[quote name='Kahn' timestamp='1365887859' post='72959']
Йозеф (Юп) Хайнкес
Публикувано: 14 April 2013 - 09:57
Хайнкес изгради страхотен отбор, дано Пеп не развали нещата и не ги поиспанчва прекалено. Трябва да запазим същата агресия, стабилността в защита, бързината в атака, като подобрим пресата и статичните положения.
Публикувано: 14 April 2013 - 12:39
Дори и болезненият минал сезон , дори и това , че все още тази кампания не е завършила , то тези два сезона на дедо ви Йосиф са едно от най-хубавите неща , които са ми се случвали покрай Байерн в живота ми досега.
Както искайте го разбирайте.
Както искайте го разбирайте.
Публикувано: 14 April 2013 - 12:48
Публикувано: 14 April 2013 - 13:39
Каквото и да си говорим тоя сезон за мен няма как да е провал вече.А дали ще го направим легендарен зависи от завършека,разбира се.След миналия сезон и разочерованието от Еврото,колко хора са очаквали подобно смазване на всеки съпернк?
Като гледам коментарите след загубата от
Като гледам коментарите след загубата от
Публикувано: 14 April 2013 - 13:57
[quote name='dimi_fcb' timestamp='1365922239' post='72965']
'Kahn' незнам на колко години си,но аз за 30,31 години такъв Байерн не съм виждал!!!Къде къде по "задължителни"сезони сме имали и все ни е убягвала тази проклета купа.Този стил на игра ни трябва,за да казва ВСЕК
'Kahn' незнам на колко години си,но аз за 30,31 години такъв Байерн не съм виждал!!!Къде къде по "задължителни"сезони сме имали и все ни е убягвала тази проклета купа.Този стил на игра ни трябва,за да казва ВСЕК
Публикувано: 14 April 2013 - 15:01
Дядката остави цял мач Рибери и пак ме изнерви.
Публикувано: 14 April 2013 - 16:08
Публикувано: 25 April 2013 - 10:06
ПОПУЛЯРНО
"Юп Хайнкес: Да не се радваме прекалено"
[b]ТОЧНО ТАКА !!! ПЪЛНА КОНЦЕНТРАЦ
[b]ТОЧНО ТАКА !!! ПЪЛНА КОНЦЕНТРАЦ
Публикувано: 26 April 2013 - 01:40
Dimi пак избива рибата с духовити постове...
Обаче моментът, в който Хайнкес изблъска Рибери в края на мача беше култов!
Обаче моментът, в който Хайнкес изблъска Рибери в края на мача беше култов!
Публикувано: 29 April 2013 - 22:58
Хайнкес е обречен да празнува сам
Юп Хайнкес е най-добрият пример, че днес освен да си добър, трябва и да изглеждаш такъв. Колко треньори в света могат да се похвалят, че са победили 2 пъти Барселона с по 4:0? А Хайнкес може – първо с Тенерифе, а сега и с Байерн. Юп обаче не е лъскав търговски продукт, той няма екип за пропаганда, който да го предлага и продава на публиката, и който да се грижи за имиджа му. Това е единственото възможно обяснение, че един треньор, който има зад гърба си една Шампионска лига, загубен финал в същия турнир и трети финал, който чука на вратата този сезон, от няколко месеца насам е принуден да съжителства в Байерн с призрака на Гуардиола, неговия наследник в Мюнхен.
Юп Хайнкес е най-добрият пример, че днес освен да си добър, трябва и да изглеждаш такъв. Колко треньори в света могат да се похвалят, че са победили 2 пъти Барселона с по 4:0? А Хайнкес може – първо с Тенерифе, а сега и с Байерн. Юп обаче не е лъскав търговски продукт, той няма екип за пропаганда, който да го предлага и продава на публиката, и който да се грижи за имиджа му. Това е единственото възможно обяснение, че един треньор, който има зад гърба си една Шампионска лига, загубен финал в същия турнир и трети финал, който чука на вратата този сезон, от няколко месеца насам е принуден да съжителства в Байерн с призрака на Гуардиола, неговия наследник в Мюнхен.
Мнението беше редактирано от Боби: 29 April 2013 - 22:58
Публикувано: 29 April 2013 - 23:09
Тъпо е заради единия маркетинг да идва Гуардиола.
Публикувано: 30 April 2013 - 00:07
Цитат
Сега от Байерн дори не го питаха дали иска да продължи да упражнява треньорската професия, а направо го обявиха за пенсионер по доста унизителен начин.
Това са глупости. Хайнкес сам си каза още миналото лято, ако не се лъжа, че няма да си подновява договора и най-вероятно ще се пенсионира, но със сигурност няма да остава в клуба след тоя сезон. Отделно, че преди да се подписва какъвто и да е договор с Гуардиола, Ули каза в няколко интервюта, че първо се е консултирал с Хайнкес и чак след това е задействал въпроса с Пеп.
Публикувано: 30 April 2013 - 09:06
Ай сиктир тоя бастун дето беше безработен, че ние го върнахме сумати играчи има на разположение и голяма заплата и Замер до него си сега да го дундурка само го изкарват мъченик ............................ писна ми.
Публикувано: 30 April 2013 - 12:56
Santa Cruz, на 30 April 2013 - 00:07, каза:
Това са глупости. Хайнкес сам си каза още миналото лято, ако не се лъжа, че няма да си подновява договора и най-вероятно ще се пенсионира, но със сигурност няма да остава в клуба след тоя сезон. Отделно, че преди да се подписва какъвто и да е договор с Гуардиола, Ули каза в няколко интервюта, че първо се е консултирал с Хайнкес и чак след това е задействал въпроса с Пеп.
Няма такова нещо. Хьонес много ясно каза, че по някое време са уведомили Хайнкес, че преговарят с Хосе и затова Ули беше благодарен на Хайнкес, че не е направил проблем от това. Самият Юп вероятно е бил обиден, че го обявиха за пенсионер преди самият той да е решил такова нещо. В този случай остава неизвестно кое от двете обстоятелства е водещият мотив за раздялата с Хайнкес - неговата възраст или фактът, че Гуардиола беше свободен на пазара и както самият Ули заяви: "Не знаем кога и дали друг път бихме се преборили за договор с Хосе". Все пак дори да го нямаше Гуардиола, може би Хайнкес би удължил престоя си само с една година, а на Байерн му трябва треньор за поне 3 години. От цялата сага най-неприятното беше начинът, по който заблуждаваха медиите и феновете за рокадата и след това журналистите, които напълно игнорираха Хайнкес и единствено говорят за Гуардиола, сякаш в момента нямаме треньор!