Байерн България: (1.) Мануел Нойер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(1.) Мануел Нойер

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вБългария
Всъщност Кан и Нойер имат доста различни стилове.Чисто като характер Кан беше доста непредсказуем и дори опасен за играчите(представете си някой фен да се бе опитал да го шамароса.......),а и той бе най-добър на линията.
Казвам това по повод непрестанните сравнения между двамата.Те колкото си приличат,дори повече се различават.В това разбира се няма нищо лошо и Нойер не трябва да се опитва да е следващия Оливер Кан,а да е просто първия Мануел Нойер.
3

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
То неминуемо ще има сравнения между Оли и Мануел!Въпроса е,че примерно нямаше сравнения между ренси,крафт или бут и Кан,а сега има между Оливер и мануел...което просто показва и доказва класата на Нойер!Всичко обаче опира до време и успехи,дано имаме нови доказателства,че Нойер е в топ три на вратарите в света....иначе за характерите си прав,не виждам как някой ще удари кан и няма да пострада после,или пък Тони Шумахер или Сеп Майер,те бяха луди и бесни хора,каквито е редно да бъдат вратарите...Мануел ми се вижда друг,някаси аристократичен...но това си е неговия стил,класата му е много висока!! :wmflasche: :bayernfan:
1

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Честито, отдъхнах си!
Предполагам, че за всички от нас ще настъпи спокойствие поне за вратрския пост. Само ме е страх, че с покупката на Нойер нашите ще решат, че защитния вал е готов и няма да купуват яки централни бранители.
НАЗДРАВЕ ЗА НОЙЕР!
0

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеKonrad, на 02 June 2011 - 18:31, каза:

То неминуемо ще има сравнения между Оли и Мануел!Въпроса е,че примерно нямаше сравнения между ренси,крафт или бут и Кан,а сега има между Оливер и мануел...което просто показва и доказва класата на Нойер!Всичко обаче опира до време и успехи,дано имаме нови доказателства,че Нойер е в топ три на вратарите в света....иначе за характерите си прав,не виждам как някой ще удари кан и няма да пострада после,или пък Тони Шумахер или Сеп Майер,те бяха луди и бесни хора,каквито е редно да бъдат вратарите...Мануел ми се вижда друг,някаси аристократичен...но това си е неговия стил,класата му е много висока!! :wmflasche: :bayernfan:

Аз доколкото си спомням имаше сравнения между Ренсинг и Кан.Бут и Крафт бяха по-ясно очертани като стилове и не се сравняваха с него.За мен Бут е един много добър вратар,но като начин на игра е просто прекалено различен от Оли за да се сравняват.Да не говорим и за сериозната разлика в характерите им.

1

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Никой не може да бъде сравняван с Оливер Кан.Никой!
На Нойер му пожелавам да счупи всички рекорди на Оли,да спечели повече титли от него и да няма много работа през сезона.
3

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц

0

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10

*
ПОПУЛЯРНО

Много се радвам от пристигането на Нойер при нас, има невероятни качества, малко повече характер му трябва и ще е перфектен.
10

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Kaто гледам тея кадри и като си помисля за сегашното положение на Байерн,осъзнавам,че сме мнооого далеч от истината...Кан,Ефенберг,Хитцфелт,в момента нямаме такива личности.Дано в следващите 10г. Нойер се превърне в това,което беше Кан предишните 10.
1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Danke Tito :beer2:
1

Guest_moonweaver_*

• Група: Гост
Евала, Тито, върна ми толкова светли спомени, че изпаднах в една такава мелахнолия...

Кан беше изключителен спортист и спортсмен и не вярвам някой от следващите поколения вратари да успеят да го изместят от сърцата на привържениците на Байерн. Аз лично не сравнявам никого с Кан, както не сравнявам Кан със Сеп Майер, например.
4

Потребителят е неактивен   bayernfan 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: УС на фенклуба
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вПрага
  • любим играч:Марк ван Бомел
Разбира се, много съм радостен от привличането на Нойер, което със сигурност ще спомогне за стабилизирането на нашата отбрана. Наистина, колкото и клиширано да звучи, един добър вратар е половин отбор и славният период, когато Кан беше на вратата, доказва ясно това. Хубаво е, че Мануел е още едва на 25, което означава, че той може да варди за нас дълги години наред. При всички положения с този трансфер "Байерн" показа, че е готов да се бори за най-високите върхове.
1

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
Нойер: Протестите на феновете не ме разколебаха
http://www.sportal.b...php?news=308287

Протестите на феновете не са ме разколебали в решението ми. Първо те не идваха от целия стадион.
0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Мен друго ме изкефи - "Ще има мачове, в които първата топка към мен ще дойде чак в 70-ата минута." :tooth: :tooth:

Доста възхваляващо го е казал, но ако не вземем свестен централен, ще бъде принуден да се намесва много по-рано и по-често. :/
0

Потребителят е неактивен   effenberg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 15-October 10
  • живущ вВ.Търново
http://www.sportal.b...php?news=308383

Честит ни трансфер, отдавна го мечтаем и чакахме предостатъчно. Успех на Нойер в Байерн и нека надскочи и без това високите ни очаквания :bayern1:
1

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер
Сега обаче ще има цял месец, докато облече фланелката, за да си сложим снимката за подпис във форума http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/tooth.gif
0

Споделете тази тема чрез:

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема