Това,което е причинил Хъонес на Байерн в спортен план заличава всичките финансови постижения,поне за мен.
(1.) Мануел Нойер
Guest_moonweaver_*
Публикувано: 02 May 2011 - 16:35
Започвате леко да се изхвърляте в коментарите и да се нахвърляте срещу Хьонес съвсем незаслужено! Сезонът още не е свършил, имало е един-единствен разговор по темата, първа оферта, защо търсите под вола теле? Помните ли колко време се водеха преговорите за Макай? Бекенбауер също се изхвърля с цифрите, но целта му е да обърне внимание върху качествата на Нойер! Аз също няма да дам повече от 20 милиона за Нойер! Каквото и да си говорим, има 1 година от договора си и 25 милиона са пълен абсурд при такова положение! Рибери и Робен струваха толкова, а имаха по 2-3 години договори.
Публикувано: 02 May 2011 - 17:29
Предполагам се сещаш,че дори да се платят 25 милиона,то тези пари се избиват още в групите на Шампионската лига.Ти си защитавай колкото искаш http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/6.gif,но от него сме на този хал.
Публикувано: 02 May 2011 - 17:50
..е офертата на Байерн е повече от смешна-14 милиона............да предлагат 20 и въпроса приключва...що сме ги застискали тия евра...понятие нямам.................
Публикувано: 02 May 2011 - 19:02
В нарушение на т.5 и т.7 от правилата на форума!
Публикувано: 02 May 2011 - 19:27
Офертата сега е 14 млн, но реано ще стигне до 19-20 и Нойер ще е наш. Ули си знае работата.
Публикувано: 02 May 2011 - 21:45
Вероятно след реванша им с Юнайтед преговорите ще приключат.
Кофти е за Шалке, че играча им извива ръцете, но такава беше ситуацията с Йозил, сега и със Сахин.
Кофти е за Шалке, че играча им извива ръцете, но такава беше ситуацията с Йозил, сега и със Сахин.
Публикувано: 02 May 2011 - 22:56
Публикувано: 02 May 2011 - 23:10
mmmnee, на 02 May 2011 - 22:56, каза:
За това е форум всеки да си сподели мнението. :) На който не му харесва да сложи ако иска 10 минуса.
Забравяш обаче една малка подробност, която се нарича "Правила на форума". Ако не се сещаш, да ти напомня - съгласил си се, че ще ги спазваш преди да се регистрираш.
Публикувано: 03 May 2011 - 17:40
Ако сигурния трансфер на Нойер пропадне, оставката на Хьонес и Нерлингер от всички постове е задължителна. Ако трябва ще ида до Мюнхен за общото събрание да го освиркам с плакат "Покажи колко купи спечелихме този сезон, хер Хьонес! Хич не ми дреме, че си събрал 300 милиона в банката!".
Публикувано: 03 May 2011 - 19:04
[quote name='moonweaver' timestamp='1304343330' post='20475']
Започвате леко да се изхвърляте в коментарите и да се нахвърляте срещу Хьонес съвсем незаслужено! Сезонът още не е свършил, имало е един-единствен разговор по темата, първа оферта, защо търсите под вола теле? Помните ли колко време се водеха преговорите за Макай? Бекенбауер също се изхвърля с цифрите, но целта му е да обърне внимание върху качествата на Нойер! Аз също няма да дам повече от 20 милиона за Нойер! Каквото и да си говорим, има 1 година от договора си и 25 милиона са пълен абсурд при такова положение! Рибери и Робен струваха толкова, а имаха по 2-3 години договори.
Guest_moonweaver_*
Публикувано: 04 May 2011 - 14:02
Сигурни сме, защото Нойер в прав текст заяви, че иска трансфер в Германия и е имало среща между него, Шалке и друг отбор. Кактo Dependent каза, смехотворно е да се мисли, че Нойер се вижда в Айнтрахт. Аз съм на 10000% убеден, че Нойер ще премине само и единствено при нас! Самият той каза, че не желае да отива в чужбина, че Манчестър не са вариант за него, мениджърът му каза, че Нойер е непреклонен по този въпрос, за мен е кристално ясно, че Нойер иска да играе при нас и както казах и преди, ако ще Сити да предложат 50 милиона на Шалке, Нойер ще откаже, защото иска да играе при нас.
Публикувано: 08 May 2011 - 15:59
Феновете на Шалке вече мразят Нойер колкото Байерн. Добре дошъл при нас тогава! http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/610046a13f549c673wmflasche.gif
Публикувано: 09 May 2011 - 11:55
Последните две мнения са точно на място :beer2: