Мнението беше редактирано от crazy31: 02 February 2013 - 19:16
(25.) Томас Мюлер
Публикувано: 02 February 2013 - 18:52
Dependent аз и в предишния си пост казах,че съм СЪГЛАСЕН с теб. Виждам, че Мюлер често бърка при разиграванията и ни притъпява атаките. Аз и не споря по тази тема! Но това, че наричаш сезона на Мюлер един от най-слабите му...вече не мога да го приема. Ето днес например Томас се справя много добре, вкара един гол, участваше и за 3-тия.
Публикувано: 02 February 2013 - 21:59
Крейзи, става дума, че му е един от най-слабите сезони в игрови план. За статистиката е ясно само че тя не показва всичко. Той и Гомез има адските статистики, ама...
Публикувано: 02 February 2013 - 22:25
Мисля,че недоволствата спрямо Мюлер идват оттам,че много хора очакват от него да е нещо,което той не е на тоя етап.Миналия сезон му бе много по-слаб честно казано,а стила му е ясен още от времето на ЛВГ,който успешно го наложи.Мюлер е играч за едно-две положения,той неможе да е в ценъра на действието за повече.Колкото и да е незавършен,той може да ни реши мач с едно единствено действие...
Публикувано: 02 February 2013 - 22:36
Ogata, на 02 February 2013 - 22:25, каза:
Мисля,че недоволствата спрямо Мюлер идват оттам,че много хора очакват от него да е нещо,което той не е на тоя етап.Миналия сезон му бе много по-слаб честно казано,а стила му е ясен още от времето на ЛВГ,който успешно го наложи.Мюлер е играч за едно-две положения,той неможе да е в ценъра на действието за повече.Колкото и да е незавършен,той може да ни реши мач с едно единствено действие...
Мда, много точно казано! Всички искаме 2-ри Рибери, но това нямам как да стане. Всеки е различен и уникален по свой собствен начин.
Публикувано: 02 February 2013 - 22:45
Надали има някой, който иска Мюлер да е втори Рибери. Стилът му ни е ясен на всички.
Мнението беше редактирано от Santa Cruz: 02 February 2013 - 22:45
Публикувано: 02 February 2013 - 22:46
[quote name='crazy31' timestamp='1359800889' post='67065']
Смешно е да казваш, че Мюлер не играе нищо и това му е един от най-слабите сезони при положение, че за 18 мача е вкарал 10 гола и е подал за още 9! Ако ще и с ташаци да ги вкарва пак ги вкарва!
Смешно е да казваш, че Мюлер не играе нищо и това му е един от най-слабите сезони при положение, че за 18 мача е вкарал 10 гола и е подал за още 9! Ако ще и с ташаци да ги вкарва пак ги вкарва!
Публикувано: 03 February 2013 - 02:54
Нещата които ми харесаха в Томас Мюлер още от първите му мачове за нас са непримиримостта, покриването на голям периметар, постоянното му пресиране и тичане след противника и топката, връщането в задни позиции да помага, раздаването по всяка точка на терена. Той никога не е бил особенно фин футболист, но винаги е компенсирал със сърце и желание. През този сезон това не го виждам, има някаква промяна в това момче, крие се в по-голямата част от мачовете, станал е по-пестелив в действията си, няма ги тея избягани километри от първите му сезони. Головете през този сезон определено значат нещо, но за мен стария Томас ми харесваше повече, беше по-полезен за отбора и без сухата статистика от голове. Хайнкес не му прави услуга с това налагане на всяка цена, но това си е лично мнение ;)
Публикувано: 11 February 2013 - 03:36
Мюлер е най-доброто, което имаме и все някой ден това ще стане ясно на всички. Туй няма нищо общо с техниката, паса, погледа или други конкретности, даже няма връзка и с играта му като цяло. Свързано е със звездите, съдбата и Вселената - Томас е роден да извърши велики дела за Байерн, никой не може да каже как или защо, просто е така, дела, които не може да свърши и Рибери, не защото не е прекрасен, а защото не е Мюлер. А на Мюлер качествата просто са от тези дето не се набиват на очи, а са много важни. Такава е абсурдността на футбола :Х Футболните богове не искат разбиране, а вяра, вярвайте, че Мюлер ще бъде новата баварска легенда :Р
Публикувано: 18 February 2013 - 19:28
Томас Мюлер: Жадувам за трофея в Шампионската лига
http://www.gol.bg/ba...ata-liga.146464
Явно след като първенството е вече ясно започват да си правят вече устата и за ШЛ :spiteful:
http://www.gol.bg/ba...ata-liga.146464
Явно след като първенството е вече ясно започват да си правят вече устата и за ШЛ :spiteful:
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 26 March 2013 - 17:04
Според трансфермаркт, Мюлер вече струва 37 мил евро и само Рибери е над него със своите 42мил.
Публикувано: 10 April 2013 - 23:54
http://25.media.tumblr.com/7b23848080baf01de5dbdcaa613610a2/tumblr_ml24elj45Z1ram1c5o1_500.gif
ЗВЯР !
ЗВЯР !
Публикувано: 11 April 2013 - 00:22
Бая пропуски направи тоя мач, но се бореше и тичаше, както винаги. :)
Публикувано: 25 April 2013 - 05:07
Как може никой да не е похвалил звяра в темата му...абе цъка си перфектно срещу големите отбори и ме кефи че винаги е надъхан и колкото и да е "куц" толкова е и полезен