Явно е нужно още време,за да се възстанови.
Ян Зомер няма да премине в Байерн през зимата.Това е официалното становище на Гладбах.
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 08 January 2023 - 13:37
Да си Връщат Набел.ВЕДНАГА.....
Останем ли само с Улрайх...Пишем сечена БЕГАЛ с тая палава защита
Останем ли само с Улрайх...Пишем сечена БЕГАЛ с тая палава защита
Публикувано: 08 January 2023 - 15:54
Ама то работата е бегала отдавна, без значение кой взимат или не.
Публикувано: 08 January 2023 - 17:59
Нюбел няма желание да се връща в Байерн на този етап и е отказал да му бъде прекъснат наема.
Според мен трябва да се търси вратар,който да замени Нойер,а не за временно решение.
Според мен трябва да се търси вратар,който да замени Нойер,а не за временно решение.
Публикувано: 08 January 2023 - 20:15
Росен, на 08 January 2023 - 17:59, каза:
Нюбел няма желание да се връща в Байерн на този етап и е отказал да му бъде прекъснат наема.
Нюбел сега му беше момента да се наложи в Байерн и да измести Нойер златен шанс бе това за него,както никой не си представяше че на левия бек някой ще измести Алаба,но появи се Дейвис при една контузия на Алаба и от тогава Алфонсо бе там и трябваше да се търси място на Алаба.
Публикувано: 08 January 2023 - 23:16
Все повече и повече слухове вървят в мрежата за евентуално привличане на Боно от Севиля
Публикувано: 10 January 2023 - 18:38
Дали кариерата на Нойер при нас и в Бундестима не приключи? Дават го да се възстанови чак след година и не ясно дали изобщо ще бъде в състояние да играе. Зомер(на 34) се разглежда като временен вариант, но пък никой не знае как ще се впише в клуб като Байерн.
П.П: Дейвис се гласял да ходи в Мадрид при Давид и Тони.
П.П: Дейвис се гласял да ходи в Мадрид при Давид и Тони.
Публикувано: 12 January 2023 - 18:19
Започна да се говори за пенсиониране на Мюлер през 2024 , което според възраста му по-скоро ще е нещо нормално.
Публикувано: 12 January 2023 - 18:56
Публикувано: 30 January 2023 - 15:24
Жоао Кансело е играч на Байерн, поне до лятото!Договор за наем, може би с включена клауза за купуване, защото ръководството му е фен от години.
Така тръбят всички медии. Дано успеят на финализират трансфера до утре вечер.
Update : Той пътува към Мюнхен в момента за медицинските си прегледи.
Странно ми се струва, защото той започва в 80% от мачовете на отбора в Премиър Лийг и в 83% в ШЛ.Явно нещата с Пеп нещо не вървят.
Дали нещата с Павар при нас не се разпърдяха?
Така тръбят всички медии. Дано успеят на финализират трансфера до утре вечер.
Update : Той пътува към Мюнхен в момента за медицинските си прегледи.
Странно ми се струва, защото той започва в 80% от мачовете на отбора в Премиър Лийг и в 83% в ШЛ.Явно нещата с Пеп нещо не вървят.
Дали нещата с Павар при нас не се разпърдяха?
Мнението беше редактирано от Боби: 30 January 2023 - 15:33
Публикувано: 30 January 2023 - 16:41
Боби, на 30 January 2023 - 15:24, каза:
Жоао Кансело е играч на Байерн, поне до лятото!Договор за наем, може би с включена клауза за купуване, защото ръководството му е фен от години.
Каквоооо ??? Тоя е страхотен бек http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/yahoo.gif
ПП Вече е в Мюнхен за прегледи. Според Фабрицио Романо , който е доста осведомен по отношение на трансферите в Европа, Байерн ще го вземе под наем, а лятото ще може да го откупи за 70 млн евро.
Мнението беше редактирано от ivo: 30 January 2023 - 18:30
Публикувано: 30 January 2023 - 19:51
Павар е пътник.И той ще се забие в слънчевата Барселона.
Вървят слухове за привличане на Маркъс Тюрам.
Вървят слухове за привличане на Маркъс Тюрам.
Мнението беше редактирано от Росен: 30 January 2023 - 20:02
Публикувано: 30 January 2023 - 20:34
Кансело е в слаба форма, на световното седна на скамейката, но си остава супер играч, много над Павар и хърватина. Явно се е скарал сериозно с Гуардиола.
Отличен трансфер, радвам се че има реакция след слабите мачове. Преди време щяха да си заровят главите в пясъка и да обясняват, че всичко е точно.
Отличен трансфер, радвам се че има реакция след слабите мачове. Преди време щяха да си заровят главите в пясъка и да обясняват, че всичко е точно.
Публикувано: 30 January 2023 - 20:35
Изненадващо е и за мен това, но е доста добре дошло на фона на "гранатите" при нас. Дано успее да се наложи.
Имали са доста търкания с Гуардиола през последните 2 седмици.
Имали са доста търкания с Гуардиола през последните 2 седмици.
Публикувано: 30 January 2023 - 20:48
Datty, на 30 January 2023 - 20:34, каза:
Или щяха да реагират като доведат с фанфари някоя "звезда" от типа на Сердар Таски http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/tooth.gif