Ми и аз така си мисля--преди трансфера на Шак Робен заяви че с радост ще преподпише новия си договор,всичко били въпрос на формални уточнения--сега почва да пее друга песен......
Всъщност не е точно така. Не са му предложили, не е преподписал. Не зависи само от него!
Мнението беше редактирано от TakingLives: 04 March 2012 - 23:59
Много важен гол на Робен днес. Надявам се с него Ариен да е разбил всички съмнения (тук и най-вече у ръководството) дали има място в тоя отбор. Ето с такива футболисти се печелят трофеи, въпреки че холандеца още е далеч от най-добрата си форма :bayernfan:
Честито на Робен за новия договор...да продължава така да ни радва.Надявам се да остане до края на кариерата си в Байерн! За сега знам само че е до 2015...милионите все още не са ясни. :laughing:
Представяш ли си да имаме няколко Робена в отбора.Нападател,крило и плеймейкър...толкова егоизъм в един отбор няма накъде :laughing:
Нападатели и Крила стават, ама плеймейкър!!!! Топката все пак трябва да се подава по някое време :tooth:
"Честито на Робен за новия договор...да продължава така да ни радва.Надявам се да остане до края на кариерата си в Байерн! За сега знам само че е до 2015...милионите все още не са ясни. :laughing: "
Той още не е преподписал, но дано стане :)
Мнението беше редактирано от Andoniooo: 10 April 2012 - 10:39
Холандската перла в състава на Байерн (Мюнхен) Ариен Робен си припомни какво е да си антигерой. Най-злополучният му мач в кариерата остава финалът на Мондиал 2010, когато с пропуските си лиши "лалетата" от трофея. Снощи в големия сблъсък на Германия "десетката" на баварците изживя нов кошмар.
Само за четвърт час Робен направи три грешки, които на практика коронясаха вестфалци и отнеха шансовете на мюнхенци за 23-та титла. В 77-ата минута Робен покри засадата и направи редовен гола на Роберт Левандовски. В 85-ата минута Робен пропусна дузпа, след като би лековато в ръцете на Роман Вайденфелер. В самия крак техничното крило направи голям пропуск, след като на два метра от голлинията би високо.
Трите решаващи грешки на Робен са съответно в интервалите 9:48-10:35, 11:52-12:21 и 12:36-12:50 мин. на видеото.
Ако бях на мястото на Робен щях да му шибна една главичка. :to_become_senile:
Аз мисля, че той точно това целеше. Просто чакам да дойде мача за купата. Робен така ще се нахъса, че ще ги скъса! :thumbsup:
А и мача няма да е на техен стадион, което беше важен фактор.
Робен дано преподпише, спомняме си Рибери какъв лош период имаше, но клубът го подкрепи. Същото трябва да се случи и с Робен, ако тръгнат нападки към него!