Мюлер удължи договора си с още една година, като споразумението сега е валидно до лятото на 2024. Засега обаче не е ясно какво е бъдещето на Левандовски. Не бих изключил да го продадем през лятото, но, честно казано, съм сериозно обезпокоен дали ръководството ще успее да намери адекватен заместник. Откакто привлякохме Левандовски през 2014, не сме взимали първокласен нападател, който не на последно място ще струва и доста пари.
(25.) Томас Мюлер
Публикувано: 15 August 2023 - 19:36

Днес се навършват 15 години от професионалния дебют на Мюлер за първия отбор на Байерн. Иначе е част от структурите на клуба още от далечната 2000-на година. 23 години защитава цветове на любимия клуб! Легенда!
Публикувано: 21 September 2023 - 17:09

Мюлер е станал едва третият играч който има СТО победи в ШЛ. Преди него са само Роналдо със 115 победи и Касияс 101.
ВЕЛИИИК !!!
ВЕЛИИИК !!!
Публикувано: 30 March 2025 - 15:31

Томас Мюлер напуска Байерн след края на сезона!
25 години вярна служба и много прекрасни мигове. С него си отива още една частица от онзи Байерн и онази Германия, които всички тук обичаме. Мюлер заслужава подобаващо изпращане, вдигайки Шампионската лига на "Алианц Арена".
25 години вярна служба и много прекрасни мигове. С него си отива още една частица от онзи Байерн и онази Германия, които всички тук обичаме. Мюлер заслужава подобаващо изпращане, вдигайки Шампионската лига на "Алианц Арена".
Публикувано: 30 March 2025 - 23:00

Нищо официално все още. Ще има още една среща между Томас и Байерн на която ще бъде взето окончателно решение. Но след изминалите разговори, нещата не са в полза на Легендата.
Мнението беше редактирано от Боби: 30 March 2025 - 23:01
Публикувано: Вчера, 15:00

Официално е вече!
Благодаря ти Легендо! Уникален и неповторим, няма да видим втори като него - трудно тича, трудно спира и подава, трудно дриблира, но трофеите и числата му за любимия (мой, наш и негов) Байерн са повече от впечатляващи.
Поклон пред големият Томас Мюлер!
Благодаря ти Легендо! Уникален и неповторим, няма да видим втори като него - трудно тича, трудно спира и подава, трудно дриблира, но трофеите и числата му за любимия (мой, наш и негов) Байерн са повече от впечатляващи.
Поклон пред големият Томас Мюлер!
Мнението беше редактирано от Боби: Вчера, 15:01
Публикувано: Вчера, 17:33

Любимият ми играч за последните петнайсетина години , но му е време да порита в МЛС или да прекрати кариерата си на футболист.
Публикувано: Вчера, 21:30

Вярно че прави доста слаб сезон, но все пак толкова ли не можеше да му дадат още една година да порита и да се пенсионира при нас като истинска легенда на клуба, каквато всъщност е. Винаги съм давал за пример Реал как не трябва да се постъпва с легенди на отбора като Касияс и Раул, сега го правим същото и ме е срам от ръководството.
Публикувано: Вчера, 22:21

Svetozar, on 05 April 2025 - 21:30, said:
Вярно че прави доста слаб сезон, но все пак толкова ли не можеше да му дадат още една година да порита и да се пенсионира при нас като истинска легенда на клуба, каквато всъщност е. Винаги съм давал за пример Реал как не трябва да се постъпва с легенди на отбора като Касияс и Раул, сега го правим същото и ме е срам от ръководството.
Как така, Байерн е едно голямо семейство, всеки е готов да се жертва за другите! Като ги видя нахилените лицемерни шефове на снимката с удължения договор на Мюлер, заслужават си шамарите. Мюлер, може и да не е във форма, но затова си има обяснение. Колко мача изигра тази година, като няма игрова практика как да е в добра форма, с Матис Тел какво стана, с други също. Горецка му показа на измисления треньор колко му е високо нивото, дели отбора на титуляри и резерви в този дълъг сезон, едните играчи са претоварени, другите извън форма, защото са постоянна пейка. Въпреки че, желая всичко най-добро на Ханзи Флик, ако спечели требъл и вдигне "Ушатата" на Арената, мяма да мога да си намеря място от яд, а "умните" ни шефове ще се хилят отново и пак лицемерно ще кажат, че се радват за успехите на Флик. Защо при толкова разговори, не се разбраха с Мюлер да остане за един последен сезон с намалена заплата, сигурно щеше да приеме.
Мнението беше редактирано от menru: Вчера, 22:51
Публикувано: Днес, 01:36

Мюлер дал е много за Байерн и това си има своя край.В момента е на 35 бавен,тромав и неефиксатен има млади момчета които чакат своя ред,няма какво да го съжелявам че бил легенда на отбора и само защото е легенда още една година да го храня с висока заплата.Всичко си има своя край правилна постъпка на ръководството отново след договорите на Кимих,Дейвис и Мусиала.