Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
Бомел го е казал това защото тъст му е треньор на национала...подмазвач :laughing:
1

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
След края на сезона, може да кажем че, поне един фен на Байерн спечели нещо, чичо Ули:tooth:
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Бая нерви му се насъбраха на президента. Може да напълни кесийката,ама доста разочарования насъбра.3 "калъфки" в един сезон и миналата година пак без нищо...и на него не му е лесно.Колкото и да злорадстаме срещу него...стана ми жал за човечеца.
1

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер
Ули винаги ходи на мачовете с шал на Байерн. На финала камерите на няколко пъти показаха лицето му и се виждаше разочарование. Колкото и да съм му ядосвал и критикувал, не мога да не го съжаля и аз.
2

Guest_Andoniooo_*

Така си е, с ръка на сърцето мога да кажа, че Улито винаги гледа доброто на Байерн. А и забелязвам, че хаби доста повече нерви от Румениге на трибуните :bayernfan:
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Това,че Румениге не реве или вика по трибуните не означава,че не му пука.
1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn

0

Guest_Andoniooo_*

Хайнес сложи край на спекулациите, остава начело и през следващия сезон. Дано измисли някоя друга тактика с/у БД, че не ми се мисли пак ако ни натупат по същия начин:wacko: Определено ще трябва да промени нещо, защото тея три 2ри места не са случайност:ph34r:
0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Шансовете да гледам Байерн през другия сезон намаляват доста с все изминал ден...ако хайнкес от сега не почне да мисли как ще бием борусия и как да им присади по едни топки на женорята в отбора...не ми се мисли.ще стане май като с втория сезон на ван гаал.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Защо Хайнкес остава в отбора и за следващата година?За мен е голяма грешка,защото дори и да си изкара целия следващ сезон едва ли ще остане за трета година.Тогава трябва да се търси нов треньор,който ще започне от нищото,може да има друга визия за отбора,друга философия за играта и това само ще върне Байерн година назад.Според мен колкото по-рано имаме нов треньор,който да започне да въвежда методите си на работа,толкова по-добре за Байерн.
Ако съм на Ули,вземам млад треньор и му давам кредит на доверие+желаните футболисти от поне три години,а ако не ,нека Ули да си взема пенсии за по една максимум две години и да си ги сменя.
1

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеРосен, на 22 May 2012 - 18:40, каза:

За мен моделът-отбор на Байерн,който най-много ми допадаше беше онзи на Хицфелд.

Незнам кой модел е бил най-приятен,но оня на Магат беше най-жалкия дето съм виждал.На практика се едно гледах английски отбор...
2

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
При Магат си беше облик на немски отбор, без тези безкрайни подавания и постепенни атаки. Обаче неудачите в Шампионската лига, на моменти абскурдните трансфери и некачествената и къса скамейка го провалиха. При Отмар 2 втория период също не изглеждахме зле. Новия треньор трябва да е подобрена версия на Магат и Хицвелд, а не на Клинсман и Ван Гаал - нека го кажем по този начин.
Стила на Юрген Клоп в Дортмунд много ми допада, както и на Торстен Финк, последния все пак се е учил от най големия!
Матиас Замер също е добър вариант, както и Йоги Льов от германците.
От чужденците ми допадат Хидинк, Анчелоти, Бенитес, Мауриньо, обаче последния не е човека за дългосрочен план, а и не мисля че скоро ще се махне от Реал.

Мнението беше редактирано от Bavareza: 24 May 2012 - 23:30

0

Потребителят е неактивен   IVO_FCBM 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-June 11
  • живущ вСтара Загора
Схемата с двама нападатели ми допада много, но за сметка на тях, някой от титулярните полузащитници трябва да седне на резервната скамейка.

0

Потребителят е неактивен   Lahmcho 

• Новорегистриран
  • Регистриран: 22-May 12

Преглед на мнениеBavareza, на 24 May 2012 - 23:28, каза:

При Магат си беше облик на немски отбор, без тези безкрайни подавания и постепенни атаки. Обаче неудачите в Шампионската лига, на моменти абскурдните трансфери и некачествената и къса скамейка го провалиха. При Отмар 2 втория период също не изглеждахме зле. Новия треньор трябва да е подобрена версия на Магат и Хицвелд, а не на Клинсман и Ван Гаал - нека го кажем по този начин.
Стила на Юрген Клоп в Дортмунд много ми допада, както и на Торстен Финк, последния все пак се е учил от най големия!
Матиас Замер също е добър вариант, както и Йоги Льов от германците.
От чужденците ми допадат Хидинк, Анчелоти, Бенитес, Мауриньо, обаче последния не е човека за дългосрочен план, а и не мисля че скоро ще се махне от Реал.

Той Моуриньо да ни спечели купата, пък ако иска всяка година да си сменя отбора....
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеBavareza, на 24 May 2012 - 23:28, каза:

При Магат си беше облик на немски отбор, без тези безкрайни подавания и постепенни атаки. Обаче неудачите в Шампионската лига, на моменти абскурдните трансфери и некачествената и къса скамейка го провалиха.

Това при Магат за мен не беше облик на никакъв отбор. Немските отбори може преди да са играели защитно, но поне са имали идея, а при Магат даже и тя липсваше. Там се караше само на мускули.

Мнението беше редактирано от Santa Cruz: 25 May 2012 - 00:49

3

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема