(1.) Мануел Нойер
Публикувано: 04 December 2011 - 12:33
Нойер най добрия вратар с защита от един трабант и тролейбус постигна сравнително добър баланс.
Публикувано: 16 December 2011 - 19:31
Според мен има даже по-финни спасавания от тези на клипчето! :rolleyes: Добър си е и има терен за развитие,в подходящия клуб е и има невероятен рефлекс,абе супер е,че дойде при нас,дано си е взел поуките от проблемите при трансфера си!
Публикувано: 16 December 2011 - 20:23
Хахаха, тоя дето е правил компилацията определено не е от най-големите фенове на Ману! В 80% от случаите ударите са в обсега на разтворените му ръце. Обида! Той има далеч по-добри спасения.
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 16 December 2011 - 20:30
Нойер е най-големият :bayerndrum: :bayerndrum: :bayerndrum:
Публикувано: 16 December 2011 - 22:27
Абе къв е тоя Нойер, с два силни мача... :rolleyes:
Публикувано: 12 January 2012 - 09:36
Мануел Нойер:
Аз съм честен човек
В Байерн не мога да мигна и за секунда, признава вратарят
Мануел Нойер изигра първия си полусезон с екипа на Байерн Мюнхен, след като беше привлечен в баварския тим от отбора на Шалке. В интервю за немския "Кикер" националът прави първата си равносметка, разкрива целите си и ритуала, с който се концентрира.
Мунир Цитоуни
„Кикер"
- Г-н Нойер, контролата срещу Ал Ахли Кайро беше спечелена едва с 2:1. Можем ли да кажем, че това беше една трудна победа?
- Ние сега сме на подготвителен лагер и е ясно, че не всичко функционира. Естествено, и умората си казва думата. Дори и малко да си уморен, можеш да подадеш грешно, не си и много концентриран. Тези неща обикновено не се случват, по принцип не са обичайни и за нас.
- Какво смятате за тренировъчния лагер в Катар?
[b]-
Аз съм честен човек
В Байерн не мога да мигна и за секунда, признава вратарят
Мануел Нойер изигра първия си полусезон с екипа на Байерн Мюнхен, след като беше привлечен в баварския тим от отбора на Шалке. В интервю за немския "Кикер" националът прави първата си равносметка, разкрива целите си и ритуала, с който се концентрира.
Мунир Цитоуни
„Кикер"
- Г-н Нойер, контролата срещу Ал Ахли Кайро беше спечелена едва с 2:1. Можем ли да кажем, че това беше една трудна победа?
- Ние сега сме на подготвителен лагер и е ясно, че не всичко функционира. Естествено, и умората си казва думата. Дори и малко да си уморен, можеш да подадеш грешно, не си и много концентриран. Тези неща обикновено не се случват, по принцип не са обичайни и за нас.
- Какво смятате за тренировъчния лагер в Катар?
[b]-
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 12 January 2012 - 20:09
Отишъл е да агитира Фарфан :spiteful:
"- Трябваше да промените играта си в Байерн, тук имате повече работа, отколкото в Шалке." Съмнявам се, че в Байерн има повече работа, отколкото в "04". Много скромен, уравновесен и добър човек изглежда. След 2-3 години като натрупа самочувствие в съблекалнята,определено ще раздава команди на останалите. А и с това ще стане по-добър вратар. Винаги е добре, вратарят да може да скръцне със зъби на полевите играчи, както правеше ВЕЛ
"- Трябваше да промените играта си в Байерн, тук имате повече работа, отколкото в Шалке." Съмнявам се, че в Байерн има повече работа, отколкото в "04". Много скромен, уравновесен и добър човек изглежда. След 2-3 години като натрупа самочувствие в съблекалнята,определено ще раздава команди на останалите. А и с това ще стане по-добър вратар. Винаги е добре, вратарят да може да скръцне със зъби на полевите играчи, както правеше ВЕЛ
Публикувано: 14 January 2012 - 12:30
След като стана ясно , че Нойер напуска Шалке , официалния му сайт бе спрян за да се обнови.
Повече от половин година по-късно , сайтът е готов и с ръка на сърце казвам , че неговият сайт е най-слаб :laughing:
http://manuel-neuer.de
Повече от половин година по-късно , сайтът е готов и с ръка на сърце казвам , че неговият сайт е най-слаб :laughing:
http://manuel-neuer.de
Мнението беше редактирано от Боби: 14 January 2012 - 12:33
Публикувано: 03 February 2012 - 00:48
Един велик човек и вратар , заради когото някога заобичах още повече Байерн ви го казва точно така както и аз се опитвах да го направя няколко пъти досега,макар че с вятърните мелници трудно се излиза на глава.
http://www.gol.bg/ba...e-dokaje.123361
Но трябва още да се докаже – например да играе, когато е контузен, да извади отбора, когато другите играят слабо”, смята Пфаф.
http://www.gol.bg/ba...e-dokaje.123361
Но трябва още да се докаже – например да играе, когато е контузен, да извади отбора, когато другите играят слабо”, смята Пфаф.