Разликата в класите между Алонсо и Зеедорф бе бая голяма,просто холандеца бе абсолютна световна класа и то при положение,че бе преминал пика си,когато Алонсо бе достигнал своя.Феноменален играч.
За мен тази мания на Гуардиола да играем с 3-ма в защита ще се окаже голяма издънка и след това никакви оправдания няма да могат да го спасят.
Отборът - обща дискусия
Публикувано: 29 August 2014 - 12:22
The_Tiger 11, на 29 August 2014 - 12:19, каза:
Разликата в класите между Алонсо и Зеедорф бе бая голяма,просто холандеца бе абсолютна световна класа и то при положение,че бе преминал пика си,когато Алонсо бе достигнал своя.Феноменален играч.
За мен тази мания на Гуардиола да играем с 3-ма в защита ще се окаже голяма издънка и след това никакви оправдания няма да могат да го спасят.
Не поставяй каруцата пред коня...
Публикувано: 29 August 2014 - 12:25
Аз съм с много смесени чувства от този трансфер.Не е заради футболните качества на испанеца,а от информацията,която излезе относно заплатата,която ще получава през тези две години от договора му с Байерн.Ако тези 10 милиона за заплата са верни,то това е безумие.Алонсо е на 33 години,а Кроос е на 24. Разликата е 9 години,което не е никак малко.На Кроос му беше отказана заплата от 10 милиона,а ето сега се дава на испанец,на когото не му остава повече от 2 години сериозен футбол.Няма логика.
Ако Гуардиола не донесе 6-та в Мюнхен на домашния финал,според мен,ще бъде изритан от клуба,при всичко на това,че му се изпълняват всички желания за трансфери.
Ако Гуардиола не донесе 6-та в Мюнхен на домашния финал,според мен,ще бъде изритан от клуба,при всичко на това,че му се изпълняват всички желания за трансфери.
Мнението беше редактирано от Росен: 29 August 2014 - 12:27
Публикувано: 29 August 2014 - 12:26
Публикувано: 29 August 2014 - 12:33
Алонсо е краткосрочно решение...Според мен има необходимата класа да се включи веднага в отбора...За мен реакцията с двата трансфера СЛЕД контузията на Хави беше оптималната...Успех!
Публикувано: 29 August 2014 - 14:12
The_Tiger 11, на 29 August 2014 - 12:19, каза:
Добре че групата в ШЛ е тежка, и проблемите(ако още ги има) създавани от играта с трима в защита ще лъснат още в първия мач и ще има време за поправка.
Публикувано: 29 August 2014 - 14:53
Публикувано: 29 August 2014 - 15:58
Публикувано: 29 August 2014 - 16:05
Мярнах някъде,че окончателно ще получава по 5 милиона на сезон.
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 29 August 2014 - 17:44
Ако взима бруто 5 мил си е добра сделка отвсякъде(ако изключим, че след 2 месеца минава христовата възраст, което за футболист не е особено добре). То сигурно в момента Рафиния взима толкова.
Публикувано: 30 August 2014 - 00:58
Определено Алонсо е класа, играч с визитка, спечелил всичко, но е на годинки. Тръгна си актуален световен шампион с 10-на години по-млад, а дойде поредния испанец. Надявам се тези ходове да ни помогнат да стигнем Берлин на 6-ти юни и там да се борим за 6-тата.
Публикувано: 31 August 2014 - 22:22
http://www.fcbayern.de/media/images/homepage/fotogalerie-14-15/offizielles-fotoshooting/Paulaner_12_GET_310814.variant846x476.jpg
За разлика от Мартинез, Алонсо не може да играе на поста централен защитник, та затова имам надежди,че ще минем в схема с 4-ма защитници.
Алаба.....Бенатия.......Боатенг......Лам
Когато се завърнат Робен и Рибери не знам как ще останем с 3-ма в отбрана, като при тази схема изисква използването на халф-бекове,които са за сметка на крилата.
Сега когато го няма Швайни си мисля,че Алонсо ще е титуляр и до него Роде, както срещу Шалке.А като се върне терминатора, той ще заеме мястото на Роде.С привличането на Алонсо дали пък не означава и връщане на Лам в защита?
Алонсо срещу Шалке беше "най" в няколко аспекта.Сега като го няма Швайни, Рибери и Робен, а и Бенатия изостава с подготовката може би Пеп няма избор освен да използва 3-ма защитници.Въпреки всичко има няколко варианта,което пък и налага постоянни ротации - както в схемата, така и в състава,което не ми допада особено.Все пак трябва да се търси и основен титулярен отбор.
...............Леванголски.........................................................................................................Леванголски..
Рибери....Тиаго....Мюлер.....Робен..............................................................................Рибери......Мюлер......Робен
..........Алонсо....Швайни........+++++++++++++++++++
За разлика от Мартинез, Алонсо не може да играе на поста централен защитник, та затова имам надежди,че ще минем в схема с 4-ма защитници.
Алаба.....Бенатия.......Боатенг......Лам
Когато се завърнат Робен и Рибери не знам как ще останем с 3-ма в отбрана, като при тази схема изисква използването на халф-бекове,които са за сметка на крилата.
Сега когато го няма Швайни си мисля,че Алонсо ще е титуляр и до него Роде, както срещу Шалке.А като се върне терминатора, той ще заеме мястото на Роде.С привличането на Алонсо дали пък не означава и връщане на Лам в защита?
Алонсо срещу Шалке беше "най" в няколко аспекта.Сега като го няма Швайни, Рибери и Робен, а и Бенатия изостава с подготовката може би Пеп няма избор освен да използва 3-ма защитници.Въпреки всичко има няколко варианта,което пък и налага постоянни ротации - както в схемата, така и в състава,което не ми допада особено.Все пак трябва да се търси и основен титулярен отбор.
...............Леванголски.........................................................................................................Леванголски..
Рибери....Тиаго....Мюлер.....Робен..............................................................................Рибери......Мюлер......Робен
..........Алонсо....Швайни........+++++++++++++++++++
Публикувано: 31 August 2014 - 23:02
Ако изиграем 10 мача с един и същи състав ще съм изумен :laughing:
Публикувано: 31 August 2014 - 23:32
ставрев :laughing:
така е, така е.Обаче не много смешно защото това са прекалено брутални промени в един отбор.Както казах - хем в схемата, така и в състава.Няма как да не окаже влияние в негатовен аспект.А едно време се чудихме на Рафа Бенитез и неговите ротации.Уж да държи всеки свеж, ама накрая не се получаваха нещата особено.Тук сме длъжни да кажем,че и Пеп няма и особен избор, как пък толкова много контузии и то все в средата.Аз съм сигурен,че ни трябва една основна 11-рка и някакви дребни промени в маловажни мачове.Но в момента сме доста далеч от едно такова спокойствие със състава.
така е, така е.Обаче не много смешно защото това са прекалено брутални промени в един отбор.Както казах - хем в схемата, така и в състава.Няма как да не окаже влияние в негатовен аспект.А едно време се чудихме на Рафа Бенитез и неговите ротации.Уж да държи всеки свеж, ама накрая не се получаваха нещата особено.Тук сме длъжни да кажем,че и Пеп няма и особен избор, как пък толкова много контузии и то все в средата.Аз съм сигурен,че ни трябва една основна 11-рка и някакви дребни промени в маловажни мачове.Но в момента сме доста далеч от едно такова спокойствие със състава.
Публикувано: 01 September 2014 - 01:43
За Грийн виж какво пише:
http://ftw.usatoday....an-hamburger-sv
Julian Green's reported move from Bayern Munich is great news for U.S.
А иначе,турне като турне..преди ходихме в Китай,сега тук...за резултати не мога да говоря.Питай шефчетата в Ню Йорк.Байерн играха в Портланд,Орегон,а а съм в Атланта,Дж...демек по диагонал на 40 часа/4000 км
Юрген си го тачат...все пак ги виж докъде ги изведе на Световното.
Кърт на каква позиция играе?
http://ftw.usatoday....an-hamburger-sv
Julian Green's reported move from Bayern Munich is great news for U.S.
А иначе,турне като турне..преди ходихме в Китай,сега тук...за резултати не мога да говоря.Питай шефчетата в Ню Йорк.Байерн играха в Портланд,Орегон,а а съм в Атланта,Дж...демек по диагонал на 40 часа/4000 км
Юрген си го тачат...все пак ги виж докъде ги изведе на Световното.
Кърт на каква позиция играе?