Млад и надъхан..........снощи гледах как един такъв обръща мача от 0:1 и никаква игра........второто ги смляха от бой,изпуснаха поне 10 гола.А Гуарин от едновремешен вундер на ФМ-а май най-накрая показва своя талант.ВЕче 4-5 мача проед вкарва,а това за ДМЦ си е много добро постижение!
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 21 March 2011 - 11:56
Ето и нещо,което за мен е крайно обезпокояващо за Байерн.
Днес ще бъде официално съобщено,че новият треньор на Леверкузен ще бъде Дут,а Хайнкес се връща в Мюнхен.
http://www.bild.de/B...-zu-bayern.html
Дано това не е вярно,нашите тумбаци правят грешка след грешка и не се знае кога ще спрат да разсипват отбора.Пълни нехранимайковци!
Днес ще бъде официално съобщено,че новият треньор на Леверкузен ще бъде Дут,а Хайнкес се връща в Мюнхен.
http://www.bild.de/B...-zu-bayern.html
Дано това не е вярно,нашите тумбаци правят грешка след грешка и не се знае кога ще спрат да разсипват отбора.Пълни нехранимайковци!
Публикувано: 25 March 2011 - 21:06
КАто чета за Хайнкес,ми става смешно,един път го моли идва,гониго пак го моли пак идва,гони го сега нема на кой,айде пак на ХАйнкес се навъртяха.
Публикувано: 26 March 2011 - 10:03
Всъщност има грешка, Хайнкес напусна през 1991 есента и на негово място сложиха ...Сьорен Лерби за не повече от 2 месеца май...
Публикувано: 21 April 2011 - 14:36
http://sports.espn.g...tory?id=6354899
На шесто място сме по даване на заплати сред футболните отбори.
На шесто място сме по даване на заплати сред футболните отбори.
Guest_moonweaver_*
Публикувано: 22 April 2011 - 16:46
Много е съмнително това да сме на едно ниво със Сити, там всеки взима ненормални пари.
Публикувано: 13 May 2011 - 16:19
За другия сезон сме приготвили:
Гомез - голмайстор на първа Бундеслига
Петерсен - голмайстор на втора Бундеслига
Мюлер - голмайстор на световното първенство
А, как е? http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/spiteful.gif
Гомез - голмайстор на първа Бундеслига
Петерсен - голмайстор на втора Бундеслига
Мюлер - голмайстор на световното първенство
А, как е? http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/spiteful.gif
Публикувано: 02 June 2011 - 16:10
Хич не ми харесва това,че лам трябва да се премести вляво.С Робен направиха супер дует който трябва да продулжи.
Публикувано: 02 June 2011 - 20:22
Централната защита няма да е такава според мен.
Guest_moonweaver_*
Публикувано: 02 June 2011 - 21:16
Така, както изглеждат нещата май няма да привлечем нов ляв бек. Но за мен това е по-малкото зло, важното е да вземем качествен централен защитник. От една страна съжалявам, че Лам ще се върне отляво, мисля че в дясно е по-силен. За един играч според мен най-важно е постоянството най-вече на коя позиция играе, като играе на едно и също място с рутината и класата си проличава. Утеха е поне, че Льов вече заяви, че ще се съобрази с позицията на Лам в Байерн и ще го пуска на същата в Маншафта. Всички говорим за това, как ще се разбие оста му с Робен, обаче последният път, когато Лам игра отляво, Рибери изигра най-силния си сезон за нас. Последните 2 години бяха трудни за Рибери заради постоянните ротации на хората, които играят зад него и може би с връщането на Лам ще видим стария Рибери, който малко или много играеше сам последните 2 години без добър бек зад себе си. Робен така или иначе комбинираше с Лам само, когато имаше 3-ма човека пред него и не можеше да се откъсне, така че с Рафиня надали нещо ще се промени особено. Но пък с Лам отляво Рибери мисля, че ще играе много, много по-силно. Времето ще покаже дали тази смяна ще е добра, но пък може и да е за добро. А ако Рафиня не оправдае очакванията, има и зимен трансферен прозорец и най-късно догодина по това време положението може да бъде коригирано. Няма да е добре Лам през сезон да си сменя позицията, но вярвам в качествата му и може и да се окаже по-доброто решение за момента.
Публикувано: 02 June 2011 - 22:52
Май си прав. Тук си говорим за извънземните ни крила, които са си такива де, но все пак се оказва много важно къде всъщност е мъничкият, незабележим Лам. Този човек е уникален и за мен си остава най-голямата класа в отбора - такова постоянство е недостижимо. Фойерверките не идват от него, но е просто железен. Върши си по перфектен начин работата, безупречно и какво се получава сега? Местим го на другия фланг...Това не е защото той е еднакво добър навсякъде, а защото е толкова по-високо от Рафиня, че може да направи този компромис и отново да бъде човека за всичко, който ще върши мръсната работа. Филип не мрънка, не създава проблеми, не греши и освен това е най-твърдият ни, постоянен състезател. Винаги подценяван заради това, че когато не се отпуска, няма как да забележим, че е силен. Все някак го пропускаме, говорим си за "големите", а пък той, той си е Лам - така просто тихичко, без да пречи на никого. Когато се спореше за новия капитан, болшинството бяха за Швайнщайгер, защото видите ли бил твърд, с присъствие, а Лам - дребен и неуважаван. Сега Швайнщайгер, който в действителност си беше такъв, както го описах, направи невзрачен сезон и спряхме да го искаме за капитан, дори се попрестарахме да го солим. А Лам - той си продължава, прави някакви рекорди тука, по 120 мача поредни титуляр, всички обаче чакаме Рибери най-накрая да се накани и след 30 мача контузен и 10 мача посредствен, да ни шашне с някой финт. Нищо против Рибери или Швайнщайгер, ако знаете колко ги харесвам само, ама винаги съм си мислел, че Лам не получава необходимото уважение.
Публикувано: 04 June 2011 - 03:06
moonweaver, на 02 June 2011 - 21:16, каза:
Така, както изглеждат нещата май няма да привлечем нов ляв бек. Но за мен това е по-малкото зло, важното е да вземем качествен централен защитник. От една страна съжалявам, че Лам ще се върне отляво, мисля че в дясно е по-силен. За един играч според мен най-важно е постоянството най-вече на коя позиция играе, като играе на едно и също място с рутината и класата си проличава. Утеха е поне, че Льов вече заяви, че ще се съобрази с позицията на Лам в Байерн и ще го пуска на същата в Маншафта. Всички говорим за това, как ще се разбие оста му с Робен, обаче последният път, когато Лам игра отляво, Рибери изигра най-силния си сезон за нас. Последните 2 години бяха трудни за Рибери заради постоянните ротации на хората, които играят зад него и може би с връщането на Лам ще видим стария Рибери, който малко или много играеше сам последните 2 години без добър бек зад себе си. Робен така или иначе комбинираше с Лам само, когато имаше 3-ма човека пред него и не можеше да се откъсне, така че с Рафиня надали нещо ще се промени особено. Но пък с Лам отляво Рибери мисля, че ще играе много, много по-силно. Времето ще покаже дали тази смяна ще е добра, но пък може и да е за добро. А ако Рафиня не оправдае очакванията, има и зимен трансферен прозорец и най-късно догодина по това време положението може да бъде коригирано. Няма да е добре Лам през сезон да си сменя позицията, но вярвам в качествата му и може и да се окаже по-доброто решение за момента.
Напълно съгласен!