Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария
Напротив,Билд относно Байерн си нацелват нещата доста добре.
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
[quote name='Ogata' timestamp='1385380812' post='84534']
Напротив,Билд относно Байерн си нацелват нещата доста добре.

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 25 November 2013 - 15:33

0

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария
Тая "къртица" се появяваше и по времето на Ван Гаал,според мен е някой с повече стаж в отбора.Чета дори Румениге е казал,че ще става страшно един вид,ако се продължава с това "снасяне" на информация на медиите.Гуардиола пък казал,че този човек няама да играе докато той е тренъор на Байерн.Нека ловът започне сега!ФК ХОЛ
3

Guest_moonweaver_*

Доста абсурдна е тази ситуация, но според TZ Румениге е коментирал темата и е казал, че ако виновникът не спре, ще си има големи ядове не само с Гуардиола, но и с ръководството като цяло. Какви ли не глупости изчетох - че бил Лам, защото "Билд" знаели, че бил мека китка и той снасял още от Европейското, за да не го издадат...

Не знам, на мен ми се струва адски странно да е футболист от първия отбор - за чий да го прави, за няколко хилядарки в повече бонус към заплата от няколко милиона? Някъде четох коментар, че по-скоро бил човек от щаба, който или имал зъб на Гуардиола, или си правел така от ерата Ван Гаал. Ако не беше коментарът от Румениге (ако наистина е казал това), щях да кажа, че е хейт отвън, който цели да дестабилизира отбора, но ако Кале наистина е казал това, значи има нещо вярно в цялата тази история.
1

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Дано тази къртица да не е футболист от първия отбор, а още по добре цялата тази история да е пълна измислица.
0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
А наистина ли са публикувани някакви тактически детайли в Билд или само общи приказки като във всяка медия? Предполагам, че това може да го провери всеки, който разбира немски. Ако има изнесени неща от кухнята, значи историята е вярна, но дори при такова положение едва ли ще се стигне до някаква сериозна развръзка. На мен малко ми прилича на ПР акция, както се казва няма лоша реклама. Какво пък, отборът върви повече от добре, няма проблем някои неща да излизат по медиите, стига да не са супер важни.
1

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Анкета от Спортал.бг :D
Кой е "къртицата" в Байерн (Мюнхен)?
Марио Манджукич (82)
Ариен Робен (159)
Томас Мюлер (16)
Бастиан Швайнщайгер (20)
Филип Лаам (15)
Жером Боатенг (28)
Том Щарке (51) :o :D
Друг от футболистите (129)
Някой от треньорите (111)
Никой, това е постановка на Гуардиола (194)
Гласували: 805
П.П. http://bleacherrepor...ch-tactics-mole
Хахаха

Мнението беше редактирано от stavrev: 26 November 2013 - 00:39

3

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Не знам колко достоверен източник е Билд, ама нещо хич не помагат тези тактики и саботажи, които се публикуват там.
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Гошенко, тактиката на отбора е нещо супер важно! Ралф, всеки знаеше как ще играят Барселона, ама трудно ги биеха, нали?
За конкретният мач - играхме с дълги подавания. Аз лично се изненадах от стремежа на халфовете ни както никога да блъскат в наказателното през първото, помислих, че го правят от напрежение...
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
В статията пише точно за високите топки. Споменато е също смяна на крилата и внимание към контрите на Дортмунд, но тук не мисля, че някой е открил топлата вода.

По принцип и аз бих го сметнал за измислица, но щом Румениге го е коментирал, значи може би има нещо. Пък и точно Билд, колкото и да са жълти, първи писаха за трансфера на Гьотце и де факто принудиха него и Байерн да признаят публично, Дортмунд си нямаха идея.
1

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
Хьонес: Умираме от смях покрай историята за "къртицата"

http://www.gol.bg/ba...a-za-kartitsata

Цитат

"Футболистите умират от смях покрай тази новина. Аз самият също се смея. Ако това е единственият ни проблем, можем да го преживеем"

0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Очевидно трябва да приемаме такива неща с повече чувство за хумор. Аз по едно време дори си помислих, че е някаква шега на Хьонес, но дори да не е това, специално немски отбор не може да ни бие, колкото и добре да е разучил тактиката от вестниците…
1

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12

Преглед на мнениеGoshenko, на 26 November 2013 - 19:06, каза:

Очевидно трябва да приемаме такива неща с повече чувство за хумор. Аз по едно време дори си помислих, че е някаква шега на Хьонес, но дори да не е това, специално немски отбор не може да ни бие, колкото и добре да е разучил тактиката от вестниците…

Не съм много убеден в това - все пак и Байерн е изграден от хора (макар че в последно време започвам да се съмнявам), а и едно е никой немски отбор да не може да те бие на теория, друго е да направиш толкова мачове без загуба на практика, особено ако се знае тактиката ти за всеки мач. А и тук не става дума само за Бундеслигата, защото едва ли отборите в ШЛ няма да знаят за тези статии, ако са истина и няма да могат да си ги преведат.
Естествено, зависи и какво точно пише в Билд - ако е само, че ще се сменят позициите на крилата и внимание за контрите на Дортмунд, това и аз можех да им го кажа, без да се допитвам до 'къртицата'.
0

Guest_Andoniooo_*

Байерн удължава договорите на Кроос и Боатенг

http://www.gol.bg/ba...kroos-i-boateng

0

Потребителят е неактивен   deyan 

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Мартин Димитров, Емил Евтимов
Някой да чул/чел отзиви за състоянието на Лам и Мартинез?
0

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема