Кени Далглиш е нашия тренер! Това е човека,с който ще просперираме най-много в Европа! Ще вземем ШЛ 3 поредни години,Дортмунд ще ги бием с по 10 на 0,а купата на Германия ще я взимаме с резервите! :laughing:
Отборът - обща дискусия
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 13 May 2012 - 01:00
stavrev, на 13 May 2012 - 00:45, каза:
Кени Далглиш е нашия тренер! Това е човека,с който ще просперираме най-много в Европа! Ще вземем ШЛ 3 поредни години,Дортмунд ще ги бием с по 10 на 0,а купата на Германия ще я взимаме с резервите! :laughing:
Той ще направи от Щубер и Боата, а да не забравя и Толята най-бързите защитници в света на спорта. Даже на поредната тренировка на Болт в щаб квартирата на Байерн ще попита: "Аве тренер и аз искам да бягам така бързо, тези нали няма да се състезават в Лондон 2012:laughing:"
Публикувано: 13 May 2012 - 01:45
markony_70, на 13 May 2012 - 00:28, каза:
А ние като не можем да бием в рекордните 5 мача отбор,който е 5 класи под нас в съотношение пари и играчи означава ли че Клоп е по-добър от Хайнкес и Ван Гаал.
Може и това да значи. Само че през 2009/10 с Ван Гаал начело ги бихме и в двата мача - 3:1 и 5:1. Клоп обаче получи доверие и разви отбора. Мисля, че някой треньор трябва да получи повече доверие в Байерн.
Публикувано: 20 May 2012 - 13:28
...........................................................................Нойер (Щарке)..................................................................
Лам (Рафиня).............Класен централен защитник(Боатенг)...... Бадщубер( Данте)....... Алаба( Контенто).........
.................................Швайнщайгер( Класна резерва- Сахин).....Густаво(Тимошчук)..........................................
.......................................................................................Кроос.................................................................
Мюлер(Робен)........................................Класен централен нападател(Гомес).........................Рибери( Шакири)....
В противен случай- ШЛ през крив макарон.
Лам (Рафиня).............Класен централен защитник(Боатенг)...... Бадщубер( Данте)....... Алаба( Контенто).........
.................................Швайнщайгер( Класна резерва- Сахин).....Густаво(Тимошчук)..........................................
.......................................................................................Кроос.................................................................
Мюлер(Робен)........................................Класен централен нападател(Гомес).........................Рибери( Шакири)....
В противен случай- ШЛ през крив макарон.
Публикувано: 20 May 2012 - 13:35
...........................................................................Нойер (Щарке)..................................................................
Лам (Рафиня).............Сако/Хьоведес(Боатенг)........... Бадщубер( Данте).............Алаба( Контенто)...............
....................................Швайнщайгер(Сахин).................................Густаво(Чан)..........................................
Мюлер(Робен)........................................Жиру/Дзеко (Гомес).........................Рибери( Шакири)........................
Според мен това трябва да е главният състав за догодина...Но кой ли ме пита!
Лам (Рафиня).............Сако/Хьоведес(Боатенг)........... Бадщубер( Данте).............Алаба( Контенто)...............
....................................Швайнщайгер(Сахин).................................Густаво(Чан)..........................................
Мюлер(Робен)........................................Жиру/Дзеко (Гомес).........................Рибери( Шакири)........................
Според мен това трябва да е главният състав за догодина...Но кой ли ме пита!
Публикувано: 20 May 2012 - 13:40
След като останахме втори във всички турнири смятам,че Ули ще хвърли доста пари за трансфери.Дано обаче да са на правилното място и правилните ХОРА.С един нов надъхан треньор като Льов,Финк или "стар" тактик като Бенитез вярвам,че Байерн пак ще жъне успехи.
Публикувано: 20 May 2012 - 17:59
Че ще жънем ще жънем, но докато спечелим ШЛ аз поне всеки ден ще си спомням за тази загуба. Да беше заслужена иди дойди, ама според мен ТОВА БЕШЕ НАЙ НЕЗАСЛУЖЕНАТА ЗАГУБА НА ОТБОР В СВЕТОВНАТА
Публикувано: 20 May 2012 - 18:39
"На мен ми липсваше например един Йенс Йеремис, който да захапе противника още на излизане от тунел". Хьонес
По-добре късно от колкото никога...да ти дойде акъла в главата!
По-добре късно от колкото никога...да ти дойде акъла в главата!
Мнението беше редактирано от stavrev: 20 May 2012 - 18:39
Публикувано: 20 May 2012 - 18:55
Между другото, въпреки че паднахме снощи, на мен лично тая загуба ми отвори очите за играчите ни - кой има психика и характер и кой няма. Дузпите може да са въпрос на късмет, но показват най-важното - кой има манталитет на победител и кой не се страхува да поема отговорност! А повечето ни играчи снощи не го показаха това и от тая гледна точка си заслужаваха загубата.
Мнението беше редактирано от Santa Cruz: 20 May 2012 - 18:56
Публикувано: 20 May 2012 - 22:14
Този сезон си пролича кой между Рибери и Робен е по добър като играч и като човек.... Да Рибери имаше слаб сезон миналата година но колко да е слаб като погледнем Робен.
Публикувано: 20 May 2012 - 22:37
^ Айде сега и като човек.... Как пък ги определяш тия работи? Познаваш ги лично ли?
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 20 May 2012 - 22:41
Лам (Рафиня).............Видич/Хьоведес(Боатенг)........... Хулмес(Бадщубер)( Данте).............Алаба( Контенто)...............
....................................Швайнщайгер(Густаво).................................Сахин(Чан)..........................................
.......................................................................................Кроос(Мюлер).................................................................
Шакири(Робен)........................................Кавани(Жиру).........................Рибери(несменяем)........................
Ако някой дава 25 мил и нагоре, Гомез директно трябва да си замине. От Англия 100% може да дойде някоя подобна "умна" оферта. Видич мисля, че има още 1 година от договора му, Хулмес не знам дали мрази Байерн, но ще се радвам да го видя, Сахин-задължителен, Кавани и Жиру-общо 50 милиона=40+10. Добавяме и Сахин 12 +50=62 мил. Хулмес или Хъоведес около 15=62=77мил 77 мил без Видич(или някой от неговата класа) Струва ми се непосилна задача :tooth: А състава ще стане страшен:crybaby:опс пропуснах Данте и Шакири 77+12+5=94 мил евра похарчени от Байерн на трансферния пазар :laugh: егати вица!!! Продават Гомез за 25 и сумата става 69, изглеждат ми поносими за такива футболисти :) Робен и той около 25-сумата става на 44 ехееее, напълно възможна, но колкото и да ме дразни бих искал да е в състава.
Лам (Рафиня).............Видич/Хьоведес(Боатенг)........... Хулмес(Бадщубер)( Данте).............Алаба( Контенто)...............
....................................Швайнщайгер(Густаво).................................Сахин(Чан)..........................................
.......................................................................................Кроос(Мюлер).................................................................
Шакири(Робен)........................................Кавани(Жиру).........................Рибери(несменяем)........................
Ако някой дава 25 мил и нагоре, Гомез директно трябва да си замине. От Англия 100% може да дойде някоя подобна "умна" оферта. Видич мисля, че има още 1 година от договора му, Хулмес не знам дали мрази Байерн, но ще се радвам да го видя, Сахин-задължителен, Кавани и Жиру-общо 50 милиона=40+10. Добавяме и Сахин 12 +50=62 мил. Хулмес или Хъоведес около 15=62=77мил 77 мил без Видич(или някой от неговата класа) Струва ми се непосилна задача :tooth: А състава ще стане страшен:crybaby:опс пропуснах Данте и Шакири 77+12+5=94 мил евра похарчени от Байерн на трансферния пазар :laugh: егати вица!!! Продават Гомез за 25 и сумата става 69, изглеждат ми поносими за такива футболисти :) Робен и той около 25-сумата става на 44 ехееее, напълно възможна, но колкото и да ме дразни бих искал да е в състава.
Публикувано: 20 May 2012 - 22:46
TakingLives, на 20 May 2012 - 22:37, каза:
^ Айде сега и като човек.... Как пък ги определяш тия работи? Познаваш ги лично ли?
По училищата кадето се играе мач на ей такива като Робен им викат ''лаком гъз'' той ако беше човек щеше да се усети че футбола е отборна игра,всички го разбрахме с този негов пробив и удар,преди поне целеше вратата а сега в сини облаци!!!