Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Каквото и да си говорим , Алаба е на едно ниво с Мюлер и Нойер откъм принос към отбора . Към тях можем да прибавим Рибери , Робен , Лам и Швайнщайгер . Това се легендите на Байерн от последните години . Какъв тогава е проблема Алаба да получава заплата съезмирима с тяхната ? В момента Левандовски получава почти двойно повече . Освен него по-високи заплати от Алаба получават още - Нойер , Мюлер , Сане , Ернандес , Тиаго и Боатенг .

Мнението беше редактирано от Conan: 10 September 2020 - 17:13

0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Доколкото аз съм запознат,той не иска техните заплати,а над техните.
0

Потребителят е активен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Последно от устата на Кале излезе, че след срещата (със Захави) в Лисабон е обнадежден.

Това преди три седмици.

Мнението беше редактирано от Боби: 10 September 2020 - 21:15

0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Добре де, последно кои напускат със сигурност?

Хави Мартинес, Алваро Одриосола, Иван Перишич, Фелипе Коутиньо. Други? Алаба и Тиаго са под въпрос. От тези имена само Алаба е основен играч при Флик. Май трябва да вземем още един бек, за да може Кимих спокойно да играе в центъра, ако Павар даде накъсо. Ако Алаба напусне, ще ни трябва или нов централен защитник, или да разчитаме на някой измежду Боатенг и Ернандес да бъдат стабилни. И може още едно крило за резерва тип Перишич, което да върти титулярите.

Иначе стартовата единайсеторка към момента се очертава - Нойер, Алаба, Зюле, Павар, Алфонсо, Кимих, Горецка, Мюлер, Гнабри, Сане, Левандовски. Дано Дейвид остане, защото винаги е бил страшно полезен за отбора.
0

• Напреднал
  • ПипПипПип

Преглед на мнениеРосен, на 10 September 2020 - 20:31, каза:

Доколкото аз съм запознат,той не иска техните заплати,а над техните.

Алаба е в перфектната възраст за защитник . Има още 3-4 сезона на топ ниво . Левандовски , Мюлер и Нойер са прехвърлили 30-те и това ще оказва влияние на представянето им . Дори и хипотетично да приемем , че Алаба наистина иска да получачава малко повече от тях , то дори и тогава има основание . Все пак не трябва да збравяме , че става въпрос за медийни спекулации . Кикер пише за 25 млн заплата , а според Шпорт билд претеньиите на Алаба за 20 млн заплата са в следствие от първата оферта на Байерн . Ако се вярва н медията , предложението е за 11 млн основна заплата ( Алаба сега получава 10 ) + още 6 млн различни бонуси . Което е несериозно предложение , предвид заплатите на Ернандес и Сане .
Аз се надявам , ръководството да си е извадило поуки от случая с Кроос , когато тръгнаха да го притискат и видяхме какво се случи .
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Трябва да се отбележи, че към този момент Ханзи Флик не получава попълненията, които иска. Разбираемо е, че финансовите обстоятелства не позволяват големи харчове, но Флик така или иначе не настоява за бомбастични трансфери. Според мен, той напълно си заслужи правото да има по-голяма роля по отношение на трансферната политика. А срзон 20-21 се очертава да бъде сгъстен и страшно натоварен, заради което имаме нужда от широчина в състава.
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Треньор на Байерн и голяма роля в трансферите са несъвместими понятия. Иначе съм съгласен, че широчина е необходима. В момента отборът е -1 крило примерно, а явно не се очертават попълнения там. Има слухове само за тоя десен бек Дост от Аякс, който вече е резерва там и ще е лесен трансфер предполагам.
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Флик не е просто поредния треньор на Байерн, а и доказа, че знае кое е добро за отбора, и заслужава да му се гласува по-голямо доверие. Каквото и да си говорим, той е с най-значима заслуга за изминалия сезон. Надявам се ръководството да се съобрази с желанията му, защото от това Байерн само ще спечели.

Дост би бил идеален вариант за ротация на Павар. Обаче без Хави и Тиаго изтъняваме в центъра, където Кимих и Горецка ще са титуляри, а Толисо и Кюсанс бекъп. И в нападение - Коман е под карантина и временно сме само със Сане и Гнабри по крилата. Левандовски е сам. Нещата вървят и към напускане на Алаба, което отваря огромна дупка в защитата. Люка Ернандес още с нищо не е впечатлил, а с Боатенг е игра на нерви всеки мач.

Мисля си, че сега е идеален момент да започнем да налагаме момчета от школата. Да видим Флик как ще ги интегрира в тима.

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 17 September 2020 - 16:51

1

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
То ние добрите момчета от школата ги пуснахме под наем или продадохме. Май, Майер, Сингх, и т.н.

Но не е като да няма обещаващи момчета във втория отбор - Даяк, Арп, Тилман, Онтузанс, Ричардс, Ари-Мби

Каквото дойде. Напред и нагоре!
0

• Напреднал
  • ПипПипПип
Аз все още се надявам , че Румениге , Хьонес и Брацо ще спрат с простотиите и ще си затворят малко големите усти , защото почват откровено да вредят на клуба . Почти сигурната продажба на Алкантара и Мартинес , ще освободят ресурс за увеличаване заплатата на Алаба . За Флик ясно че държи на него , но не е ясно дали клуба иска да го задържи .
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Добре че направихме този исторически сезон, щото нещата отиват към провал през следващия.

Мнението беше редактирано от Semper Fidelis: 17 September 2020 - 19:21

0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Рекордът за най-много поредни победи във всички турнири на отбор от професионална лига се държи от уелския "Ню Сейнтс" - 27 победи. Ние имаме 22 засега. Дали ще го подобрим през следващия месец?
0

Потребителят е неактивен   Svetozar 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 15-October 10
  • живущ вSofia
  • любим играч:Оливер Кан
Само на мен ли ми писна да гледам как Алаба бие над вратата всеки пряк свободен удар. Трябва ни изпълнител на такива положения.
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Кимих след мача с Франкфурт: "В крайна сметка победихме заслужено, но със сигурност не беше най-доброто ни представяне. Понякога не сме достатъчно фокусирани през първото полувреме. Можеше да решим срещата по-рано. Има какво да подобряваме."

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 25 October 2020 - 01:07

0

Потребителят е активен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Ханзи Флик ще пусне отбора да почива от 20-ти до 28-ми!
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема