Байерн България: (31.) Бастиан Швайнщайгер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(31.) Бастиан Швайнщайгер

Потребителят е неактивен   Robben10 

• Новак
  • Пип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 07-May 15

Преглед на мнениеthe Amazing Ralph, на 18 July 2015 - 06:26, каза:

Ако е искал да каже, че КЗМЮ са по-популярни в Щатите, да беше казал точно това, вместо да говори кой отбор е по-голям. Явно е казал това, за което се съмнявахме, щом е започнал и да се оправдава. Ако бях на Швайни, щях да се въздържам от подобни изказвания срещу отбора, за който мога да съм легенда. Все пак в Байерн феновете го боготворят, а в КЗМЮ ще е поредният легионер, който ще мине и замине.
Така е, КЗМЮ са по-популярни в Щатите, понеже дават "висшата" лига. То сигурно и Ню Йорк Янкис са по-популярни в България от Балтимор Ориълс, но това не ги прави много популярни...

Според проучвания манафите имат най много фенове в цял свят така че няма какво да се лъжем
0

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеRobben10, на 18 July 2015 - 11:50, каза:

Според проучвания манафите имат най много фенове в цял свят така че няма какво да се лъжем

Да...Китайци, японци, американци (според Басти), мексиканци, индианци, индийци, южноафриканци и всякакви подобни. Общо взето всички, които не разбират от футбол, но се правят на интересни, уж че подкрепят някой отбор. Каквато е и ситуацията с Барса и Реал. Не отричам, че имат фенове, но има и доста плява. Ти гореспоменатите да не би да ги имаш за важни фенове? :laughing:

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 18 July 2015 - 12:20

2

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес

Преглед на мнениеRobben10, на 18 July 2015 - 11:50, каза:

Според същите проучвания Байерн имат най-много фен-членове. Това че някой 5 год пикльо с фейсбук е харесал някаква бозава страничка в нета... голям прас :D

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 18 July 2015 - 14:16

5

Потребителят е неактивен   Neuer 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 17-May 11
  • живущ вПловдив
  • любим играч:SCHWEINSTEIGER 7/31
Oliver Kahn: "I know that he wanted to finish his career in munich. Last year they extented contracts with Lahm, Müller, Alaba & Boateng. No one wanted to keep Bastian. On the pitch Vidal will be an upgrade, but beside? They have a really young team and need leaders now. Lahm, Neuer, Boateng and Müller will lead the squad. I think this transfer was in place a while back but Schweinsteiger was allowed to leave before out of respect. I'm sad, cause Bayern is saying since years they will never sell Müller, Alaba, they never said this about Schweinsteiger, and that's not how you treat a legend."

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/11742773_1512202552153289_8558533617984622461_n.jpg?oh=52368e86f0166f601c1fef052cd8532d&oe=56587076
3

Потребителят е неактивен   GMAN 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
Работата за мен е такава при старата си приятелка искаше да ходи в Мадрид сега ходи по - новата си приятелка и се изказва че Ман Юнайтед е голям отбор а не че примерно нашия отбор го е натирил или някой го изпъдил ако му беше на сърце Байерн щеше да каже така и така не исках но примерно така стана те ме изгониха за мен Швайнщайгер се е амортизирал вече и не е голяма загуба за клуба не тъгувам за него защото усещам, че той изобщо не тъгува за нашия отбор така, че каквото такова.
0

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
Някакъв сериозен източник на това изказване? Единственото място на което го намирам е Troll Football...
0

Потребителят е неактивен   Georgi 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-August 13
Очакван трансфер, като капитан на Германия Басти трябва да играе редовно преди Евро 2016 дано се опази от контузии :bishop:

0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Швайнито не е играл срещу Барса.. Не може от един мач да правим генерални изводи, но как Ван Гаал го е убедил да дойде, като и за петгодишен е ясно, че Басти ще помирисва терен последните 15 минути в решени мачове...

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 26 July 2015 - 10:00

1

Потребителят е неактивен   Götze19 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 13
  • живущ вЛуковит
  • любим играч:Mario Götze
Швайни не игра снощи защото имаше лека контузия и не е искано да се рискува здравето му, а не защото едва ли не ще е резерва и в контролите
0

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t31.0-8/s720x720/11838900_1519452124761665_2794985592077938746_o.jpg
2

Потребителят е неактивен   Zzzzzz 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11
http://www.sport1.de...-transfersummen

Много точно казано, от някой, който няма нищо общо с Байерн и не може да бъде обвинен в пристрастност, в която и да било посока.
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Но и той го кара на догадки - треньорът му казал, че има Тиаго, Алонсо и Мартинес(гадните испанци) и нямало място за него. Това няма откъде да го знае.

За гигантските суми съм съгласен, но такива са реалностите. Футболът става прекалено скъп. Вече и отбори като Уест Хем и Лестър нямат проблеми да пръскат по 40-50 млн. за трансфери.
1

Потребителят е неактивен   11-25-1 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 07-August 15
  • живущ вБургас
  • любим играч:Кан, Клозе, Мюлер
Швайни дали са го изгонили или сам си е тръгнал не знам, но ще има място за него в сърцето ми. Каквото и да е говорил след трансфера за Байерн или преди това, това са си негови работи. Даде много на отбора и е преценил или са преценили, че трябва да продължи някъде другаде. Важното е отбора да просперира, защото емблемата е една, а играчите много.
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
How about no?! Манафите ще докарат някаква ебола в Мюнхен... Пък и това си е чиста проба подигравка към нас, феновете...
2

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Стига сте приемали всичко лично - гледахте ли Швайни в Юнайтед? Смея да твърдя, че с показаното до тук, ако се казваше Освалдо Риос (да речем), никой нямаше да го забележи това момче! Легенда на Байерн е и ще си остане такава, но нека си избута старините на острова, където нивото е паднало драстично за 4-5 години и в момента той дори там не стои много адекватно!
Желая му всичко хубаво в Юнайтед, стига то да не е в ущърб на Байерн!
6

Споделете тази тема чрез:

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема