Хайнкес се сопна: Кога съм казвал, че прекратявам кариерата си?
17.05.2013 18:28
"Спирам с Бундеслигата, но не съм споменавал, че няма да ходя в чужбина"
Според мнозина наставникът на Байерн Мюнхен Юп Хайнкес ще прекрати кариерата си в края на сезона. Поне това загатна опитният специалист във вторник.
Тогава той заяви, че ще излезе за последния си мач като треньор в Бундеслигата и че е вече твърде стар, за да води чуждестранен клуб. Оказа се обаче, че Хайнкес е бил грешно разбран от медиите.
"Започнах кариерата си в Мьонхенгладбах и ще я завърша там. Но става дума за кариерата ми в Бундеслигата", започна Хайнкес с уточнение днешната си пресконференция.
Репортер на авторитетния сайт sport1.de веднага "подсети" Хайнкес, че по негови думи той вече е твърде стар да ходи в чужбина. Наставникът реагира доста импулсивно, повишавайки тон:
"Никога не съм казал, че няма да ходя в чужбина. Не, не, не! Никога не съм казвал подобно нещо. Как изобщо стигате до този извод?!"
"Ако смятах да не ходя в чужбина, просто щях да кажа, че прекратявам кариерата си. А аз казах, че прекратявам кариерата си в Бундеслигата! Но аз не съм казвал подобно нещо!"
"Не, отново Ви казвам - не съм казвал подобно нещо! Това е ваша интерпретация, аз не съм споменавал, че прекратявам кариерата си. А и не смятам, че това трябва да бъде тема на разговора ни сега."
"Няма да правя повече изявления по този въпрос. вече казах - след мача за купата на Германия или в началото на месец юни ще съобщя на всички какво е моето решение и какво ще правя в края на сезона."
"Реал Мадрид? Аз вече съм бил треньор на този клуб", но този въпрос върна настроението на Хайнкес, който веднага се усмихна широко.
"Концентриран съм изцяло върху финала в Шампионската лига и няма да водя преговори с нито един отбор преди края на сезона. За мен беше чест да работя в Байерн Мюнхен.
Йозеф (Юп) Хайнкес
Публикувано: 18 May 2013 - 20:03
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/946676_584203098278882_278914680_n.jpg
Юп днес на пресконференцията след мача http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/crybaby.gif
едит : жалко,че не е заради нас :D
Юп днес на пресконференцията след мача http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/crybaby.gif
едит : жалко,че не е заради нас :D
Мнението беше редактирано от funkybg: 18 May 2013 - 20:17
Guest_moonweaver_*
Публикувано: 20 May 2013 - 10:46
Дори да имаме уникалния малшанс да загубим двата оставащи финала, огромен респект за това, което направи Юп този сезон - никога няма да забравя опустошителния сезон в Бундеслигата, строшените десетки хиляди рекорди и безапелационните отстранявания с 4:0 и 7:0 на Юве и Барса.
Убеден съм, че играчите ще дадат всичко от себе си Юп да се разплаче още два пъти - веднъж на Уембли и веднъж на Олимпиящадион, Берлин.
Респект!
Убеден съм, че играчите ще дадат всичко от себе си Юп да се разплаче още два пъти - веднъж на Уембли и веднъж на Олимпиящадион, Берлин.
Респект!
Публикувано: 22 May 2013 - 16:09
Оууу не не предизвиквай съдбата пак,че това Борусия - европейски , Байерн на Германия, за швабите купата на Германия ме депресира... :slap: :bishop:
Публикувано: 22 May 2013 - 16:12
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 26 May 2013 - 13:34
Хайнкес, евала. Тази година направи машина:bow:
Публикувано: 26 May 2013 - 16:48
Завинаги в сърцата ни, редом с Хицфелд!
Йозеф, Йозеф, Йозеф! :tooth: :tooth:
Йозеф, Йозеф, Йозеф! :tooth: :tooth:
Публикувано: 26 May 2013 - 17:06
Едва 4-ият треньор, спечелиш КЕШ/ШЛ с 2 различни отбора. Огромен респект за Хайнкес!
Сега съм убеден, че ще се оттегли на върха, както подобава, никакви Реал или Москва.
Сега съм убеден, че ще се оттегли на върха, както подобава, никакви Реал или Москва.
Публикувано: 26 May 2013 - 20:12
Каквото и да реши оттук нататък, мястото му на легендарен треньор е запазено за вечни времена! Създаде най-силният отбор на Байерн в историята му, материализира уникалното превъзходство с 2 купи засега, най-вероятно трета след седмица...
Аз лично не мога да си представя този човек да живее извън футбола, свикнал е да кипи в играта денонощно, а и според мен няма да липсват реални оферти.
Така или иначе съм безкрайно щастлив от всичко, което съм получил като фен от него и му благодаря за уникалната привилегия да гледам този състав на Байерн! Никога не съм се съмнявал в способностите му и радостта днес е огромна, просто неописуема!
На добър час, Юп! Благодаря!
Аз лично не мога да си представя този човек да живее извън футбола, свикнал е да кипи в играта денонощно, а и според мен няма да липсват реални оферти.
Така или иначе съм безкрайно щастлив от всичко, което съм получил като фен от него и му благодаря за уникалната привилегия да гледам този състав на Байерн! Никога не съм се съмнявал в способностите му и радостта днес е огромна, просто неописуема!
На добър час, Юп! Благодаря!
Мнението беше редактирано от Goshenko: 26 May 2013 - 20:24
Публикувано: 26 May 2013 - 20:16
Силно се надявам да каже, че се отказва. Не за друго, ами винаги звучи страшно яко да се откажеш, когато си на върха...