Байерн България: (1.) Мануел Нойер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(1.) Мануел Нойер

Потребителят е неактивен   effenberg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 15-October 10
  • живущ вВ.Търново
Tito, ясно ми е, че причината за настроенията на тези фенове е свързана и с членуването на Нойер във въпросния фенклуб, което пък на свой ред е свързано с това, че досега Ману винаги е играл само за Шалке и е изцяло продукт на тяхната школа.
0

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
Всеки фен на Байерн,който е гледал мача със 04 преди 2 или 3 години е псувал Нойер много..../аз лично го карах до 9то коляно/заради НАГЛАТА му постъпка с флагчето...доста РурГебийт селско...Кан Го направи,но тогава Байерн стана шампион!Разбирам омразата която истинския БАЙЕРН фен изпитва,но днес сме 2011 ,най-добрия вратар по свое желание е в най-добрия отбор!Повярвайте ми-до Коледа за Нойер ще се пеят песни.........защото пъзела е нареден!Mia san Mia!
4

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Пулс на времето..това-онова...! :rolleyes: :thumbsup: Нойер е голям,но ще стане велик за мен,когато направи нещо велико за Байерн,или за Маншафта...както са го правили Сеп Майер,Шумахер и Кан...дотогава-респект,но все пак и едно наум! :spiteful:
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Това, което ще кажа може да прозвучи кощунствено за много хора, но Ману има потенциала да задмине Оли! Реално, сравнявайки им играта, Кан има предимство в хъса и самото присъствие на терена. Ману е по-висок, много по-силен на високи топки (едното слабо място на Оли), много по-силен в играта с крака (другото слабо място на Оли)... Лошото е, че за да повтори или подобри успехите на Кан, Ману се нуждае и от отбор - в националния тенденциите са повече от добри, защото този отбор има много повече потенциал от онзи през 2000-2006-та, но на клубно ниво Байерн от края на 90-те и началото на новия век беше много по-сериозен от сегашния... Ще видим....
3

Потребителят е неактивен   effenberg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 15-October 10
  • живущ вВ.Търново
http://www.sportal.b...php?news=315893 (Почти) гол на Мануел Нойер срещу Карл-Цайс

http://www.sportal.b...php?news=315904 Лаам защити Нойер: Който освирква Мануел, не е за Байерн
1

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
от спортал се чудят какви статийки да пуснат вече,топката изритана от Ману си излизаше доволно
0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
Какво ще кажете за козелският скок на великият Нойер при единият от головете ? :slap:
0

Потребителят е неактивен   Tito 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Нойер ми се видя изнервен и допусна 2 големи грешки, едната ни струваше гол, а другата беше през второто като подари топката на един от Хамбургерите. Спаси и едно добро положение, но определено трябва да изчисти играта си и да не прави такива грешки, защото от него очакваме класата която притежава.
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
Ще кажа, че ми дреме на патето за смешните контролки, искам да видя моя Байерн в периода март-май месец, другото е пълнеж. Не ми хареса само как дядо Хайнкес проведе мача, на кантар са ми неговите способности. Нойер след всиччката пумия от всичките уж наши 'верни фенове' да не очаквахте да заиграе като Лев Яшин от първият мач?
1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Нойер на тези години е по добър от Оли навремето на тази възраст определено. Ще видим как ще се развие по натътък, има потенциала да стане велик вратар и да остане в историята на футбола като Сеп Маейер, Тони Шумахер, Кьопке и Кан!
Какво по хубаво ако постигне успехите си на вратата на Байерн!
1

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
http://www.sportal.b...php?news=316382

0

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn
Сега реват, но като дойдат важните мачове и направи няколко страхотни спасявания ще започнат да му лижат гъза.
1

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
хахах ам тея за кви се мислят, бе...то това ако са фенове аз съм трамвай...Нойер е играч на Байерн, искат или не искат. Ако не го подкрепят и го освиркват е нормално за почне да прави грешки.
2

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
да последва примера на Владимир Стойкович и в мача гиген Шалке ( и то на Фелтинс Арена) да излезе с тениска на която да пише "Простете срамното ми минало" :laughing: :laughing: :laughing:
1

Потребителят е неактивен   Kahn 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Група: Екип на уебсайта
  • живущ вМонтана
Абе тия нашите фенове са били ебаси олигофрените... Мразят Нойер за това, че не бил фен на Байерн, а е юноша на Шалке? Ами по тази логита трябва да искат да убият и Робен, който го взехме от друг наш враг - Реал... Както и Рибери, който май искаше да ходи в Реал до колкото си спомням. Данеби Рибери и Робен да са били фенове на Байерн, преди да дойдат при нас?
2

Споделете тази тема чрез:

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема