Байерн България: (1.) Мануел Нойер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(1.) Мануел Нойер

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес
Ами и миналите сезони си получаваше бая комични голове,но това не му пречи да е номер 1
0

Потребителят е неактивен   koevasd123 

• Новорегистриран
  • Регистриран: 28-November 10

Преглед на мнениеАдминистратор, на 27 November 2011 - 23:31, каза:

Бе на мен не ми е отговрил нищо и откакто е в Мюнхен има основна заслуга в мачове в които ставаме за смях той да главно действащо лице!
Ама дано такива като теб вземат та прогледнат някой ден ,че не е нищо особено и още нищо не е доказал като вратар и на клубно и на национално ниво.
Дано не ни показва още дълго време че е номер 1 по този начин,че много ядове ни чакат заради него прогнозирам аз

Абе ей,ти срам нямаш ли бе,братле?Кво не е показал само на някъв предубеден палячо като теб не е?Кво не е показал,че може да спасява 1в1 ли,че може да излиза ли,че не играе като стопер като се наложи ли,че не ни спасява положения ли,че имаме много допуснати голове ли?Вземи си изкарай главата от дупката си и гледай малко обективно на нещата,не стига,че имаме най-добрия вратар в света и ТО С МНОГО и пред Касиас,ако щеш и пред другите,ми и някви си палячовци тук претендират,че не струват и едва ли не били грешно похарчени пари,направо ме е срам,че има такива заблудени типове като теб,дето са редом до мен фенове на отбора.
0

Потребителят е неактивен   deyan 

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:Мартин Димитров, Емил Евтимов
Хайде да помоля да си преосмислиш мнението и да го редактираш, защото не е възпитано да пишеш такива неща!
Благодаря!
0

Потребителят е неактивен   dimi_fcb 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10

Преглед на мнениеdeyan, на 28 November 2011 - 11:08, каза:

Хайде да помоля да си преосмислиш мнението и да го редактираш, защото не е възпитано да пишеш такива неща!
Благодаря!

Оставете го бе колеги,нека си пише човека.
Той явно не разбира че във форума има хора с мнение различно от неговото.
Отдавна във форума ни липсваше комплексар като въпросният!
Така ще има на кого да се възхищаваме от време на време :thumbsup:
Личи си по постовете че е фен на английският футбол и мърлячите от Арсенал чудатият юзер- koevasd123 :laughing:
0

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вСофия
Добре би било да се запази добрия тон в споровете все пак. ;)
0

Потребителят е неактивен   FCB-Plovdiv 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11

Преглед на мнениеdeyan, на 28 November 2011 - 13:52, каза:

Добре би било да се запази добрия тон в споровете все пак. ;)

Добре е да се запазва добрия тон спор няма в това , но ще е още по-добре ако не се плюе по играчите :)
0

Потребителят е неактивен   Konrad 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 04-November 10
  • любим играч:Един бе той-Кайзер Франц
Ми той админа не плюе по Нойер,просто се усъмнява в качествата му!За мен примерно е добър вратар,но очевидно не е в формата от преди Байерн,или пък просто много се взираме в него и прекалено разчитаме да вади мачовете!Абе не е той причината да губим ,за мен това е ясно!
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Нойер е добър вратар,дори много добър,може би от най-добрите в света,но все още нещо го мъчи в Байерн,не е това,което искам да виждам.
0

• Скрита лимонка
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вСофия
Все пак му е първи сезон! Нормално е според мен да е леко пообъркан.
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип

Преглед на мнениеdeyan, на 28 November 2011 - 17:20, каза:

Все пак му е първи сезон! Нормално е според мен да е леко пообъркан.

ААА ей това е приказка,и затова написах че ще си говорим лятото на 2013 година.Тогава след 2 пълни сезона в Байерн ще можем да кажем заслужава ли да играе в Байерн Мюнхен.Да наистина използвах в един от постовете си остър тон,но както обясних тогава,бях подразнен от факта че още миналото лято(2010) тук във форума го изкарахме едва ли не бог,едва ли не че от този човек (който дори не бе първи избор на Лов до миналото лято на световното)зависи бъдещето на Байерн и едва ли не с него ще бием Реал и Барса и ще вземе 2 купи подред на ШЛ.Ще го напиша отново и за последно-гледайте какви голове му вкарваха на Нойер в ЕКТ с Шалке и маааааааалко се замислете.Нойер има един голям мач за сега в кариерата си и толкоз......дано с Байерн ги направи поне 10 в следващите сезони :bayernshal:
0

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Нойер беше в основата на успехите на Шалке последно време, той и помогна да вземат купата на Германия и да стигнат полуфинал в шампионската лига, срещу нас направи много силни мачове включително!
Мануел е вратар с изключиелно балансирани качества и то на тази крехка за вратар възраст. Като почнем от 1 срещу 1, рефлекс, игра с крака, поглед върху играта, игра при центрирания и статични положения, във всички компоненти е на ниво. Особено последните два показателна са му очудващо силна страна за вратар на неговата възраст! Спомняте си Оли на тези години колко бъкаше при излизанията, въпреки че беше бог под рамката...
Ноер не се страхува от огромните очаквания и напрежението в Байерн, знаеше че го очаква точно това, но знаеше и че въпреки това Байерн е крачка напред в кариерата му и затгова дойде при нас.
Головата ни разлика досега показва, че в голямча степен е оправдал очакванията, въпреки че смятам, че може и още по добре!

Мнението беше редактирано от Bavareza: 28 November 2011 - 19:52

0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Напълно съм съгласен с Бавареца. Пълен абсурд за мен е да се усъмняваме в Нойер още отсега. Че това му е първият слаб мач в Байерн! Ману е последната причина да сме в това положение в момента.
0

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер
В мач, в който и двата гола ги вкара ценрланият защитник ли вратарят ще е виновен за загубата...
0

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Ван Буйтен дори само за тези голове трябва да остане в Байерн, искам поне още 1-2 години да ни радва :)
0

• Баварец
  • ПипПипПипПип

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 28 November 2011 - 20:56, каза:

Напълно съм съгласен с Бавареца. Пълен абсурд за мен е да се усъмняваме в Нойер още отсега. Че това му е първият слаб мач в Байерн! Ману е последната причина да сме в това положение в момента.

:surprise: :surprise: :surprise: Ти нали се шегуваш???Той колко пъти сам изявления даде откакто е в Мюнхен че се извинява на феновете за тази и онази грешка.Мислех че следиш по редовно отбора :beer2:
0

Споделете тази тема чрез:

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема