Байерн България: Йозеф (Юп) Хайнкес - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Йозеф (Юп) Хайнкес

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
Тишина в темата на Хайнкес...абе слабо играхме срещу Хофе и Базел, да бъде уволнен след тези две скромни победи :laughing:

Благодаря на Юп за тези големи победи и тази наслада от играта ни :bow:
2

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10

Преглед на мнениеTito, на 14 March 2012 - 06:48, каза:

Тишина в темата на Хайнкес...абе слабо играхме срещу Хофе и Базел, да бъде уволнен след тези две скромни победи :laughing:

А ти къде беше преди седмица? :thank_you2:
1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан

Преглед на мнениеTito, на 14 March 2012 - 06:48, каза:

Спри да се излагаш!
Когато падахме и не играехме нищо точно ти мълчеше да не казвам като какво и не се вясваше във форума.Това е поведение на един дребен гризач,който живее в каналите.Помня при Клинсман колко тона лайна изсипа,а сега се появяваш ,когато ти е удобно и нищо не казваш за Хайнкес.Тогава само Юрген беше виновен,нали така, а сега не бил дядката.
Ей, мръсни хора сте няколко човека във форума,не можете да надживеете егото си!
3

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Сега сериозно - заради няколко малоумника (не визирам Тито макар и той да е с тази позиция) се стига до там, че когато Байерн паднат си викам на ум "Поне няма да им чета тъпотиите...."... Трябва ли заради шепа келеши да си има и добра страна, че Байерн губи?
Нека дойде май месец и АКО трябва да се извинявам на някого, аз ще се извиня!
1

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес
http://www.gol.bg/ba...-si-star.126533
Колко истина има в тези думи,ама и колко хора могат да го разберат.
Честито за гръмките две победи.Честито и на Хайнкес,че по принуда в случаите ,когато е върнал Лам от дясно нещата почват да се получават.Гъвкавост,това му липсва на Дедо.

Мнението беше редактирано от markony_70: 14 March 2012 - 11:57

1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Нека да се откаже, но след един триумфален сезон с Байерн!

ПП: Тито е напълно прав да има такова отношение към Клинсман, след като се провали на домашното световно, после си тръгна към любимата Америка като мишка и след начина, по който постъпи с легендите на Байерн Сеп Майер и Оливър Кан!
Голям играч, но малък човек и некъдърен треньор!
Юп е друга бира, германците от неговото поколение са съвсем други.
0

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив
Така да е!Съгласен съм.
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Айде пак се почна с натякването, срещи с Хофе и Базел са рутинни мачове които трябва да ги вземем без да се напрягаме. Аз лично съм на мнение че Герланд е с много по-голяма заслуга за вдигането на настроението на отбора от Хайнкес. Четах някаква статистика, осем от последните 9 треньора дигали ШЛ са до 49 години, не са на 66 правете разлика. Били сме Базел 7-0 чудо голямо и Спортинг ги бихме 7-1, ама после си барахме ушите. На 20 май сутринта ще се извиним на Хайнкес ако заслужи, другото е пунта мара.
6

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив
А някой разбра ли какъв беше този циркх със спринта помощник треньора на противоположния край на игрището и разговора му на ушенце с Рибери.Защото моя отговор е:
Мусю,моля те да не се излагаме за сетен път за глупости.
0

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Дори след успех във възлов момент от сезона не можете да се спрете, а вече започнахте и с епитетите към съфорумниците. Явно правилата на форума ги нямате за нищо. Аз няма да отговарям нищо, просто ще комсумирам радостта от победите докато ги има. Ясно е, че Байерн много трудно може да се противопотави на Реал или Барса в два мача, така че трябва да стискаме палци да не ни се паднат на реванша.

Направиха ми впечатление две мнения обаче - към Росен. В сезона на Клинсман не помня Тито да е изливал помия, във всеки случай далеч по-малко, отколкото през настоящия се сипе такава срещу Хайнкес. Помня, че аз лично полагах кански усилия да не се разпсувам по адрес на Юрген само заради другите фенове, затова изчаках уволнението му и си излях каквото имах в 1-2 мнения, но дори тогава му направих и голям комплимент като играч, защото не знаех колко от потребителите тук имат ясни спомени за това.

Към Маркони. Решението Лам да заиграе отдясно го е взел Хайнкес, което бях сигурен, че ще направи, виждайки огромната разлика в КПД-то на Филип. Хайде да не говорим кое е по принуда и кое не, защото връщането на Кроос в центъра също е по принуда, защото нямаме много добри опции на този пост. А това е свързано със селекцията, която сме дъвчили твърде много и е по-добре да не отваряме дума по този въпрос.
1

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Гошенко, по принцип си от хората, котио уважавам, заради способността си да разсъждаваш.... Но по отношение на Хайнкес си толкова пристрастен, че е по-добре да не взимаш отношение! Това е съвет - с горния си пост нямаш идея колко се излагаш! Лично аз водих спорове по темата Клинсман и знам колко плява се изля по негов адрес!
Това, което се случва в момента е нищо в сравнение с това, което беше тогава! Точно Тито изля толкова помия по Клинсман, колкото всички, които плюят Хайнкес не могат да излеят за месеци напред!
Всеки има право на отношение - когато назначиха Клинсман имаше доста недоволни (Конрад, Тито и т.н.) и те си го казаха. Когато назначиха Ван Гаал също имаше недоволство (помня го, защото аз го защитавах и знам колко дебата съм водил до победата в Торино), когато назначиха Хайнкес също имаше недоволни (включително и аз)... Няма кантар или мерило, но най-плют беше Клинсман! С най-лошите думи беше наричан Клинсман!
Байерн върви слабо от ноември месец и е нормално да има недоволни и критика. Даже в немската преса започнаха спекулации кой ще смени Хайнкес!
2

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив
Ами то оставаше и аз да го взема това решение за Лам.30 мача ли му трябваха да го преценя това КПД.А Рафиня е болен,не знам дали знаеш,че нямаме друг бек в момента.Това относно конкретната ситуация.
А аз ли не съм добре осведомен,наистина не помня,но когато Ван Гаал сложи Лам от дясно,той самия каза в едно интервю,че винаги се е чувствал по добре там

Мнението беше редактирано от markony_70: 14 March 2012 - 13:20

0

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Бай дъ уей - ако някой си мисли, че Хайнкес е върнал Лам отдясно..... :laughing:
Не казвам, че Юп не е взел това решение, а че нямаме алтернатива! Скоро Филип ще си затичка по грешния фланг!
1

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Арс-абсолютно си прав,добре си запомнил-абсолютно бях против Клинси! :rolleyes: вярно,имаше обиди,но не помня да съм обиждал човек от форума на тази тема,а сега виждам има и такива неща!
В случая и аз не съм много доволен от нашата игра в доста мачове,но ще изчакаме,ще видим!По принцип обаче не одобрявам треньори над определена възраст-примери бол!

ПП...успех от все сърце на Юп!

Мнението беше редактирано от Konrad: 14 March 2012 - 16:28

1

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Конрад,аз не съм на принципа, като те ударят по едната буза ,обърни и другата.То не бяха провокации,не бяха чудеса.Като падахме малчаха, а сега след 2-е закономерни победи започнаха мръсните номера.Всъщност кого победихме?Хофе и Базел,това да не би да са последните победители в Бундеслигата и Шампионската лига?Да не би да си мислите,че ако сега ни хванат Реал или Барса резултатът ще нещо по-разлчино от 2 или 3 -0 ?На всяка една провокация ще отговоря по същия начин,а най-лесно е да ме баннете.
1

Споделете тази тема чрез:

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема