Байерн България: (10.) Ариен Робен - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (49 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(10.) Ариен Робен

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Ако знае Робен, как му петните колонката с Гуардиоли, Ван Галове и т.н/ Робен е добър играч, който показва развитие в застой :) Подобрява един компонент, ама разваля друг.
0

Потребителят е неактивен   bayernchess 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 23-August 12
На ван Гаал благодаря за следните неща:промени системата на 4-2-3-1;сложи Швайни като дефанзивен и играта му се промени,без лутанията по крилата от минали години;измести Лам;най-важното-даде шанс на Мюлер,Бадщубер,Алаба.Надали някой щеше да е чувал иначе за Мюлер,а той стана голмайстор на световното.Онова 4-4-2 на Отмар се изчерпа и имахме нужда от промяна.Нямаше никаква преса,когато топката бе в протиника.При холандеца играта ни тръгна в правилна посока,но грешката му бе,че в началото на втория му сезон не взе никой и това му костваше поста.Дано Дедо има по-успешен втори сезон.Вече има нужният състав,дългата резервна скамейка и да я вдигаме вече тая купа,че ми писна все сред фаворитите и нищо
0

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
България е страната на неограничените възможости! Тук си имахме магистър по футбол, тук измислихме правилен такъв, после се роди и вертикален футбол, а за капак на всичко вече притежаваме и нов термин - автентичен фен!
Каква е разликата между автентичния и ментето ще се радвам да ни обяснят! За мен да си фен означава да подкрепяш... Не виждам човек тук, освен една шепа автентични, които да са стискали палци Байерн да губи. Визирам Анти-Клинсман групата, да не изреждам по име... Аз може да не съм фен на Хайнкес, защото искам нещо по-добре, но не стискам палци Байерн да пада, за да съм отгоре на Бавареца....
Относно изконно немските ценности, за които говори автентичния, без да ги е виждал - г-н Автентичен, ще ми говориш за Каталуния, когато спреш да си автентичен и към пас енд муув-а, на Ливърпул! Фен на Англия и Германия и кощунство! Чисто исторически на тема футбол знаем кои са най-големите врагове на немците, а испанците са доста назад в това отношение. Нищо не пречи на един нормален човек да си пада по брюнетки, но и да отличи някоя блондинка...
Нека говорим с факти... От както аз гледам Байерн Мюнхен, отбора на европейската сцена беше в миманса! Тогава гледах Милан, Барселона, Олимпик, Аяка, Ювентус, Юнайтед, Реал.... Стигна се до една ШЛ на Дортмунд и един изгубен финал от Юнайтед! Това за 10 години... За 10 години моя любим отбор с изконното имаше един загубен финал и един полуфинал, в който паднаха от Милан, а аз тогава ги харесах... Да видим второто ми десетилетия като фен на Байерн... Една ШЛ с Отмар и едно голямо нищо по нататък...
8

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария
^^Не съм съгласен за Клинсман.Той не допринесе нищо,освен някоя статуя на Буда.
3

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Решение на ръководството да играем по-атакуващо и да владеем повече топката?? Ули ли ги решава тея работи че не съм запознат? Ван Гаал излиза и казва че Ули искал да играем 4-4-2, тоест пак добре познатото сипане в наказателното на върлините. Клинсман си замина толкова рано, точно защото беше неудобен на Хьонес, по същата причина изпратиха и Ван Гаал. По същата причина сега се опитват да удължат договора и на послушкото Хайнкес. При Клинсман настъпи коренната промяна на стила ни на игра, на темпото на водене на мача, на разиграванията. При него настъпиха доста въведения и в тренировъчният и подготвителен процес. Далеч съм от мнениято че Клинсман е някакъв велик треньор, но неговият престой в Байерн имаше доста позитивни страни. Личното ми мнение е, че не заслужава този хейт по него във форума, който гледаме последните няколко години вече тук..

Мнението беше редактирано от Dependent: 14 November 2012 - 15:19

0

Потребителят е неактивен   sisoko 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 15-October 10
  • живущ вВарна
  • любим играч:Roy Makaay
Клинсман си замина заради същата причина заради, която Ван Гал не изкара втория си сезон до края. Защото щяхме да изпуснем третото място и участието в ШЛ.

Мнението беше редактирано от sisoko: 14 November 2012 - 16:06

3

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария

Преглед на мнениеDependent, на 14 November 2012 - 15:18, каза:

Решение на ръководството да играем по-атакуващо и да владеем повече топката?? Ули ли ги решава тея работи че не съм запознат? Ван Гаал излиза и казва че Ули искал да играем 4-4-2, тоест пак добре познатото сипане в наказателното на върлините. Клинсман си замина толкова рано, точно защото беше неудобен на Хьонес, по същата причина изпратиха и Ван Гаал. По същата причина сега се опитват да удължат договора и на послушкото Хайнкес. При Клинсман настъпи коренната промяна на стила ни на игра, на темпото на водене на мача, на разиграванията. При него настъпиха доста въведения и в тренировъчният и подготвителен процес. Далеч съм от мнениято че Клинсман е някакъв велик треньор, но неговият престой в Байерн имаше доста позитивни страни. Личното ми мнение е, че не заслужава този хейт по него във форума, който гледаме последните няколко години вече тук..

Явно не си.Помня още 2007 някъде се говореше,че искат да променят стила на Байерн и да играят нападателно и да привлекат нови фенове.
За коренна промяна в играта не ми се говори,защото на Юрген му липсват елементарни тактически познания.Човека е тренъорско недоразумение.Дори на световното 2006 беше очевидно,че тактическата подготовка се води от Лъов,а Клинсман им казва по няколко думи преди мач...

2

Потребителят е неактивен   Goshenko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 13-October 10
  • живущ вСофия
  • любим играч:ОТБОРЪТ!!!
Когато обявиха Клинсман за бъдещ треньор, това почти съвпадна с регистрацията ми във форума и както други хора, така и аз прогнозирах, че нищо няма да постигнем с него. Т.е. по логиката на Арс, спадам към анти-Юрген групата...Но аз никога не съм стискал палци Байерн да загуби, за разлика от някои фенове тук, които черно на бяло заявиха, че се надяват Байерн да започне колкото може по-лошо сезона, че да бъде сменен Хайнкес, да не изреждам и аз имена...
Конкретно за Клинсман, аз наистина си мислех, че Хьонес го е назначил с някаква маркетингова цел, един вид като усмихнатото лице на немския футбол и да привлече евентуално нови спонсори. За съжаление, обаче, той се оказа и реалният ни треньор, липсваше ни един Льов, който да му върши работата.
1

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария
[quote name='Goshenko' timestamp='1352921533' post='62228']
Когато обявиха Клинсман за бъдещ треньор, това почти съвпадна с регистрацията ми във форума и както други хора, така и аз прогнозирах, че нищо няма да постигнем с него. Т.е. по логиката на Арс, спадам към анти-Юрген групата...Но аз никога не съм стискал палци Байерн да загуби, за разлика от някои фенове тук, които черно на бяло заявиха, че се надяват Байерн да започне колкото може по-лошо сезона, че да бъде сменен Хайнкес, да не изреждам и аз имена...
Конкретно за Клинсман, аз наистина си мислех, че Хьонес го е назначил с някаква маркетингова цел, един вид като усмихнатото лице на немския футбол и да привлече евентуално нови спонсори. За съжаление, обаче, той се оказа и реалният ни треньор, липсваше ни един Льов, който да му върши работата.
0

Потребителят е неактивен   Dependent 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Айде пак 2-5 срещу Вердер и 0-4 срещу Барса.. бОли ме дали сме паднали с 0-1 или 0-4, въпроса е че играхме футбол, излизахме да се надиграваме с Барса. Кога ще почнете да гледате и играта не само резултата не ми е ясно. Байерн на Клинсман беше първият Байерн след 2002-3, който наистина ме грабна с играта си, ултра атакуващо, контрол над топката, импровизация, топка ниско по земя. Просто самите изпълнители не могат да се сравняват със сегашният Байерн, но това не значи че тогава не играехме приятен футбол.

Мнението беше редактирано от Dependent: 14 November 2012 - 23:20

2

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
Дипендънт ви го каза много точно - и в Бундестима, и в Байерн, разликата между Клинсман и тези преди него се В
1

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
В Лига Европа никой от грандовете не дава максимума и така е от както се помня, за последно Ливърпул спечели купата на УЕФА 2001 г.
Вижда се разликата в бундестима, посредствения тим, който беше селектиран за директен футбол игра финал на световно далеч от дома, което от всякъде си е повече от полуфинал на домашното световно.
С директния футбол на Хитцевлд и Магат доминирахме в бундеслигата, в шампионската лига неможе да се отрече, че Байерн на Магат теглеше всеки път късата клечка - Реал, Милан в най силните си години, Челси...
С какво е допринесъл Юрген - докара ни извън евротурнирите и трябваше да идва Юп да му оправя бакиите, неможа да докара един свестен трансфер на Арената като махнем Боровски, но той неможа да се наложи.

Мнението беше редактирано от Bavareza: 15 November 2012 - 11:48

0

Guest_Andoniooo_*

• Група: Гост
Робен снощи направи много смешен пропуск, явно се уплаши от Нойер :spiteful:

А иначе, има една тема, която е мн подходяща 90 % от последните 2 или 3 страници-> http://bayern-bulgar...__60#entry55363

1

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип

4

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Бавареца и ако от това,което си му написал не чатне...значи нещата не са добре.
3

Споделете тази тема чрез:

• (49 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема