Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост
След едва 3 мача може би е малко рано за генерални изводи, но мисля че можем да кажем, че отминалото трансферно лято е доста успешно от гледна точка на конкуренция - понякога не е нужно да привлечеш титуляри, а прилични хора, които да накарат титулярите да си вдигнат нивото. Повечето хора тук бяха настроени негативно към селекцията за този сезон, дано всички бъдем убедени в следващите седмици и месеци, че селекцията наистина е била доста над средната, която сме свикнали да гледаме и накрая този сезон да се увенчае с титла или две.

:strongbench:
0

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вМонтана
Ако тоя сезон не вземем ШЛ, не виждам кога ще стане в близките години...
0

Потребителят е неактивен   pesho 

• Новак
  • Пип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 29-June 12
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Томас Мюлер
Поредно доказателство за мини стил "тик-так" от страна на баварците, отново най-много докосвания на топката след 4 кръг - цели 773 и най-добра успеваемост при пасовете - 89.8%.
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Мен ме притеснява друго, Хайнкес да не изтърве съблекалнята отново, защото като Гомес се възстанови и Рибери и Робен са изцяло здрави ще стане доста труден избора. Предвид че и Шакири и Томас Мюлер са също играчи с претенции.
3

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария
Хайнкес има Замер до него.Не мисля,че е случайно.
2

Потребителят е неактивен   pesho 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 29-June 12
  • живущ вПловдив

Преглед на мнениеKahn, на 17 September 2012 - 01:45, каза:

Ако тоя сезон не вземем ШЛ, не виждам кога ще стане в близките години...

Абсолютно съм съгласен, от доста години не сме имали толкова дълга скамейка и то не със случайни играчи, просто колкото и невъзможно да изглежда пак да сме на финал 2013 е годината !!!
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Требъла, ми се вижда съвсем в реда нещата :) Миналата година изпуснахме юздите към зимата, заради неадекватните смени, които имахме, после и в края на сезона по същата причина. Сега който и да го няма, в която и да е линия, отбора има адекватно решение. Май това ще е годината на Байерн, за пръв път в историята да се окичи с требъл :spiteful:

ПП Вярно, че сезона сега започва, ама сме големи машини.

0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala

3

Потребителят е неактивен   VladimirFCBM 

• Герой Социалистического Труда
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 10-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Оливер Кан
Не държа на требъл, искам само ушатата... Е, няма да е лошо да натирем носовете на Дортмунд, но не задължително, ШЛ е това, което Дортмунд скоро няма да имат, и пет титли на Германия не се равняват на това, а от 04 го знаят много добре ;)
1

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вСофия/Пазарджик

Преглед на мнениеpesho, на 24 September 2012 - 07:32, каза:

колкото и невъзможно да изглежда пак да сме на финал 2013 е годината !!!

Това го чета в тоя форум откакто загубихме финала на 19ти и 4 месеца вече не мога да разбера кое му е навъзмежното бе да го ева? :blink:

Миналата година - мачкахме в най-тежката група, минахме с лекота през 1/8 и 1/4 финалите, играхме равностойно с Реал, на моменти дори ги превъзхождахме на Бернабеу, на финала смачкахме и Челси, НО го загубихме! OK загубихме финала, но не видя ли цяла Европа, че бяхме по-добри, че заслужавахме трофея повече? Та това и феновете на Челси ще ви го кажат! Отгоре на всичко настоящият отбор е по-качествен от миналогодишния...

Фаворитите тази година са - Барса, Реал и Байерн, другите са пълнеж. Това естествено не пречи някой калитарски отбор тип Челси, Мелси, Манафите или някой от жабарските отбори да вдигне пак трофея. Фаворитите обаче са 3! Точка.

Мнението беше редактирано от TakingLives: 24 September 2012 - 19:49

0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария
Този сезон Байерн няма да е на финал в ШЛ. ;)
Чисто от маркетингова гледна точка за Уефа ще е добре да предложат нещо различно на феновете.Чакайте жребиите.Аз очаквам Ювентус/Челси на 1/8 и Реал на 1/4 или нещо подобно.
Следващия сезон е за нас.

Барса, Реал и Байерн, другите са пълнеж.

Аз мисля,че ШЛ ще я спечели друг отбор тоя сезон.Някой от пълнежа.Сезон тип 2003/2004 ми се вижда...Геноцид на фаворитите.
Естествено се надявам да бъркам.

Мнението беше редактирано от Ogata: 25 September 2012 - 01:06

1

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Много ме изненадват твоите мнения :blink:
2

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Във футбола изненадите не са постоянна величина т.е. може една година да се случат, но не и в 2 поредни! Ако английските клубове не вдигнат нивото си, а това няма как да стане при положение, че няма кой от тях да им го вдигне (все пак трябва да има силен отбор, към който да се стремят), то ШЛ ще се реши измежду испанските колоси, Байерн и Ювентус! За мен Байерн са най-силни в момента!

Мнението беше редактирано от ars_moriendi: 25 September 2012 - 08:56

0

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеars_moriendi, на 25 September 2012 - 08:55, каза:

Във футбола изненадите не са постоянна величина т.е. може една година да се случат, но не и в 2 поредни! Ако английските клубове не вдигнат нивото си, а това няма как да стане при положение, че няма кой от тях да им го вдигне (все пак трябва да има силен отбор, към който да се стремят), то ШЛ ще се реши измежду испанските колоси, Байерн и Ювентус! За мен Байерн са най-силни в момента!

Така е ама на 1/2 финала Челси бяха най-слабия отбор от 4-те и те я взеха.Мен ме опасява Юве,да не стане като
0

Потребителят е неактивен   DerBomber13 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вSofia
Ювентус , Байерн , Реал и Барса са на 1/2 финал ,като може някой измежду въпросните калитари да заемат място там ,но според мен на мястото на Реал/Барса ,а не не нас.Ювентус ще е приятната изненада , финалът е загадка ,моето мнение е че няма по-силен отбор от Байерн в момента ,но това не значи нищо.
1

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема