Толисо направи силен първи сезон и се надявам след контузията да стане основен играч в халфовата линия;
- Хамес е класа и се надявам да го откупим от Реал Мадрид за постоянно
- В доста мачове Горецка загатна, че има нещо интересно в него, но си мисля, че е още рано да му се дават генерални оценки;
- Не крия, че не съм фен на Тиаго Алкантара, но с оглед продажбата на Видал, е нужно присъствието на един по-опитен играч в центъра на терена;
- Хави Мартинес изигра най-силните си години, според мен, и смятам, че в момента той е едно от слабите звена в отбора, прекалено много грешки прави;
- Ренато Санчес е голям талант, но има психологическа, езикова или не знам каква още бариера, и с нищо не доказва, че заслужава да бъде титуляр в Байерн, не виждам голямо бъдеще за него при нас;
- евентуалния трансфер на Аарън Рамзи е оправдан от гледна точка на честите контузии в тима и статута му на свободен агент, но да се мисли за някакво сериозно присъствие от негова страна в Байерн ми се струва пресилено;

Не виждам особено голямо разбирателство между халфовете и защитниците. Нойер не вдъхва същата сигурност на хората пред себе си, както едно време, защото самият той изглежда разколебан във всяка по-напечена ситуация. В атака се разчита единствено на Левандовски и Рибери да измислят нещо. Има някакво напрежение в съблекалнята. Ковач е пичага, но не знае как вдъхне авторитет на играчите. На Салихамиджич му се отдава работата по клубната организация, но в съблекалнята влиянието му не изглежда никакво. Хьонес и Румениге допълнително напрягат нещата с тези скандали около тях...

Липсват характери като Юп, Пеп и Замер. Липсва лидер като Лам. Липсва ясна и конкретна ръководна политика от Ули Хьонес. Такива са нещата при нас в момента и това не е хейт, а самата истина. :(
7

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Да се надяваме ,че няма да чакаме Алфонсо 5 години , мисля ,че трябва да се развие по бързо. Иначе съм съгласен със целия пост на Bestia Negra , играчите на Байерн са или чупливи или изчерпани за големия футбол.
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема