Ману велиКАН :bayernshal: Браво бе, машино! Роден си за тоя отбор!
(1.) Мануел Нойер
Публикувано: 26 April 2012 - 13:45
25млн ли!? Та той победи 500 млн отбор на Реал! Браво, Мануел! :bayern1:
Публикувано: 26 April 2012 - 14:24
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 26 April 2012 - 15:01
Аз съм най-добрият от най-добрите:strongbench:
http://i1206.photobucket.com/albums/bb445/Andoniooo/tumblr_m31zx41UQT1qciunzo1_1280.jpg
http://i1206.photobucket.com/albums/bb445/Andoniooo/tumblr_m31zx41UQT1qciunzo1_1280.jpg
Публикувано: 26 April 2012 - 22:15
Тук нали знаеш, че има по-големи специалисти от Кайзера + Хайнкес взети заедно? :laughing:
Много силен дебютен сезон на Нойер, прехода от Шалке към Байерн е огромен за психиката на всеки играч, камо ли за вратар. Не можем да искаме нищо повече от него, въпреки някои грешки през сезона. Пожелавам му да не спира да се учи от всичкиюголеми вратари (като Касияс например), да се превърне в безспорен лидер на отбраната ни. Това пък е жизнено важно за следващите няколко години, защото е ясно на всички, че Хьонес няма да купи играчите, които отговарят на името Байерн и още Бог знае колко време ще треперим от централната ни двойка защитници.
Много силен дебютен сезон на Нойер, прехода от Шалке към Байерн е огромен за психиката на всеки играч, камо ли за вратар. Не можем да искаме нищо повече от него, въпреки някои грешки през сезона. Пожелавам му да не спира да се учи от всичкиюголеми вратари (като Касияс например), да се превърне в безспорен лидер на отбраната ни. Това пък е жизнено важно за следващите няколко години, защото е ясно на всички, че Хьонес няма да купи играчите, които отговарят на името Байерн и още Бог знае колко време ще треперим от централната ни двойка защитници.
Публикувано: 27 April 2012 - 01:09
ПОПУЛЯРНО
[color="#FF0000"][b][b][size="3"][b]
Публикувано: 29 April 2012 - 18:10
Първия път когато ми направи впечатление беше още 2008 година срещу Порто.На "Драгао" се игра почти само на вратата на Шалке,а изявите на Нойер за едно младо момче ме изумиха.Той на практика ги отстрани собственоръчно.
Публикувано: 29 April 2012 - 18:24
...Manuel Neuer-FUSSBALL GOTT!уникален сезон за Мануел---ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ,МАНУ!!!!!
Публикувано: 29 April 2012 - 18:45
Лелеее...и аз тва щях да пусна...гледаме 1 и също видео.................. :surprise:
Публикувано: 29 April 2012 - 23:46
Най-добрия вратар в света в момента, както се беше изразил Марио Баслер в едно интервю той е като Меси само че с ръкавици. Не знам дали ви направи впечатление при дузпите, но той караше вратата да изглежда толкова малка все едно играят аматьорски мач на малки вратички. Радвам се че вече всички сме на мнение че махането на Крафт и купуването на Нойер беше правилно решение..
Guest_Andoniooo_*
Публикувано: 30 April 2012 - 10:14
Нойер и баз да прави каквото и да е била, вратата зад него пак си изглежда супер малка:strongbench:Няма характера на Кан, но чисто технически смятам даже, че може да го изпревари, тъй като има и по-добри физически данни. Но очаквам в някой мач да избухне, и да насмете някой наш или противников играч :spiteful:
Хубаво е, че и имаме футболисти, които могат да служат по 7-8 години и отгоре.
Нойер, Боа, Щубер,Алаба, Шакири
Публикувано: 30 April 2012 - 14:16
Andoniooo, на 30 April 2012 - 10:14, каза:
Нойер и баз да прави каквото и да е била, вратата зад него пак си изглежда супер малка:strongbench:Няма характера на Кан, но чисто технически смятам даже, че може да го изпревари, тъй като има и по-добри физически данни. Но очаквам в някой мач да избухне, и да насмете някой наш или противников играч :spiteful:
щото Ули Хьонес е генерала,а Байерн-казарма :laughing: