Байерн България: (31.) Бастиан Швайнщайгер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(31.) Бастиан Швайнщайгер

Потребителят е неактивен   Super_Super_Bayern 

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 16-April 15
  • любим играч:Гнабри,Бастиан, Ариен и Йозуа :)

Преглед на мнениеkatzi, на 17 July 2015 - 11:40, каза:

"Манчестър Юнайтед е по-обичан по света от Байерн. Вече виждам разликата. Байерн е голям клуб, но Манчестър Юнайтед е още по-голям. В Китай хората разпознават играчите на Байерн, но в САЩ Байерн не е чак толкова разпознаваем", сподели Швайнщайгер.

Е, браво Басти, значи това, че Юнайтед е по разпознаваем от Байерн в страна, където наричат футбола "сокър", те накара да кажеш, че въпросните са "по-голям отбор"...По-голям-разбира се, но с по-верни фенове от нас-едва ли...
0

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
Този прекалява! Звучи ми като ощипана госпожица, която говори гадости за бившия си... Разбирам това да го каже пристрастен фен на юнайтед или някой англичанин, но рожба на Байерн...!??!!
4

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
След такова изказване Швайнщайгер е затворена страница за мен.

Любопитно ми е само по кое са по-голям клуб от Байерн, по спечелени титли, купи или Шампионска лига. СМЯХ В ЗАЛАТА!
Как може в едно изречение да ползваш "моя клуб" и че някакво смешно селско тимче, което стана "гранд" благодарение на "моя клуб".............не не , не искам да коментирам изобщо, просто Швайни да си знае, че е много жалък с такива изказвания. Пожелавам му съдбата на Оуен Харгвийвс!
8

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип
moonweaver

Разбрах те, за някои неща в последното ти мнение съм на същото мнение като теб.

Ако това го е казал вече е повече от харесване на феновете им. Трябва да знае кога да спре с подобни изказвания, само може да загуби. С над 250 000 членове срещу около 150 000, много по голям клуб са, само с някакви си 100-на хиляди по-малко от нас и не само това разбира се. Дано се паднем с тях и да ги бием за пореден път.
На този етап няма какво повече да му обсъждам на Швайни, има си нов отбор и връщане назад няма.
Болката е голяма, последните дни по улиците срещам не типично често хора с неговата фланелка, след толкова години да ни напусне...спирам по тая тема.
Дано имаме поводи за радост този сезон без значение кой ще дойде или ще си тръгне, дано ние Байерн се върнем там където бяхме 2013.
4

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес
Като Харгрийвс не знам, ама Матеус! Швайни с какъв акъл след като ръси тия глупости след това ще заеме ръководен пост в клуба? С каква мисъл ще помага на Байерн да е номер 1, като в неговото съзнания Юнайтед са "ПО"? Май като говори на английски много не се замисляhttp://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/punish.gif
1

Потребителят е неактивен   Robben10 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 07-May 15
Аз пък ти казвам че Шваини го боли К*** какво мислиш ти и още 1 група фенове за него при положение че никога няма да стигнете нивото му
1

Потребителят е неактивен   Andoniooo 

• -
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Група: Модератори
  • Регистриран: 12-November 11
  • любим играч:Кан, Нойер, Рибери, Шол, Хумелс, Мартинес

Преглед на мнениеRobben10, на 17 July 2015 - 16:04, каза:

Аз пък ти казвам че Шваини го боли К*** какво мислиш ти и още 1 група фенове за него при положение че никога няма да стигнете нивото му

Ти сигурно му го лъскаш на Швайни и знаеш дали го боли или не http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/laughing.gif
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип

Преглед на мнениеRobben10, на 16 July 2015 - 16:43, каза:

Задължен бил :laughing: :laughing: :laughing: я ми кажи Байерн колко шл има в историята си че някой да бъде задължен да я спечели ? Шл не се печели току така колкото и да величите Хайнкес не забравяйте първия сезон какво се случи за Шл си трябва и голяма доза късмет с жреби форма и т.н

Това бе ирония, всеобщото мнение тук е, че Гуардиола няма как да осмисли периода си в Байерн без ШЛ.

0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Ето ТУК мога да сваля шапка на Пеп... Как му сипа на Швайни с големия каталунски черпак, при това само с едно изречение и без да се усети... :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Лам пък какво замазва положението не мога да разбера?! Трябвало е да остави Пеп да продължи да сипва! :D
0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12

Преглед на мнениеRobben10, на 17 July 2015 - 16:04, каза:

Точно за феновете трябва да ги боли, щото ако ги нямаше феновете и тях нямаше да ги има.
Негова си работа на Швайни какво ще говори, но ако наистина го е казал това, не му прави чест, защото Байерн е отборът, който го направи футболист. Отделно, че не е и вярно това изказване.
А ако си мисли, че в Щатите знаят футболистите на КЗМЮ, леко се е заблудил. 70% от населението сигурно не знае за съществуването на такъв отбор, какво остава за футболистите им...
1

Потребителят е неактивен   bizi 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 14-July 13
При това положение трябва да се смени името на темата от "преминал в манчестър" на "МРЪДНАЛ МАЛКО В МАНЧЕСТЪР"

0

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
[quote name='bizi' timestamp='1437145987' post='104231']
При това положение трябва да се смени името на темата от "преминал в манчестър" на "МРЪДНАЛ МАЛКО В МАНЧЕСТЪР"

1

• ПРОСТ СЪМ КАТО ГЪДУЛКА
  • Пип
Швайнщайгер във Фейсбук:
"Since I am currently in the US I just woke up and received many messages overnight about my statement to the media that has been quoted out of context. With my statement I simply wanted to express that Manchester United is more popular in the US. I played for FC Bayern for 17 years and I am very grateful. Both FC Bayern and Manchester United are globally successful clubs with incredible fan-bases."
"
0

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 03-November 12
Ако е искал да каже, че КЗМЮ са по-популярни в Щатите, да беше казал точно това, вместо да говори кой отбор е по-голям. Явно е казал това, за което се съмнявахме, щом е започнал и да се оправдава. Ако бях на Швайни, щях да се въздържам от подобни изказвания срещу отбора, за който мога да съм легенда. Все пак в Байерн феновете го боготворят, а в КЗМЮ ще е поредният легионер, който ще мине и замине.
Така е, КЗМЮ са по-популярни в Щатите, понеже дават "висшата" лига. То сигурно и Ню Йорк Янкис са по-популярни в България от Балтимор Ориълс, но това не ги прави много популярни...

Мнението беше редактирано от the Amazing Ralph: 18 July 2015 - 06:30

2

Потребителят е неактивен   joalbrito 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 26-June 12
Добре де.. стига глупости. Кофти е, че си тръгна, но заслужава много уважение. Тука заради някакво преекспонирано изказване в отговор на журналистически въпрос се изкарва едва ли не предател. Той така и Гуардиола вчера "отрече" за Видал като каза, че не се занимава с трансферите...
0

Споделете тази тема чрез:

• (37 Страници) +
  • « Първа
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема