Росен, на 03 October 2017 - 15:03, каза:
Това са минимум 200 млн.Ули по-скоро би пукнал отколкото да извади такава сума.
Другото лято Брант има клауза 12 млн. евро. Ако Коман/Гнабри не влизат в плановете на новия треньор, трошим знаково рекорда около петдесетака за някое надъхано човече тип Дракслер (не конкретно него, не мисля че "Пари" биха го пуснали за толкова) и се оправяме с 1/4 от тези пари. Високата сума не винаги е показателна, заради (все още) наличието на (откровено малоумни като суми) освобождаващи клаузи (основно сред неориентираните немски клубове). Реал ни отмъкнаха Кроос за смешни пари - Байерн ще опита да направи нещо такова с някого или ще се възползва от смешни клаузи.
Защо да се ръсят трицифрени суми в милиони като можеш да вземеш Брант за 12 (който според мен е много талантлив и с Дракслер дълги години си мисля, че ще вършеят по крилата за Маншафта). Ако добавим и Кимих... едни 12 милиона за Брант и 60-70 ако се навият за Дракслер си е супер оферта - двете крила и десният бек на Маншафта за следващите десетина години да играят в Байерн. Според мен е перспективна смяна на фундаменталните за Байерн в последните години Робери. :gamer:
ЕДИТ: Сега се замислих, че Борето Касабов като им вика на ПСЖ "Пари" всъщност буши в лицето на феновете им това, което ги направи "отбор": ПАРИ. :bishop:
Мнението беше редактирано от moonweaver: 04 October 2017 - 00:41