Марто, викам вече да я теглиш тая черта :tooth:
Юп вече е в историята :)
Йозеф (Юп) Хайнкес
Публикувано: 02 June 2013 - 00:20
Невероятен Юп,егати,мъчно ми е вече за него.....отбора е ОТБОР,показа го с изваждането на фланелките на Данте,Щубера,Крос и Густаво след спечелването на Купата,това е отбора,задружен и единен,да благодарим на Юп за тази атмосфера...голям си Дедо,обичаме те!!! :bayernfan:
Публикувано: 02 June 2013 - 00:25
След 20-двадесет години,ще казвате на децата си...абе кой ,бе....Юп ли,помня го разбира се,голям беше,невероятен....помнете ,ей!! :bayernshal: :thank_you2: :bayerndrum:
Публикувано: 02 June 2013 - 00:30
ПОПУЛЯРНО
Публикувано: 02 June 2013 - 00:33
Сега като на филмова лента ми минават в паметта най-великите мачове в кариерата на Хайнкес и категорично ще има страшно много да помним за този човек! Респект! Знаех, че повторното му назначаване ще ни донесе най-голямата радост, макар и с едфин сезон по-късно!
Публикувано: 02 June 2013 - 00:35
Най-голямата радост, ама и най-голямата мъка, приятел :)
Публикувано: 02 June 2013 - 01:02
Някой беше качил снимка на Хайнкес като кръстника, може ли да я качите пак в тази тема, искам да си я запазя...много е забавна!
Публикувано: 02 June 2013 - 01:53
Юп Хайнкес опроверга всички критици по най добрия начин, спечелихме исторически требъл :cemoticon:
Публикувано: 02 June 2013 - 02:15
Публикувано: 02 June 2013 - 12:46
Благодаря ти, Хайнкес! Голям си, много голям!
Между другото Байерн може да се гордее, че абсолютно всички титли в КЕШ/ШЛ са спечелени с германец на кормилото на отбора - Латек, Крамер, Хицфелд, Хайнкес... Респект!
Между другото Байерн може да се гордее, че абсолютно всички титли в КЕШ/ШЛ са спечелени с германец на кормилото на отбора - Латек, Крамер, Хицфелд, Хайнкес... Респект!
Публикувано: 02 June 2013 - 13:51
машината, на 02 June 2013 - 12:46, каза:
Благодаря ти, Хайнкес! Голям си, много голям!
Хицфелд е мнооого дискусионно дали е германец.
Публикувано: 02 June 2013 - 14:00
Публикувано: 03 June 2013 - 00:28
Чудя се как може такъв треньор (с безспорни качества) да е водил само два големи клуба в кариерата си? След две титли с Байерн е уволнен от Хьонес (това той си го признава за грешка). След титла в ШЛ е уволнен от Реал. След уволнението на Клинсман, той довърши сезона по най-добрия възможно начин и пак бе освободен. Сега след спечелването на требъл пак го освободихме (макар и дипломатично). ...Странна работа..........Венгер, а други треньори ги търпят сума години без значим успех, а нашия човек въпреки успехите му бият шута.
Не че съм против идването на Гуардиола, напротив твърдо подкрепям това решение да се даде път на младостта, но се чудя какво ли му е на Юп (при това не му се случва за първи път).
Що се отнася до Пеп единственото което ме притеснява е , че независимо дали постигне или не успехи ще се задържи макс 4-5 години като в Барса и после ще търси ново предизвикателство. А на мен ми се иска като вземаме млад треньор, по-дългосрочен проект......
Не че съм против идването на Гуардиола, напротив твърдо подкрепям това решение да се даде път на младостта, но се чудя какво ли му е на Юп (при това не му се случва за първи път).
Що се отнася до Пеп единственото което ме притеснява е , че независимо дали постигне или не успехи ще се задържи макс 4-5 години като в Барса и после ще търси ново предизвикателство. А на мен ми се иска като вземаме млад треньор, по-дългосрочен проект......