Да така е, направиха страхотен полусезон! Гледайте обаче 2рия да не спукате гуми, че лошо ще стане! :)
(25.) Томас Мюлер
Публикувано: 27 December 2010 - 16:50
Дано Байерн изцяло навлезе в ритъм, защото тогава почва да дебне и не прощава грешките.Ще видим как ще се държат водачите, когато им стане горещо.Така или иначе интересен сезон ще бъде :)
Публикувано: 27 December 2010 - 19:46
Така е! Миналият сезон също не започнахме много добре - равенства с Хофенхайм, Вердер, Кьолн, загуби от Майнц, Хамбургер. С една дума загубихме доста точки и първият полусезон като този не беше много успешен, но вторият полусезон играта бе много по-добра и се добрахме до титлата. А тези които бяха първи постепенно започнаха да пукат гуми и падат на долу.
Публикувано: 27 December 2010 - 22:36
Казаното от bavarian е напълно вярно, ала трябва да уточним, че през миналата кампания преднината, която имаше есенният шампион Леверкузен пред нас, не бе толкова голяма. От тази гледна точка дори и да изнесем много силен пролетен дял, не е сигурно, че ще се поздравим с титлата през май.
Публикувано: 27 December 2010 - 23:44
Абсолютно.Сигурни неща няма, най-малко пък титлата ни за тази година.Определено Дортмунд са с по-добри шансове от нас, но според мен тепърва ще се решават нещата.
Тези три точки, които съкратихме буквално в края на полусезона, нямат особена реална стойност, но според мен могат да се окажат много важни от психологическа гледна точка.Ще видим как ще подновим ние и как жълто-черните ще подновят.
Тези три точки, които съкратихме буквално в края на полусезона, нямат особена реална стойност, но според мен могат да се окажат много важни от психологическа гледна точка.Ще видим как ще подновим ние и как жълто-черните ще подновят.
Публикувано: 23 January 2011 - 22:10
Вече почвам да се ядосвам, че Томас е разкарван навсякъде по цялата атака вчера се сефтоса и като ляво крило и пак се справи доста стабилно.
Публикувано: 27 January 2011 - 00:41
Днес игра перфектно,впрочем той винаги играе добре.До живот в Байерн! :fcbsign:
Публикувано: 27 January 2011 - 14:44
Страхотно представяне на Томас! Дано продължава да ни радва още дълго време! :)
Публикувано: 28 January 2011 - 02:39
МЮЛЕР :thank_you2: :thank_you2: :thank_you2:
Публикувано: 28 January 2011 - 16:34
Много го харесвам, дано продължава така!
Публикувано: 08 February 2011 - 17:50
http://www.esmuellertwieder.de/
официалният сайт на бижуто на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер
сайта е чуден
официалният сайт на бижуто на Байерн Мюнхен - Томас Мюлер
сайта е чуден
Публикувано: 08 February 2011 - 21:51
Вчера разгледах целия сайт. Доста добре е направен. Определено приляга на класата на Томас.
Публикувано: 09 February 2011 - 10:35
вчера си се напих като пич и реших :wmflasche: Томас Мюлер е мойта надежда и нов фаворит за требъла тая година , нема Рибери , нема Робен , аз тия двамата не мога да ги вида камо ли да ги запомна :wmflasche: