Байерн България: (31.) Бастиан Швайнщайгер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(31.) Бастиан Швайнщайгер

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 11 August 2015 - 13:52

0

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
На фестивала ходят всякакви хора от цял свят, а не само отбрани гости, така че не виждам проблем и тези утайки да присъстват.

Според мен носталгията го тресе яко - Как така на Октоберфест той няма да е там със съотборниците си...

Мнението беше редактирано от TakingLives: 11 August 2015 - 16:18

1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Аз пак гледам някой друг филм да ви кажа честно... Тук са едни драми, тюхкания, приреваване... Аз пък се радвам, че Швайни отиде точно там и мога да изреда няколко причини:
1. Не искам Челси да е шампион, а като се има в предвид колко несъстоятелни са Сити, а Арсенал си ги знаем, то надеждата ми е само в Юнайтед. Швайни, ако влезе малко в час би трябвало доста да им помогне.
2. Гледам Юнайтед - Тотнъм и се отекчавам до смърт, безобразен футбол. Чакам да влезе нашето момче, то влиза и какво да видя - червендалести и палестинци по трибуните се празнят от кеф, защо? Защото Байерн им даде една огризка? Да, те се радват на огризките на Байерн! Байерн създаде ябълката Швайни, поливаше я, грижеше се за нея, изяде я и даде на Юнайтед да оберат каквото е останало около костилките! А да видиш как се развавят фланелки на германският национален отбор и Байерн по трибуните на Олд Трафорд си е БЕЗЦЕННО!
3. Както вече нееднократно казах - Швайни мота много топката, май има хронична контузия, а предвид статуса му на легенда на Байерн и тартор в съблекалнята нямаше как да дойде полуфинал в ШЛ и той да не е сред стартовите 11, което не беше добре за......Байерн!

А, че Швайни се е баварец и че можем само да се гордеем с него, няма спор! Както се вика - добре, че други ще го гледат как се напикава, а ние ще помним звярът от финала с Аржентина, фусбалгот-а! Ето, отиде в Манчестър, издрънка някакви общи приказки колко голям е Юнайтед и как му еректира, че е там. М
4

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
Швайни като каже, че Шрек е по-добър какво? Това да не го прави истина? Швайни може да си плямпа каквото си поиска, голям праз. Гледам го вече единствено през призмата на немския национален отбор. Там искам да играе добре и т.н. Че казал, че обича червеното и някой реши, че е фен на Юнайтед повече отколкото на Байерн...това са интриги само за спиртал и др форуми.
Вие ако имате колеги, няма ли да ги поканите на нещо специално за вас? Защото тия от Юнайтед в момента са колеги на Швайни! Като ги покани, баси предателя :D Страхотна логика. Сигурно никой не трябва да му ходи на гости в Манчестър от сегашните му съотборници, че Хьонес ще го заклейми :D

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 11 August 2015 - 21:52

1

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип

Преглед на мнениеars_moriendi, на 11 August 2015 - 16:34, каза:

......Байерн им даде една огризка? Да, те се радват на огризките на Байерн! Байерн създаде ябълката Швайни, поливаше я, грижеше се за нея, изяде я и даде на Юнайтед да оберат каквото е останало около костилките!

Тук си прав, да...При всичкото ми уважение към Швайни, да, ние им дадохме огризка, много точно казано...А въпросните "червендалести" и палестинци са толкова прости, че си мислят, че сме им дали полиран диамант...Не разбрахте мъката ми и след втория пост-карай.. :laughing: Ще вметна само между другото-тъпо ми беше, че Басти си тръгна, преживях го, тъпо ми беше, че отиде да рита в Ман Ю, а на в МЛС или Катар-преживях го...Но не мога да приема фактът да говори така за клуб различен от Байерн...Ще направя трети опит да оприлича евентуалното присъствие на манафите на Октоберфест...Просто и ясно-гейове на антигей парад... :laughing:

Преглед на мнениеAndoniooo, на 11 August 2015 - 16:47, каза:

Швайни като каже, че Шрек е по-добър какво?

Въпросът е малко принципен, това е фусбалготът, а не Тонката Кроос.. :whistle:

Мнението беше редактирано от Super_Super_Bayern: 11 August 2015 - 17:36

0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Много тежко приемаш трансфер на милионер, от който ние не зависим, нито го познаваме. Гледай напред, никой не е умрял, всичко си върви спокойно за теб, за Байерн, за Швайни. ;)

Не знам, може би на мен ми е прекалено безразлично, но мисля, че го приемате твърде лично това.
1

Потребителят е активен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Ще превърнете темата за най-великият футболист раждал се някога в...де да знам и аз вече в какво...
Някак бързо и между другото се получи всичко това с Басти...Клипче от самолет...Бийтс бай Дре...А Ню ера ис коминг?Аз лично за себе си , всичко му прощавам.Плаках с него 2012 ,радвах се с него 2013.Плаках дори и от радост 2014 без да съм германец.Последните години лично аз всичко свързвах с Швайни,особено след онази дузпа на 19,05,2012...Сега се пренастройвам все още.Гладът ми за футбол леееко понамаля,така както се случи след отказването на Титана.
Но така е във футбола.Така е било , така и ще бъде.
ЗАМРАЗЯВАНЕ НА НОМЕР 31 !!!
2

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип

Преглед на мнениеБоби, на 13 August 2015 - 13:21, каза:

ЗАМРАЗЯВАНЕ НА НОМЕР 31 !!!

След като изкара една година при нас като изтече договора му с Юнайтед, все пак... ;) Заслужава достойно изпращане, където започнал, там и завършил...
0

Потребителят е активен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман

Мнението беше редактирано от Боби: 13 August 2015 - 13:54

0

Потребителят е неактивен   GMAN 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
Погледнете го от добрата страна човека знае че има хронични травми и решава да вземе парите на Юнайтед и да освободи Байерн от присъствието си аз миналата година цял сезон се ядосвах че не играе и че не във форма така, че го приех съсвсем спокойно това напускане защото не прави по силен врага, а може би напротив ще видим тогава ще приказваме.
1

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Почва да ми става забавно, как Швайни отиде в Юнайтед и всеки мач търка пейката. Така като гледам Карик и Шнайдерлин май ще са титуляри :D
1

Потребителят е неактивен   Neuer 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 17-May 11
  • живущ вПловдив
  • любим играч:SCHWEINSTEIGER 7/31
Не е забавно а жалко. По-добре да търкаше пейката при нас, а едва ли щеше да е така.
0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип

Преглед на мнениеNeuer, на 18 August 2015 - 22:44, каза:

Не е забавно а жалко. По-добре да търкаше пейката при нас, а едва ли щеше да е така.

Швайнщайгер е като ветеран, на който му дават 100 лв пенсия в момента...Като излъгана тийнейджърка...Да се махнеш от Байерн, защото си мислиш, че ще търкаш пейката, като ти обещават да си титуляр в Юнайтед, а да търкаш пейката отново :D
1

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Споко, аз имах един колега, който твърдеше, че Робен и Рибери са най-слабите и смешни крила в света и че Ашли Йънг е класа над тях :D Нищо няма да ме очуди, казано от манафчестър фен :D
Колкото до Швайни да си седи в Юнайтед, поне сега се откри възможност за младоци като Роде и Хойберг да натрупат минути.
0

Потребителят е неактивен   djsmiley 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Oliver Kahn, Franck Ribery
Бастиан Швайнщайгер:

Настръхнах преди първия ми мач за "Манчестър Юн"

http://www.7sport.ne...otw/d7599_7.htm

Ейййй нашето момче на старини настръхва.... :laughing:

Мнението беше редактирано от djsmiley: 20 August 2015 - 06:05