Рибери не е просто под познатото си ниво, той е безобразно слаб. Вчера Карвахал изглеждаше като Кафу, абсолютно нищо не измисли срещу него французина.
(7.) Франк Рибери
Публикувано: 24 April 2014 - 21:01
Мда, за съжаление си прав. Да оставим настрана неуспешните финтове и липсата на фантазия в игра, но и пасовете му са супер неточни напоследък. Робен ни е по-полезен, защото той има отличен тайминг на паса и финта, не е по-техничен като качества, обаче е супер бърз и така и не можаха да да му хванат "цаката" противниковите защитници.
Според мен просто се случват такива креативни спадове при офанзивните играчи и нищо не може да се направи. Мисля, че е най-добре да му се даде почивка поне през уикенда, а може би и за реванша в ШЛ. Евентуално като резерва не би бил лоша опция с добрата си скорост и игрови потенциал при затворена игра. Не търсим ли двойните и бързите пасове, всеки наш играч може да остане изолиран от играта и да изглежда безпомощен на терена. Вярвам, че Пеп ще го нахъса и ще му намери най-добрата възможна роля с оглед на предстоящите мачове.
Според мен просто се случват такива креативни спадове при офанзивните играчи и нищо не може да се направи. Мисля, че е най-добре да му се даде почивка поне през уикенда, а може би и за реванша в ШЛ. Евентуално като резерва не би бил лоша опция с добрата си скорост и игрови потенциал при затворена игра. Не търсим ли двойните и бързите пасове, всеки наш играч може да остане изолиран от играта и да изглежда безпомощен на терена. Вярвам, че Пеп ще го нахъса и ще му намери най-добрата възможна роля с оглед на предстоящите мачове.
Публикувано: 24 April 2014 - 21:47
Аз пък си мисля,че Франк ще направи мача на живота си във вторник.
Публикувано: 25 April 2014 - 00:35
Дано наистина се сбъдне тази прогноза-пожелание.
Публикувано: 25 April 2014 - 16:44
Оливер Кан разкри причината за слабата форма на Рибери
Прочети повече на: http://www.sportal.b...php?news=484463
Прочети повече на: http://www.sportal.b...php?news=484463
Цитат
"Рибери е много зависим от емоциите и настроението си. С него трябва да се говори много, за да се разбере що за човек е. Убеден съм, че той още е подвластен на разочарованието от това, че не получи "Златната топка". Със сигурност не му е лесно да приеме факта, че спечели всичко възможно с Байерн и въпреки това го пренебрегнаха. Но Франк трябва да спре да мисли за това, защото резултатите на отбора са много по-важни от неговите лични постижения", заяви Кан.
Публикувано: 02 May 2014 - 01:36
Жалко, че футболисти като него не могат да си останат на една и съща възраст.. или поне да остаряваха по-бавно, ех.. Ще ми се другият сезон Рибери и Робен да запишат по-малко минутки обаче. Шак, Гьотце - трябва да се пускат всеки мач за да трупат опит. (
Мнението беше редактирано от BayernFen: 02 May 2014 - 14:26
Публикувано: 02 May 2014 - 09:35
Рибери след такъв сезон е готов за повече минути на пейката...
Публикувано: 03 May 2014 - 14:08
Рибери е много емоционален и може това,че не спечели заслужената ЗТ да му е повредило настроението.
Публикувано: 06 June 2014 - 17:29
Рибери отпада за световното...кофти. :confused:
Публикувано: 06 June 2014 - 17:39
На него обаче със сигурност не му е...аз му съчувствам. Това беше може би последният му шанс да направи нещо запомнящо се на световно (2006 беше младок и беше различно).
Публикувано: 06 June 2014 - 17:43
Според мен в момента Франция няма такъв отбор да направи каквото и да било на тия финали, така че до някъде и аз се радвам че няма да играе, тъкмо за началото на сезона ще е нахъсан на 100% за игра
Публикувано: 06 June 2014 - 17:46
Ще видим, има немалък шанс Франция да играе с Германия, там ще преценим.