Байерн България: Йозеф (Юп) Хайнкес - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Йозеф (Юп) Хайнкес

Потребителят е неактивен   deyan 

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Мартин Димитров, Емил Евтимов
Стига бе, гайс. Прехвърчат искри тук-таме, но сме футболен форум все пак. Ако на някой нещо не му се нрави нека сигнализира. Екипа е отворен към всякакви препоръки и предложения. :bayernshal:
0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10

Преглед на мнениеfunkybg, на 11 May 2012 - 23:39, каза:

ее тъкмо се регистрирах :unsure: мал шанс

Добре дошъл :bayernshal: След време ако се докажеш,може и мод да те направим :thumbsup:
0

Потребителят е неактивен   davidalaba 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 07-May 12
  • любим играч:elber

Преглед на мнениеАдминистратор, на 11 May 2012 - 23:45, каза:

Добре дошъл :bayernshal: След време ако се докажеш,може и мод да те направим :thumbsup:

дошла, моля те, все още не съм станала момче(не мисля и да ставам:D)
1

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип

Преглед на мнениеfunkybg, на 11 May 2012 - 23:49, каза:

дошла, моля те, все още не съм станала момче(не мисля и да ставам:D)

:wub: Кефя се много да чета мнения на жени за любимият отбор :thumbsup:
6

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам
Кампанията в Европа е повече от успешна, единственото което ни кара да имаме всичко освен купата за провал е че финала е със слаб отбор и е вкъщи. За представянето ни досега няма какво да се каже, 1 слаб мач с Базел като гост, другото е безупречно.

Купата - утре бием Дортмунд и получаваме трофей след като сме били като гост Щутгарт, Гладбах и немезиса на финала - доста по-лесни купи сме прибирали.

Бундеслигата е и ще остане разочарование, ще ми се да е с цел концентриране в Европа, но може би по-скоро не успяхме във важните мачове. Склонен съм да го забравя ако си вземем наистина най-важния мач, но във всеки случай сезонът е адски над очакванията, със забележката за Бундеслигата.
6

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Villyo, eto tochno tova mi e pisnalo nai-mnogo, da trqbva vsichko da obqsnqvam! Kato kazvam, che ne sym ubeden, che Haynkess trqbva da si hodi izkazvam lichno mnenie. Kogato kazvam, che koito se provalq obiknoveno si hodi, izkazvam obshtoprietata praktika! Ne si protivorecha...

Goshenko, aman ot demagozi! Iskash li da ti izvadq momentalno citat na Bavareca s kavichki na dumata razbirachi? Zashtoto toi go izpolzva ejednevno... kogato ne vlagash lichno otnoshenie po daden vypros moje i da priema mnenieto ti...

Bavarec, 99-ta igrahme 3-4-3, togava beshe dobre! Sega samiqt futbol evolyuira i na tozi etap ne e dobra sistemata. Samo Napoli q izpolzvat.
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Днешния мач е едно много добро доказателство да не казваш "хоп" преди да си скочил. Хубаво е всички да си помълчат до 19!
3

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Ars, просто цитирам това, което виждам. Не адвокатсвам на никого и нямаш никакви основания да ме наричаш демагог, но това си е твой избор в крайна сметка. След като си достатъчно силен зад клавиатурата да употребиш цветущия израз "шибани усти", би трябвало по същия начин и да кажеш поне едно извинявай на форума, където се предполага, че всички сме приятели един другиго, поне аз гледам на всички вас като приятели (въобще нямам предвид извинения към себе си, въпреки че съм се афиширал като голям фен на Хайнкес още преди 3 г. тук).
Не влагам нищо лично, най-малко към теб, защото не се познаваме, ако не се лъжа.
В крайна сметка има някакви правила, нали? Достатъчно си изпатихме с един "експерт" преди 2 години, хайде да не повтаряме плочата отново, а? Ако си наистина широкоскроен, както се изтъкна, би трябвало да ме разбереш какво имам предвид.
Мартине, понеже се познаваме от сбирките в миналото, нямам против да мълчим след шамара от Борусия, но с този твой аватар правиш за смях целия форум, мен лично въобще не ми пука кой харесва Хайнкес и кой не, но след като достигнахме финал за ШЛ, би трябвало наистина да замълчим.

Мнението беше редактирано от Goshenko: 12 May 2012 - 23:45

3

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Аватара е от 2 месеца, не го махам от суеверие ;)
0

Потребителят е неактивен   Viliyo 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-March 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Басти, Мюлер

Преглед на мнениеMario_Basler, на 12 May 2012 - 23:08, каза:

Днешния мач е едно много добро доказателство да не казваш "хоп" преди да си скочил. Хубаво е всички да си помълчат до 19!

Да ти кажа, честно поста ти дразни не по-малко от поста на Бавареца. Нека всеки да коментира както си иска. Аз просто не съм привърженик на заяжданията (вкл. това на Бавареца). Не мога да проумея как един фен на Байерн, ще се заяжда с друг фен.

Арс, излагаш се! Няма нужда да обясняваш нищо, то се вижда. Няма лошо - оплел си се, няколко объркани мнения, случва се. Ама имай мъжеството да си признаеш, а не да се оправдаваш.
Пак казвам, за мен Хайнкес се справи с някои неща и с някои не се справи.
2

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Гошенко, правила си има, но си има и кой да ги спазва!
3

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост

Преглед на мнениеars_moriendi, на 10 May 2012 - 13:41, каза:

колко е малка границата от осанна до разпни го? Ще се опитам да ти я обясня (за да я обясня трябва и да ме разбереш) - имаме шанс за дубъл, Купа на Германия и ШЛ, но ако паднем в двата мача, то този сезон става ПРОВАЛ! Какво да мисля тогава за Хайнкес? Освен това финал с този Челси на нашия стадион.....всичко друго, освен купата е провал, а този, който се проваля, обикновено трябва да си ходи!

0

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вМонтана
Не е Хайнкес виновен, че Робен, Олич и Швайни не вкараха дузпите, нито пък че Гомез е дърво, или че пък Нойер не успя да хване вратарска топка след удара на маймуната в 88-та минута.
0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост

Преглед на мнениеKahn, на 20 May 2012 - 10:58, каза:

Не е Хайнкес виновен, че Робен, Олич и Швайни не вкараха дузпите, нито пък че Гомез е дърво, или че пък Нойер не успя да хване вратарска топка след удара на маймуната в 88-та минута.

Щом не може да биеш Дортмунд 5 поредни мача(да те праскат с една и съща тактика), щом не може да биеш Челси, които ни биха също с тактика, значи проблема е в тактиката. Ако иска да пази резултата и да вкарва Буйтен ,защо не изкара Робен, той е най-безполезния играч в дефанзивен план. Мюлер се бори в пъти повече от него.
0

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вМонтана
Точно пък Олич се включи много добре и придаде острота на атаката ни. За 20 минути направи повече от Гомез за 120.
0

Споделете тази тема чрез:

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема