Ръководството е ясно. Треньорите-те вчера дойдоха, кога се изчерпаха...? Много треньори минаха, не всеки постигна успехи.
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 21 February 2022 - 08:53
Той Нагелсман си ги има идеите . Липсват подходящи изпълнители . Особено ако ще се ползва и схемата с 3-а в защита .
Публикувано: 21 February 2022 - 13:39
Билд: Левандовски е недоволен от стила на Нагелсман.
Публикувано: 21 February 2022 - 14:05
Нормално ... Левандовски е консуматор . Стила на Нагелсман предполага нападателите да се движат много и да създават положения за отбора . Не отбора да играе за нападателите .
Публикувано: 21 February 2022 - 14:06
Conan, на 21 February 2022 - 08:53, каза:
Той Нагелсман си ги има идеите . Липсват подходящи изпълнители . Особено ако ще се ползва и схемата с 3-а в защита .
Ами , да се съобразява с това какви футболисти има ... По средата на сезона не е най-подходящото време за кардинални промени в схемата на игра.
Публикувано: 21 February 2022 - 15:41
Според мен Нагелсман това прави . Използва рационално наличните играчи . Фонзи , Станишич и Горецка ги няма . Ричардс и Сар са много далеч от необходимото ниво . При трагичната форма на Упамекано , просто няма опции за защитна линия с 4-а . Това означава Павар , Зюле ,Упамекано и Ернандес да играят без почивка . Добавяме и нежеланието на Ернандес и Павар да играят като бекове . Липсата на Горецка изключва възможността Кимих временно да играе на десния бек . Сам виждаш ,че опциите въобще не са много .
Публикувано: 21 February 2022 - 16:05
Длъжен е Нагелсман да се пробва с 3 ма в защита след като нямаме налични футболисти,видя и разбра че не върви играта така и неделя го коригира това,целия този спад в играта ни се дължи на контузиите на основни играчи и слабата форма на Упамекано който също е основен.
Публикувано: 21 February 2022 - 16:48
Според мен, Павар , Зюле , Упамекано, и Ернандес спокойно могат да играят през 3 дни ...Особено като се има предвид какви смешни отбори играят срещу нас в Бундеслигата.
Публикувано: 21 February 2022 - 21:51
За да е пълен цирка-И Адидас и Дойче Телеком сменят Лога-та си...Новите ни екипи ще изглеждат потресаващо Ужасно...
Публикувано: 21 February 2022 - 22:24
katzi, на 21 February 2022 - 21:51, каза:
За да е пълен цирка-И Адидас и Дойче Телеком сменят Лога-та си...Новите ни екипи ще изглеждат потресаващо Ужасно...
То и сега не са кой знав какво,а дойче телеком махат двете точки след Т чак да е потресаващо.
Мнението беше редактирано от mmmnee: 21 February 2022 - 22:25
Публикувано: 22 February 2022 - 14:17
ivo, на 21 February 2022 - 16:48, каза:
Според мен, Павар , Зюле , Упамекано, и Ернандес спокойно могат да играят през 3 дни ...Особено като се има предвид какви смешни отбори играят срещу нас в Бундеслигата.
Нали се сещаш , че в момента това са всичките здрави класни защитници на Байерн . Излишен риск е всички те да са заедно на терена във всеки мач . Просто не ми се мисли какъв цирк ще е защитата , ако Зюле се контузи .
Публикувано: 17 March 2022 - 21:22
Удобен момент за Нагелсман да опита и схема с двама в защита.
Публикувано: 17 March 2022 - 22:16
Нойер си е чист защитник,така че схемата се запазва.
Публикувано: 17 March 2022 - 23:06
Плякана работа и тази година...
Сигурно месец Зюле няма да играе, а последните мачове е по-стабилния в иначе кекавата ни отбрана.
Ситуацията е следната:
Горетцка ще се следи, няма да се бърза с връщането му в състава. Прогноза за връщане - 2ри Април.
На Алфонсо Дейвис утре пак ще му гледат сърцето и ако всичко е наред - индивидуалните му тренировки ще вдигат темпо с всеки изминал ден. Неговото завръщане в състава вероятно е като на Леон, но може и да имаме късмет, знае ли се.
Павар засега отпада само за Унион, но днес е тренирал и Ковида не се знае кой може да хване за уя в съблекалнята и на игрището.
Левандовски засега е под въпрос за Събота след нелепата контузия по време на тренировка, когато е опитал удар и не уцелва правилно топката и пада на земята.
Чупо Мотинг днес не тренира, защото е с настинка.
За Толисо има шанс да бъде в групата за мача с Унион.
След като вчера Ману не тренира, а от клуба казаха, че причината за това е, че е част от плана на възстановяване след операцията (wtf), то днес той тренира. Както и да е. Според мен просто му дават почивка. И преди контузията Нагелсман през седмицата му даваше day off. Дали има нещон, което от клуба предпочитат да не споделят публично?
Абе няма нещо хармония, такова ми е усещането. Нямам някакво усещане за паметен сезон, камо ли за задоволителен. Дано греша де
Сигурно месец Зюле няма да играе, а последните мачове е по-стабилния в иначе кекавата ни отбрана.
Ситуацията е следната:
Горетцка ще се следи, няма да се бърза с връщането му в състава. Прогноза за връщане - 2ри Април.
На Алфонсо Дейвис утре пак ще му гледат сърцето и ако всичко е наред - индивидуалните му тренировки ще вдигат темпо с всеки изминал ден. Неговото завръщане в състава вероятно е като на Леон, но може и да имаме късмет, знае ли се.
Павар засега отпада само за Унион, но днес е тренирал и Ковида не се знае кой може да хване за уя в съблекалнята и на игрището.
Левандовски засега е под въпрос за Събота след нелепата контузия по време на тренировка, когато е опитал удар и не уцелва правилно топката и пада на земята.
Чупо Мотинг днес не тренира, защото е с настинка.
За Толисо има шанс да бъде в групата за мача с Унион.
След като вчера Ману не тренира, а от клуба казаха, че причината за това е, че е част от плана на възстановяване след операцията (wtf), то днес той тренира. Както и да е. Според мен просто му дават почивка. И преди контузията Нагелсман през седмицата му даваше day off. Дали има нещон, което от клуба предпочитат да не споделят публично?
Абе няма нещо хармония, такова ми е усещането. Нямам някакво усещане за паметен сезон, камо ли за задоволителен. Дано греша де