Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеFCB-Plovdiv, на 26 July 2019 - 16:40, каза:

Super_Super_Bayern гледам те от няколко дена, някакви проблеми ли имаш с другия отбор на сърцето ми?

Не, даже са ми симпатични Локо Пловдив, на фона на това, че почти не следя Бг футбол. Много от приятелите ми също са фенове, баща ми също. Някакво съвпадение е, че ги споменах 2 пъти за 2 дни, нищо лично..:D
0

Потребителят е неактивен   FCB-Plovdiv 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11
Така и предположих де, но бях длъжен да попитам
0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
https://twitter.com/...9583198214?s=19

Съберете се да обяснявате сега,кои и колко отбори са над нас.
2

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
11-ят в тази класация ни пръсна от бой преди няколко месеца... :confused:
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Единадесетия не ни пръсна, а директно спечели турнира. Тази класация има нулева стойност.
0

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Хахахаха
0

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Коутиньо -10-и номер.

Кюизанс - 11-и номер.
0

Потребителят е неактивен   neuer_bmev 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 24-December 15
  • любим играч:Нойер,Мюлер,Румениге
Взема номера на Робен.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Ковач голям "мъжкар" го раздава.Глобил Санчес с 10 хил,защото казал,че 5 минути не са му достатъчни,а за Кимих ,че в съблекалнята изказал мнение за късните смени няма нищо.Срещу малките се перчи,а срещу големите не смее,така стана и срещу Ливърпул.
0

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
Правилно ги е глобил, Санчес да спре да се оплаква като малко момиченце. Отива пред медиите и си ближи раните, все едно медиите са му първи дружки. Нали утре ще се напие и ще обърнат др страна на монетата. Кимих до вчера играеше по долните нива на Германия, днес го раздава треньор на Байерн. Всяка жаба трябва да си знае гъола, а Кимих по-добре да гледа представянето си на терена, защото Ковач хубаво му сипем, че не става, ама играчите ритат топката на терена, те изпускат чисти положения, и те в защита позволяват да им шибнат 2 гола за 3 минути!
Роска, кои бяха големите срещу Пуул? Или Ковач трябва да плюе срещу някой от англичаните, че да покаже що за мъж е!
За мен правилна намесана Ковач, трябва да им покаже кой е шефът в съблекалнята. Ест може да я обърне срещу себе си и да се получи случаят Анчелоти, но тогава ще четем колко навременна е била реакцията на играчите и няма да четем плюене срещу тях, както беше по времето на италианеца. Това само показва как феновете си изкривяват една и съща ситуация, както на тях им е удобно.
-1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Да,хубаво го е глобил,но защо и Кимих не е глобен?
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип

Преглед на мнениеAndoniooo, на 19 August 2019 - 06:56, каза:

Правилно ги е глобил, Санчес да спре да се оплаква като малко момиченце. Отива пред медиите и си ближи раните, все едно медиите са му първи дружки. Нали утре ще се напие и ще обърнат др страна на монетата. Кимих до вчера играеше по долните нива на Германия, днес го раздава треньор на Байерн. Всяка жаба трябва да си знае гъола, а Кимих по-добре да гледа представянето си на терена, защото Ковач хубаво му сипем, че не става, ама играчите ритат топката на терена, те изпускат чисти положения, и те в защита позволяват да им шибнат 2 гола за 3 минути!
Роска, кои бяха големите срещу Пуул? Или Ковач трябва да плюе срещу някой от англичаните, че да покаже що за мъж е!
За мен правилна намесана Ковач, трябва да им покаже кой е шефът в съблекалнята. Ест може да я обърне срещу себе си и да се получи случаят Анчелоти, но тогава ще четем колко навременна е била реакцията на играчите и няма да четем плюене срещу тях, както беше по времето на италианеца. Това само показва как феновете си изкривяват една и съща ситуация, както на тях им е удобно.

Кимих играе във Байерн от 2015 година и не виждам как през това време е играл по долните нива, освен ако имаш предвид това, че отборът последната година наистина играе като отбор от 15-та бундеслига. Щом Кимих разбира повече от Ковач, както на всички (освен на теб) ни е ясно, няма никакъв проблем да поеме ролята на треньор, при положение, че такъв на практика липсва. Играчите даже се бавят със саботирането на Ковач. Ще бъда с две ръце ЗА да го направят, защото Нико, за разлика от Карло, си го заслужава.

Не знам как по-точно феновете изкривяват ситуации както "им е удобно". За кое да им/ни е удобно? Като фенове се надяваме на успехи за отбора в дългосрочен план, и тези успехи са по-важни от това да си затваряме очите за жалката игра/жалкото ръководство и жалкото съществуване на отбора изобщо, само за да сме със силните на деня, въпреки че въпросните са във вреда на отбора.

Иначе поне за Ренатко сме на едно мнение, и това е нещо. ;)

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 19 August 2019 - 08:15

0

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
Роска, грешно съм прочел, моят коментар е на основа, че и Кимих е глобен.
СБ, ти мислиш детски, дискусия с теб не може да се създаде, както не може да се създаде с вдин 15 гог фен който драска в Спортал. Кимих разбира повече от Ковач в някой паралерен свят с мистични създания и феи.
За мен до вчера значи 2015, за теб до вчера значи 2019, по простата причина, че твоето разбиране за създаването на Вселената започва ТРЕБЪЛНО! По тази причина, аз съм доволен в момента, като ми липсва само Манджукич, който все още се надявам да дойде и отборът да е на 100% готов да се бори. Същата е и причинАта да се радвам на БЛ и КГ. От твоята ТРЕБЪЛНА КАМБАНАРИЯ БЛ и КГ са селски турнирчера с купа със стойност на кроки с играчка на които си се радвал до преди 10 години. Но вече си пораснал и това не те кефи. За теб ШЛ е всичко! Няма лошо, ако искаш да си 6 сезона щастлив от 119 такива.
Жалкото ръководстви и жалкия отбор с такавата му игра са причина ти да си фен на Байерн, но да ти кажа на Байерн не му трябват подобни фенове, които се бият в гърдите, че дори в 3та БЛ ще подкрепят отбора, а докато този отбор е 7 поредни пъти шампион на страната си, този отбор е жалък...това не ми звучи логично.
Чакай си Кан, Ковач, Брацо и ко ще си тръгнат рано или късно и ти пак няма да си доволен, защото Байерн няма да пръска пари като Сити, ПСЖ, защото Байерн не е Реал или Барса да взима най-актуалните имена, след тях е в хранителната верига и защото Байерн няма да печели ШЛ през 2 години или 8 или 10.
Съвета ми е: по-весело и ведро го карай що се отнася до Байерн, не е толкова черно всичко.
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
4 години не са "вчера", ако ще и от 27 февруари 1900 да си фен. 4 години са близо половината от най-добрите футболни години в кариерата на един играч, за 4 години се сменя отбор изоснови. За мен еталон не е 2013 година, защото съм преживял и 2012. И като цяло сезоните от 2008 някъде, къде с повече спомени, къде с по-малко. Само че даже в най-слабите си сезони не сме били такова посмешище, не заради играта, а заради поведението и действията на ръководството. Играта е само резултат от това. Посмешище не бяхме и в сезоните между 2013 и уволнението на Анчелоти, въпреки че паднахме лошо от кой ли не испански отбор. И от уволнението на Анчелоти насам единствената светлина в тунела беше престоят на Хайнкес. През останалото време-срам, позор и мъка.
Не знам кое от това, което казвах за 3та бундеслига не ти звучи логично, но на мен не ми е логично защо се задоволяваш с такава охота да сме вечно трети, като имаме ресурс да се борим за първи, само че даже и трети не можем да сме в близкото бъдеще, защото и отбори като Тотнъм ни минаха.

Едит: Кимих разбира повече от Ковач, не защото е някакво тактическо светило, а защото и самият Ковач толкова си може. Искрено ме разочароваш щом не го виждаш този очевиден факт.

Едит2: То няма как да стане дискусия, две коренно различни мнения, в двете крайности. Темата е обсъждана хиляди пъти, ти знаеш какво ще кажа аз, аз знам какво ще кажеш ти. Хващаме се за най-пресните новини и те стават повод за поредното хапене.

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 19 August 2019 - 10:47

1

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15

Цитат

но да ти кажа на Байерн не му трябват подобни фенове, които се бият в гърдите, че дори в 3та БЛ ще подкрепят отбора, а докато този отбор е 7 поредни пъти шампион на страната си, този отбор е жалък...това не ми звучи логично.

Направо сформирай комисия и почни да издаваш разрешителни за това кой заслужава да е фен на Байерн и кой не. :laughing:

Кефи ме как си извърташ нещата. Сега не е важно как играем, важното е, че имаме 7 поредни титли. До онзи ден пък обратното - отпадаме от ШЛ, но важното е колко силно сме играли. Ако гледаме трофеите, трябва да сме доволни, да. Но ако гледаме играта на отбора след напускането на Гуардиола, трябва да сме притеснени, защото сезон след сезон сваляме нивото и играем по-слабо и по-слабо. А това в един момент неминуемо ще се отрази и на трофеите, които сега печелим. Например, миналогодишният Байерн КАТО ПОКАЗАНА ИГРА е един от най-слабите, които някога съм наблюдавал. А аз съм фен на отбора от 2002-ра т.е откакто гледам футбол.
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема