Байерн България: Отборът - обща дискусия - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Отборът - обща дискусия

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze

Преглед на мнениеHunter, на 12 March 2014 - 20:17, каза:

http://www.sportal.b...php?news=477167 Кайзера захапа Пеп: Ще започнем да играем като Барса и никой няма да ни гледа

Това е малко прекалено според мен, не сме били тоя мач с 5 или 6:1 и почнаха приказките.. Все пак това са играчи, а не машини, пък и това беше направено с цел, а не просто защото не могат.. Много високо вдигнахме летвата и вече такива равенства с вкус на победа ги гледаме едва ли не като провал
1

Потребителят е неактивен   Hunter 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 27-August 13
  • живущ вБургас/София
[quote name='Andoniooo' timestamp='1394645564' post='89272']
Кайзера си го знаем, обича да налива масло в огъня и обикновено дава лоши оценки.
1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
А ти от какво си недоволен?
Сигурен съм,че не можеш да си надвиеш на егото и искаш Байерн да започне да губи.

0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Ако трябва да сме честни за мен Бекенбауер от години е и******** старец. Голяма фигура, разкошен футболист който съм нямал щастието да гледам, но годинките не прощават на никой. Почетен президент да говори така е повече от абсурдно, от доста интервюта в последните години му личи че не е в час.

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 13 March 2014 - 14:42
Причина за редактиране: Обида

1

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост
Байерн разви синдрома на победителите

Много интересен анализ, има някои страшно точни оценки, право в десетката. Евала на в. Таймс!
2

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
Кайзерът е прав, дори когато греши. Всичко друго освен култ към личността му е немислимо!
3

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13
А трябва ли феновете на Байерн да ги интересува въобще,че на "неутралните" няма да им харесва играта на отбора?

Мнението беше редактирано от ivo: 13 March 2014 - 12:26

3

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Немислимо е някой от нашия калибър дори да си помисли, че може да знае за футбола повече от 1/1000 отколкото знае Кайзера. Неговите изказвания могат да се приемат за абсолютни! Аз не виждам нещо различно от доброжелателна критика към сегашния Байерн. В качеството си на клубна легенда и настоящ почетен президент има не само право, но дори задължение да анализира общите проблеми и насоки за игровото развитие на Байерн. Нещо, което той прави откакто е напуснал терена като активен футболист.
3

Потребителят е неактивен   Hunter 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 27-August 13
  • живущ вБургас/София

Преглед на мнениеGoshenko, на 13 March 2014 - 16:15, каза:

Немислимо е някой от нашия калибър дори да си помисли, че може да знае за футбола повече от 1/1000 отколкото знае Кайзера. Неговите изказвания могат да се приемат за абсолютни! Аз не виждам нещо различно от доброжелателна критика към сегашния Байерн. В качеството си на клубна легенда и настоящ почетен президент има не само право, но дори задължение да анализира общите проблеми и насоки за игровото развитие на Байерн. Нещо, което той прави откакто е напуснал терена като активен футболист.

0

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария
Не са нужни такива остри изказвания към Бекенбауер.Та той е 70% от нашата история сигурно.Какъвто и да е сега си има негово мнение и нека запази това си право.
2

Потребителят е неактивен   ivo 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 23-August 13
Абе че е голям авторитет във футбола спор няма,но все пак и той е човек и някоя грешчица и на него може да се намери.
0

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Естествено,че може и да има грешки,но едва ли са много!Кайзера е феномен в германския футбол и в този на Байерн,и не виждам да е казал нищо лошо за Байерн!Аз съм уверен,че където трябва го чуват и оценяват! :rolleyes:
ПП...да ни е жив и здрав чичо Франц още дългииии години!
1

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
При цялото ми уважение към Кайзера, гледал съм го само като треньор, понякога и той прекалява. Спомням си преди 15-ина години на някакъв мач в ШЛ на Байерн срещу Аякс беше казал, че шансовете на Байерн да спечели ШЛ са 1 към 100,000...и тогава водещият извади 1 марка (ако не се лъжа) и Кайзера малко спече. Така че той си пада по категоричните изказвания и е прав винаги, обаче малко преувеличава нещата и то винаги във вреда на Байерн.
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Не съм гледал Бекенбауер нито като футболист нито като треньор, но много често ми пада в очите с адски провокативните си изказвания на моменти ми се струва ,че иска да вреди на Байерн, Румениге да стане президент!
0

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
Много е просто обяснението, ти ако си постигнал всичко във футбола като играч, треньор и функционер, със сигурност ще си по-придирчив, по-язвителен и по-провокативен, защото имаш покритие и можеш да си го позволиш. Можете да сте сигурни, че това не е с цел вреда (какъв абсурд!), а по-скоро с идеята да се държат хората в Байерн нащрек, дори да се подразнят и нахъсат ако щете. Безусловна легенда, за която дори противниците ни не могат копче да кажат, а гледат и кимат, е недопустимо да я плюем отвътре и да се съмняваме в нея. Аз за себе си съм сигурен, че всичко е обмислено и премерено решение, хора като него не мелят просто ей така.
5

Споделете тази тема чрез:

• (171 Страници) +
  • « Първа
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема