Байерн България: (25.) Томас Мюлер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (25 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(25.) Томас Мюлер

Потребителят е активен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман

Цитат

Мюлер обаче колкото и да се старае, никога няма да е като Рибери или Робен, Няма да може да носи отбора или на него да се чака да реши даден мач

Нещо ти не можеш да си намериш позицията май френд :)
Както и да е :

Рибери:
сезон 2009-10 : 7 гола ; 10 асистенции
сезон 2010-11 : 11 гола ; 14 асистенции
сезон 2011-12 : 17 гола ; 15 асистенции
сезон 2012-13 : 5 гола ; 10 асистенции

Робен:
2009-10 : 23 гола ; 8 асистенции
2010-11 : 13 гола ; 9 асистенции
2011-12 : 18 гола ; 6 асистенции
2012-13 : 3 гола ; 2 асистенции

Мюлер:
2009-10 : 19 гола ; 10 асистенции
2010-11 : 18 гола ; 16 асистенции
2011-12 : 10 гола ; 10 асистенции
2012-13 : 12 гола ; 8 асистенции

Да прибавим към статистиката на НЕ-звездата и НЕ-световната класа - гол във финал на ШЛ и голмайстор и най-добър млад играч на Световно първенство ...
Да се каже , че Мюлер е по-слаб футболист от Рибери и Робен - липса на уважение ;)
Това ми бе идеята - малко хора осъзнават какъв футболист има Байерн , майната му на брака в действията ...
6

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Човекът беше на косъм да донесе 5-та КЕШ на отбора. На другия финал голът му ще е победен ;)

Мнението беше редактирано от 1900: 19 December 2012 - 15:40

2

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост

Преглед на мнениеБоби, на 19 December 2012 - 15:39, каза:

Нещо ти не можеш да си намериш позицията май френд :)
Както и да е :

Рибери:
сезон 2009-10 : 7 гола ; 10 асистенции
сезон 2010-11 : 11 гола ; 14 асистенции
сезон 2011-12 : 17 гола ; 15 асистенции
сезон 2012-13 : 5 гола ; 10 асистенции

Робен:
2009-10 : 23 гола ; 8 асистенции
2010-11 : 13 гола ; 9 асистенции
2011-12 : 18 гола ; 6 асистенции
2012-13 : 3 гола ; 2 асистенции

Мюлер:
2009-10 : 19 гола ; 10 асистенции
2010-11 : 18 гола ; 16 асистенции
2011-12 : 10 гола ; 10 асистенции
2012-13 : 12 гола ; 8 асистенции

Да прибавим към статистиката на НЕ-звездата и НЕ-световната класа - гол във финал на ШЛ и голмайстор и най-добър млад играч на Световно първенство ...
Да се каже , че Мюлер е по-слаб футболист от Рибери и Робен - липса на уважение ;)
Това ми бе идеята - малко хора осъзнават какъв футболист има Байерн , майната му на брака в действията ...

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 19 December 2012 - 16:01

0

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Недей обръща темата към Гомез и калъфките- това са две съвсем отделни от тази теми.
А това , че е станал голмайстор и в вкарал гол на финал ,а пък видиш ли не сме спечелили също не важи ,защото аз мога питам ,защо звездашите Рибери и Робен не спечелиха ШЛ с техни голове ? Защо Нойер и Лам със звездният си статут не победиха

Мнението беше редактирано от Боби: 19 December 2012 - 16:12

1

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
[quote name='Боби' timestamp='1355922686' post='64074']
Недей обръща темата към Гомез и калъфките- това са две съвсем отделни от тази теми.
А това , че е станал голмайстор и в вкарал гол на финал ,а пък видиш ли не сме спечелили също не важи ,защото аз мога питам ,защо звездашите Рибери и Робен не спечелиха ШЛ с техни голове ? Защо Нойер и Лам със звездният си статут не победиха

Мнението беше редактирано от Andoniooo: 19 December 2012 - 16:19

2

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Не мога да те разбера накъде биеш с тези пояснения. Дори и да приемем, че в момента не е звезда и световна класа, както казваш, то не виждам какво му пречи да стане такъв по-нататък. Никой не знае какво ще стане в бъдеще. Примери има всякакви - както големи звезди на по 20-на години, които са се проваляли после, така и такива, които изгряват по-късно.

Другото, което си мисля, е, че мислиш така за Мюлер, защото просто не се набива толкова на очи. Но според мен самият му начин на игра е такъв - по-спомагателен, отборен играч, както изяснихме, върши черна работа. Това, че на пръв поглед не изглежда да блести и не обира лаврите, не значи, че не може да е звезда.

Мнението беше редактирано от Santa Cruz: 19 December 2012 - 16:19

1

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Ройс е по-добър на левият фланг а Гьотце зад нападателя...
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Боби, започвам от там - много е лесно 80% от атаките на Байерн да минават от ляво, ти да си почиваш и изведнъж да ти дойде топката и да вкараш! Хайде да махнем Рибери и Робен и да видим Томас как ще се нагърби с граденето на играта! Дето за последните 7-8 мача има общо 10 точни подавания!
Как сравняваш футболист, който участва във всяка смислена атака с такъв, който е силен в последния удар...
Продължавам - статистиката ти е ГРЕШНА!

Сезон 09/10:
Рибери - 30 мача, 7 гола и 12 асистенции (0.63).
Робен - 37 мача, 23 гола и 8 асистенции (0.84).
Мюлер - 52 мача, 19 гола и 16 аситенции (0.67).

Сезон 10/11
Рибери - 32/11/22 (1.03)
Робен - 18/13/13 (1.44)
Мюлер - 48/19/19 (0.79)

Сезон 11/12
Рибери - 50/17/27 (0.88)
Робен - 36/19/10 (0.80)
Мюлер - 53/11/20 (0.62)

Сезон 12/13
Рибери - 21/5/12 (0.81)
Робен - 10/3/5 (0.80)
Мюлер - 25/13/10 (0.92)

* В скоби съм сложил коефициент гол+пас, спрямо мачовете.

Какво излиза? Според мен на цифри най-силен е Робен!
2

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария
Мюлер е най-непредсказуемия ни играч.Както може да не направи нищо смислено за 80 минути,така може да реши мач за 10.
Що се отнася за Ройс и Гъоце,то първия действително е прекрасен завършващ играч,не толкова градящ.а Гъоце си е 10-тка за мен,но е едва на 20 и отстъпва на тая позиция от Йозил и Кроос.
1

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Защо ли си мислех , че Владо няма да се вестне и да си измсуче от пръстите това , което е разбрал само той ...
Кой ти сравнява Рибери с някой друг ?
Даде се пример , че двама са звезди а другият не е, и аз постнах статистика (грешна статистика - обърни се към ESPN) която доближава цифрите на Мюлер с двете ни звезди...
Ама не , според теб все някой плюе Рибери...

0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Чакай, аз ли постнах някаква безумна статистика, която е грешна и не казва нищо? Андонио е споменал, че Мюлер не може да е като Робен и Рибери и ти с грешната статистика напред!
Звезди са, приятелю, Мюлер все още не е! Всички знаят, че не съм най-големият фен на Робен, но ако той е здрав и във форма, Мюлер ще му търка, защото няма да имаме нужда от проблясъците му! Всъщност, това е точното опредление за Томас - човек, от който може да се очаква всичко, както слабо и безлично, така сияещо! Но повечето му неа са проблясъци, а класата е в постоянството!!!
0

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Ти упорито четеш между редовете и приемеш така както на теб ти е удобно за да има какво да пишеш,
0

Потребителят е неактивен   davidalaba 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 07-May 12
  • любим играч:elber
Демагоооогггггг
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Кога ще се научите че футбола не е само цифри и статистика? Отдавна не бях влизал във форума, ама ще ме извинявате има неща къде ми дразнят очите. Томас Мюлер след индивидуалната му награда на световното 2010 развитие НУЛЕВО. Винаги ми е харесвал щото носи баварското в себе си, ама в последно време е абсолютен ботушар. Не може да спре елементарни топки, КПД-то му е по-ниско от на Тимошчук, бави и притъпява атаки, някакви смешни опити да мине противник ек на ек, сипане в наказтелното две крачки след като е поел топката. Ами извинявайте приятелчета ама в липсата на Гомес явно Мюлер е иззел ролята на щастливото овчарче къде бележи гол след гол, асистенция след асистенция а реално не играе нищо. Гениалните избухвания са му запазена марка, сякаш отгоре му идват, но в останалите епизоди от мачовете е нищо повече от посредствен футболист. Може в това да му е чара, но не е той футболиста който ще ни измъкне когато играта не върви, не е футболиста който ще поеме инициатива във важен мач да го реши. Той е футболист, който ще помогне когато отбора има ден, нищо повече, сравненията с Рибери са лееееееко неуместни. Да ни е жив и здрав, една от емблемите на политиката на Байерн в последно време, но световна класа в близко бъдеще няма да стане.
5

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Боби, Андонио изрази негово мнение, от което (като човек, който явно не може да чете, 'щото си търси под вола теле) аз разбрах как каза, че Мюлер никога няма да може да е като Рибери и Робен, което си е шибан факт! Защото Рибери и Робен са от този тип футболисти, на които се крепи цялостното представяне. Това не означава, че е слаб, не знам пък Нилс Петерсен къде го набърка (тук сигурно отново аз търся спора)...
Цитатче...."
0

Споделете тази тема чрез:

• (25 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема