Байерн България: (1.) Мануел Нойер - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(1.) Мануел Нойер

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 12-October 10
След невероятните му намеси с/у Гладбах и Марсилия вчера за малко да ни коства 2 точки....дано е изчерпал грешките, защото до края на сезона само важни мачове останаха.
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер
Не знам само защо всички го нападате! На всеки се случва.

Мнението беше редактирано от TOKATA: 01 April 2012 - 16:39

1

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес
Абе защо да не се коментира ситуацията?
Наглед смешната намеса си беше в много сложна ситуация и Мануел взе единсвеното правилно решение да боксира настрани топката,но при този силен и получил особен фалц удар с тази хлъзгава топка бе игра с огъня.Немислимо бе да се опитва да я укротява,а едно безцелно избиване според мен щеше да доведе до сигурен гол във врата ни,защото двама от Нюрнберг налитаха директно срещу него и все единия щеше да я довкара.По скоро трябва да се замислим какво правят защитниците ни в този момент.А наличието на късмет в ситуацията си е друг въпрос.
2

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Нойер е най-големия. Каквото и да прави, в следващите години той е нумеро уно!
1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Няма две мнения по въпроса!
0

Потребителят е неактивен   Rensing 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
  • живущ вЮ-Ес-Ей
  • любим играч:Марио Гомез

Преглед на мнениеmarkony_70, на 01 April 2012 - 17:17, каза:

Абе защо да не се коментира ситуацията?
Наглед смешната намеса си беше в много сложна ситуация и Мануел взе единсвеното правилно решение да боксира настрани топката,но при този силен и получил особен фалц удар с тази хлъзгава топка бе игра с огъня.Немислимо бе да се опитва да я укротява,а едно безцелно избиване според мен щеше да доведе до сигурен гол във врата ни,защото двама от Нюрнберг налитаха директно срещу него и все единия щеше да я довкара.По скоро трябва да се замислим какво правят защитниците ни в този момент.А наличието на късмет в ситуацията си е друг въпрос.

Айде сега едва ли не нарочно в гредата я избил и пак защитата му била виновна при удар от центъра... не ми се иска след мачове като тия срещу Гладбах и Марсилия да го хуля, ама той просто не престава да прави дежурната си клоунска проява през мач. Наистина ли някой вярва, че до момента Нойер пази по-добре от Рензинг и Крафт в първите им сезони като титуляри(за Бут въобще да не говорим...)?
0

Потребителят е неактивен   stavrev 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
според теб целия отбор на байерн е пълен с некадърници.
1

Потребителят е неактивен   markony_70 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Д-р Сократес

Преглед на мнениеRensing, на 02 April 2012 - 00:16, каза:

Айде сега едва ли не нарочно в гредата я избил и пак защитата му била виновна при удар от центъра... не ми се иска след мачове като тия срещу Гладбах и Марсилия да го хуля, ама той просто не престава да прави дежурната си клоунска проява през мач. Наистина ли някой вярва, че до момента Нойер пази по-добре от Рензинг и Крафт в първите им сезони като титуляри(за Бут въобще да не говорим...)?

Аз точно затова казах,че късмета не го оставям на заден план.Ако се бе получил гол щеше да е куриозен и смешен и за всички вината щеше да е негова,но точно затова обърнах внимание на единствената му възможност за правилно отиграване в ситуацията или по точно за инстинкта му.Бъди сигурен че точно Крафт и Рензинг просто щяха да избият напред топката.Специално пък Рензинг два пъти съм му гледал голове от такива избивания.
0

Guest_moonweaver_*

Преглед на мнениеRensing, на 02 April 2012 - 00:16, каза:

Наистина ли някой вярва, че до момента Нойер пази по-добре от Рензинг и Крафт в първите им сезони като титуляри(за Бут въобще да не говорим...)?

Това сравнение е просто смешно, да не би Рензинг, Крафт и Бут да не правеха подобни грешки? Нойер този сезон в двуцифрен брой пъти показа невероятен рефлекс и пласиране, за да извади 100 процентови голове от нашата врата не само на противника, но дори и на наш играч - автоголът на Боатенг ако беше станал щеше да е сред най-ефектните автоголове в последните 10 години, които съм гледал лично.

Нормално е да прави грешки, всеки прави грешки. Само дето при вратарите тези грешки костват повече, защото тяхната грешка означава почти сигурен гол. Не е като Гомес да опропасти някое чисто положение напред или Кроос да сбърка пас в центъра, когато Нойер направи грешка целият мач виси на кантар. А и в крайна сметка колко грешки има Нойер? 2? 3? 4? Плюс това положението в последния мач аз поне не бих го окачествил като грешка - ударът беше много коварен, много силен и доста добре фалциран и Нойер направи това, което трябваше - не пусна гол. Може да беше късмет, но не пусна гол - за мен това не е грешка, а най-много колеблива намеса, но въпреки това намеса и спасяване.

Тук не става въпрос за защитата и халфовете как така оставят играч да стреля и как така няма никой на пътя на топката. Става въпрос за това че в ключов момент Нойер СПАС
3

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia
Марио Баслер веднъж каза, че Нойер е Меси с ръкавици........кой съм аз, че да споря с него.
4

Потребителят е неактивен   TakingLives 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • живущ вСофия/Пазарджик
  • любим играч:Томас Мюлер

Преглед на мнениеmoonweaver, на 02 April 2012 - 22:23, каза:

Само дето при вратарите тези грешки костват повече, защото тяхната грешка означава почти сигурен гол. Не е като Гомес да опропасти някое чисто положение напред или Кроос да сбърка пас в центъра, когато Нойер направи грешка целият мач виси на кантар.

Точно така, вратарската работа е най-трудна и най-неблагодарна!
2

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Мисля, че Рензинг и Крафт достатъчно ги виждаме на какво ниво са! Ако Ману утре спре да играе футбол по някаква причина и трябва аз да реша кой ще пази на Байерн ще започна от Лено, Тер Щеген и т.н., а Рензинг и Крафт ще са ми в Топ 5, ама отзад напред! За Рензинг с ръка на сърцето си признавам, че е най-слабият вратар в Бундеслигата!!!
4

Guest_Andoniooo_*

[quote name='moonweaver' timestamp='1333394615' post='46297']

Тук не става въпрос за защитата и халфовете как така оставят играч да стреля и как така няма никой на пътя на топката. Става въпрос за това че в ключов момент Нойер СПАС
0

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеars_moriendi, на 03 April 2012 - 09:23, каза:

Мисля, че Рензинг и Крафт достатъчно ги виждаме на какво ниво са! Ако Ману утре спре да играе футбол по някаква причина и трябва аз да реша кой ще пази на Байерн ще започна от Лено, Тер Щеген и т.н., а Рензинг и Крафт ще са ми в Топ 5, ама отзад напред! За Рензинг с ръка на сърцето си признавам, че е най-слабият вратар в Бундеслигата!!!

Ако нещо стане с Ману и не играе до 40 г в Байерн, негов заместник трябва да е Тер Стеген! Ако Йоги не го вземе на европейското доста ще се изненадам.
2

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеMario_Basler, на 03 April 2012 - 16:47, каза:

Ако нещо стане с Ману и не играе до 40 г в Байерн, негов заместник трябва да е Тер Стеген! Ако Йоги не го вземе на европейското доста ще се изненадам.

Наистина е много добър Тер Щеген,но в Бундеслигата бъка от класни вратари.Той,Лено,Нойер,Цилер и Ферман*...

Къде отиде последния? :mellow:
0

Споделете тази тема чрез:

• (71 Страници) +
  • « Първа
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема