http://www.gol.bg/ba...toplo-na-riberi
Любопитното е, че индиректните критики на французина към Гуардиола заваляха след напускането на испанеца. Преди това Рибери често повтаряше, че Пеп е "най-добрият треньор в света".
(7.) Франк Рибери
Публикувано: 29 July 2016 - 12:11
Изпитвам огромно уважение към Франк за всичко, което постигна в Байерн за последното десетилетие, но намирам коментарите му конкретно за доверието на Гуариола към него за крайно неуместни. Не знам дали си давате сметка, обаче Франк Рибери е изиграл под 3000 минути за последните 2 сезона... За какво доверие говорим? Гуардиола трябва да се грижи на първо място за отбора и е напълно естествено играч, който беше буквално година в лазарета да не му е основен приоритет.
Разбирам Рибери, той е надъхан да се докаже, ясно му е, че му се открива феноменален шанс с контузиите на Робен и Коста, както и късното включване в подготовката на Коман. Но не му правят чест подобни изказвания. Бадщубер, Мартинес и Тиаго също отсъстваха дълго от терените, но не си спомням някой от тях да си е позволил подобни коментари...
Разбирам Рибери, той е надъхан да се докаже, ясно му е, че му се открива феноменален шанс с контузиите на Робен и Коста, както и късното включване в подготовката на Коман. Но не му правят чест подобни изказвания. Бадщубер, Мартинес и Тиаго също отсъстваха дълго от терените, но не си спомням някой от тях да си е позволил подобни коментари...
Публикувано: 30 July 2016 - 20:47
^ В продължение на горното:
"Дали реакцията на Рибери беше нормална за ядосан играч? Не! Няма нужда да напада Гуардиола. Спечелихме доста неща, откакто Гуардиола ни пое. Стилът му беше изключително полезен за Байерн и няма причина някой да го напада така. Прекалено рано е да се правят сравнения между Гуардиола и Анчелоти. Карло има малко по-различен стил, но всеки треньор си има своите идеи и виждания. За Пеп беше важно да доминира и да владее топката. Най-важното нещо за Байерн е да побеждава и да печели." - Карл-Хайнц Румениге.
"Дали реакцията на Рибери беше нормална за ядосан играч? Не! Няма нужда да напада Гуардиола. Спечелихме доста неща, откакто Гуардиола ни пое. Стилът му беше изключително полезен за Байерн и няма причина някой да го напада така. Прекалено рано е да се правят сравнения между Гуардиола и Анчелоти. Карло има малко по-различен стил, но всеки треньор си има своите идеи и виждания. За Пеп беше важно да доминира и да владее топката. Най-важното нещо за Байерн е да побеждава и да печели." - Карл-Хайнц Румениге.
Публикувано: 30 July 2016 - 23:45
С другите работи съм съгласен, ама тва направо ме разби:
Рибери отдавна се е доказал, или може би сега сме 2006 година?
Цитат
Разбирам Рибери, той е надъхан да се докаже, ясно му е, че му се открива феноменален шанс с контузиите на Робен и Коста, както и късното включване в подготовката на Коман.
Рибери отдавна се е доказал, или може би сега сме 2006 година?
Публикувано: 30 July 2016 - 23:54
В отбор като Байерн трябва да се доказваш всеки мач или ще играеш в дясно на треньора...
Мнението беше редактирано от TakingLives: 30 July 2016 - 23:54
Публикувано: 19 September 2016 - 22:44
Цитат
According to transfermarkt, Franck Ribery is the best Bundesliga assister of all time with 109 assists, surpassing another Bundesliga legend Andreas Moller.
ОГРОМЕН, ФРАНКИ!
Публикувано: 04 November 2016 - 13:49
Рибери отново тренира с отбора. Време е вече и двамата с Робен да са здрави за по-дълъг период от време и да дърпат отбора напред.
Публикувано: 04 November 2016 - 18:14
Но прочетох, че май нямало да вземе участие в утрешния мач, но нищо важното е да накаже жълтурите след 2 седмици
Публикувано: 26 December 2016 - 11:09
ПОПУЛЯРНО
Из интерво на Христо Стоичков с играчи на Барселона :
Стоичков : Кой е най-страховитият играч с който си се сблъсквал и си си казвал " Дано този не влезе в зоната,която пазя аз"
Дани Алвеш : С много съм се сблъсквал,защото обикновено дори да имаш срещу себе си по-слаб съперник,крилата винаги ще ти създават главоболия.Или ще са много бързи , или много технични.Но на мен винаги най-много не ми е харесвал Рибери и продължавам да се моля да не играя срещу него.Много досаден тип!Много досаден!
Стоичков : Кой е най-страховитият играч с който си се сблъсквал и си си казвал " Дано този не влезе в зоната,която пазя аз"
Дани Алвеш : С много съм се сблъсквал,защото обикновено дори да имаш срещу себе си по-слаб съперник,крилата винаги ще ти създават главоболия.Или ще са много бързи , или много технични.Но на мен винаги най-много не ми е харесвал Рибери и продължавам да се моля да не играя срещу него.Много досаден тип!Много досаден!
Мнението беше редактирано от Боби: 26 December 2016 - 11:09
Публикувано: 31 January 2017 - 17:53
Пак се почна, Рибери май е разкъсал бедрени влакна на днешната тренировка... Официална информация още се чака. Дано няма сериозни проблеми с Коста и Коман, че става лошо...
Публикувано: 31 January 2017 - 18:32
Хайде стига бе..утре 1ви февруари имам рожден ден..това ли ще ми е подарька..контузия на рибери :@
Публикувано: 31 January 2017 - 19:04
Official! Franck Ribéry will be out for two weeks.
Е да се надяваме, че за втория мач с Арсенал ще е готов..
Е да се надяваме, че за втория мач с Арсенал ще е готов..
Публикувано: 31 January 2017 - 20:52
Публикувано: 17 February 2017 - 12:14
Рибери ще може да ни помогне в ШЛ ако е здрав с оглед леката контузия която има може да набере пълна скорост и форма ако няма травми или контузии до края на сезона което се отнася и за Робен това може да е ключово за спечелване на ШЛ.
Публикувано: 17 February 2017 - 22:17
От 13.02. провежда индивидуални тренировки,като се очаква следващата седмица да започне тренировки с отбора.