Байерн България: Йозеф (Юп) Хайнкес - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Йозеф (Юп) Хайнкес

Потребителят е неактивен   Matthias Sammer 

• Новорегистриран
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 22-April 13
Хайнкес се сопна: Кога съм казвал, че прекратявам кариерата си?
17.05.2013 18:28
"Спирам с Бундеслигата, но не съм споменавал, че няма да ходя в чужбина"

Според мнозина наставникът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес ще прекрати кариерата си в края на сезона. Поне това загатна опитният специалист във вторник.

Тогава той заяви, че ще излезе за последния си мач като треньор в Бундеслигата и че е вече твърде стар, за да води чуждестранен клуб. Оказа се обаче, че Хайнкес е бил грешно разбран от медиите.

"Започнах кариерата си в Мьонхенгладбах и ще я завърша там. Но става дума за кариерата ми в Бундеслигата", започна Хайнкес с уточнение днешната си пресконференция.

Репортер на авторитетния сайт sport1.de веднага "подсети" Хайнкес, че по негови думи той вече е твърде стар да ходи в чужбина. Наставникът реагира доста импулсивно, повишавайки тон:

"Никога не съм казал, че няма да ходя в чужбина. Не, не, не! Никога не съм казвал подобно нещо. Как изобщо стигате до този извод?!"

"Ако смятах да не ходя в чужбина, просто щях да кажа, че прекратявам кариерата си. А аз казах, че прекратявам кариерата си в Бундеслигата! Но аз не съм казвал подобно нещо!"

"Не, отново Ви казвам - не съм казвал подобно нещо! Това е ваша интерпретация, аз не съм споменавал, че прекратявам кариерата си. А и не смятам, че това трябва да бъде тема на разговора ни сега."

"Няма да правя повече изявления по този въпрос. вече казах - след мача за купата на Германия или в началото на месец юни ще съобщя на всички какво е моето решение и какво ще правя в края на сезона."

"Реал Мадрид? Аз вече съм бил треньор на този клуб", но този въпрос върна настроението на Хайнкес, който веднага се усмихна широко.

"Концентриран съм изцяло върху финала в Шампионската лига и няма да водя преговори с нито един отбор преди края на сезона. За мен беше чест да работя в Байерн Мюнхен.
2

Потребителят е неактивен   davidalaba 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 07-May 12
  • любим играч:elber
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/946676_584203098278882_278914680_n.jpg

Юп днес на пресконференцията след мача http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/crybaby.gif

едит : жалко,че не е заради нас :D

Мнението беше редактирано от funkybg: 18 May 2013 - 20:17

3

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
DANKE JUPP....
3

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост
Дори да имаме уникалния малшанс да загубим двата оставащи финала, огромен респект за това, което направи Юп този сезон - никога няма да забравя опустошителния сезон в Бундеслигата, строшените десетки хиляди рекорди и безапелационните отстранявания с 4:0 и 7:0 на Юве и Барса.

Убеден съм, че играчите ще дадат всичко от себе си Юп да се разплаче още два пъти - веднъж на Уембли и веднъж на Олимпиящадион, Берлин.

Респект!
6

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10

0

Потребителят е неактивен   Bayern_1 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-March 13
  • любим играч:Мюлер,Нойер,Лам
Оууу не не предизвиквай съдбата пак,че това Борусия - европейски , Байерн на Германия, за швабите купата на Германия ме депресира... :slap: :bishop:
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер

Преглед на мнениеBayern_1, на 22 May 2013 - 16:09, каза:

Оууу не не предизвиквай съдбата пак,че това Борусия - европейски , Байерн на Германия, за швабите купата на Германия ме депресира... :slap: :bishop:

Абе смятайте, че КАТО ВЗЕМЕМ ШЛ, швабите ги очаква погром!
2

Потребителят е неактивен   deyan 

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Мартин Димитров, Емил Евтимов

*
ПОПУЛЯРНО

ДЕДО, ПРОЩАВАЙ! :bow:
15

Потребителят е неактивен   steliyan 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 14-August 12
DANKE, JUPP!
1

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Хайнкес, евала. Тази година направи машина:bow:
3

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам

2

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Завинаги в сърцата ни, редом с Хицфелд!

Йозеф, Йозеф, Йозеф! :tooth: :tooth:
2

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Едва 4-ият треньор, спечелиш КЕШ/ШЛ с 2 различни отбора. Огромен респект за Хайнкес!

Сега съм убеден, че ще се оттегли на върха, както подобава, никакви Реал или Москва.
2

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Каквото и да реши оттук нататък, мястото му на легендарен треньор е запазено за вечни времена! Създаде най-силният отбор на Байерн в историята му, материализира уникалното превъзходство с 2 купи засега, най-вероятно трета след седмица...
Аз лично не мога да си представя този човек да живее извън футбола, свикнал е да кипи в играта денонощно, а и според мен няма да липсват реални оферти.
Така или иначе съм безкрайно щастлив от всичко, което съм получил като фен от него и му благодаря за уникалната привилегия да гледам този състав на Байерн! Никога не съм се съмнявал в способностите му и радостта днес е огромна, просто неописуема!
На добър час, Юп! Благодаря!

Мнението беше редактирано от Goshenko: 26 May 2013 - 20:24

3

Потребителят е неактивен   deyan 

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Мартин Димитров, Емил Евтимов
Силно се надявам да каже, че се отказва. Не за друго, ами винаги звучи страшно яко да се откажеш, когато си на върха...

0

Споделете тази тема чрез:

• (53 Страници) +
  • « Първа
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема