Байерн България: (27.) Давид Алаба - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

(27.) Давид Алаба

Потребителят е неактивен   the Amazing Ralph 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 03-November 12
За Алаба никой не знае кой колко дава и кой колко иска май, така че няма много смисъл да се продължава. Но съм съгласен, че ако става дума за 2-3 милиона и трябва да се направи изключение, Алаба не е най-подходящият човек. 2-3 милиона не са малко и ако хората, отговарящи за финансите, ги дават ей така, това наистина не говори добре за тях...

Конан, да не се поизнерви нещо, че почна с този назидателен тон? Добре че си ти тук да разясняваш нещата на невежите на правилен български... :laughing:
0

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер

Преглед на мнениеthe Amazing Ralph, на 04 November 2020 - 02:36, каза:

За Алаба никой не знае кой колко дава и кой колко иска май, така че няма много смисъл да се продължава. Но съм съгласен, че ако става дума за 2-3 милиона и трябва да се направи изключение, Алаба не е най-подходящият човек. 2-3 милиона не са малко и ако хората, отговарящи за финансите, ги дават ей така, това наистина не говори добре за тях...

Конан, да не се поизнерви нещо, че почна с този назидателен тон? Добре че си ти тук да разясняваш нещата на невежите на правилен български... :laughing:

Влизам във форума , за да "побъбря" със съмишленици , да коментираме неща свързани с Байерн или да поспорим по дадена тема . Все пак сме различни хора и всеки си има мнение . Няма човек тук във форума който да ме изнерви , раздразни или ядоса . Просто влизам тук с цел да се разтоваря . Но някои съфорумци обичат да приписват думи ха хора , които те не са казвали . И не само в конкретния случай . Та затова беше "назидателния тон" . Без никакви лоши чувства . ;)
Още в началото на сагата с договора на Алаба писах , че причината да не се стига до разбирателство не е нито финансова , нито спортно - техническа . После по медиите започнаха писанията за претенциите за 20-25 млн. от страна на Алаба . И тези слухове дори в момента някои хора приемат за чиста истина . Както са слухове и параметрите на офертата която Байерн са предложили .
Понеже съм фен на Байерн още от времето , когато Румениге беше на терена , съм имал възможност да следя развитието на клуба и решенията които ръководството е взимало . Имало е гениални решения , имало е и грешки . Последните 7-8 години грешките зачестиха . Затова на тази база съм на мнение , че се допуска грешка с Алаба . Така както беше грешка продажбата на Кроос ( Хьонес и Замер го казват , не аз ).
Оставяйки настрана всички цитирани цифри по медиите , мисля че справедливата оферта към Алаба би трябвало да изглежда по следния начин ... Алаба е най-добрия защитник в отбора . Нормално е , в такъв случай да е и най-платения . Няма да коментираме Левандовски и Нойер ... Взимаме за пример Мюлер , който както Алаба е юноша на клуба . Не е нормално Алаба да иска по-висока заплата от тази на Мюлер , както не е нормално ръководството да му предлага по-ниска от тази на Ернандес .
0

Потребителят е неактивен   AnaGom 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 22-February 13

Преглед на мнениеConan, на 04 November 2020 - 10:53, каза:

Влизам във форума ...

Нямах намерение да се включвам, ама по погрешка ти сложих "+", а всъщност исках "-", та доуточнявам да се брои "-".
И имам огромна молба към модератор или потребители, които знаят, да ми кажат, как се блокираше профил на даден потребител, за да не виждаш мненията му - не мога да намеря тази опция.
Защото "пари кат' вестници" и "последните 7-8 години" (2 требъла), а пък "грешките зачестиха" - много плява, бе.
0

Потребителят е неактивен   FCB-Plovdiv 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 05-March 11

Преглед на мнениеAnaGom, на 04 November 2020 - 12:32, каза:

Нямах намерение да се включвам, ама по погрешка ти сложих "+", а всъщност исках "-", та доуточнявам да се брои "-".
И имам огромна молба към модератор или потребители, които знаят, да ми кажат, как се блокираше профил на даден потребител, за да не виждаш мненията му - не мога да намеря тази опция.
Защото "пари кат' вестници" и "последните 7-8 години" (2 требъла), а пък "грешките зачестиха" - много плява, бе.

Просто му прескачаш мненията.
1

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Според "Кикер", в Байерн са останали изненадани от думите на Алаба в медиите. В понеделник Алаба е казал, че не е имало официална среща между него и ръководството за изясняване на ситуацията, а от Байерн твърдят, че миналата неделя, не само е имало 30-минутен разговор между Салихамиджич и Захави, но и онлайн среща с Давид, в която е бил информиран за неуспешните преговори и интервюто на Херберт Хайнер. От Байерн твърдят, че на Алаба са били предложени до 20 млн евро с бонуси + позиция в клуба след прекратяване на професионалната кариера, но той е отказал. Алаба "обвинява" клуба в намерение да сключи договор с размяна на играчи с Манчестър Сити, но от Байерн контрират с аргумента, че сделката е била предложена от "гражданите". Според Байерн, думите на Алаба, че "не става въпрос за повече пари", не отговарят на истината.

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 05 November 2020 - 14:40

0

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 05 November 2020 - 14:38, каза:

Алаба "обвинява" клуба в намерение да сключи договор с размяна на играчи с Манчестър Сити...

Е то в тва няма никаква логика, при положение, че след 2 месеца Сити ще могат да подпишат с него предварителен договор като свободен агент, без да се налага да ни дават каквито и да е футболисти.
0

Потребителят е неактивен   Боби 

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 22-November 10
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Кингсли Коман
Алаба изглежда доста объркан. Такава каша надроби, не е истина.

Кажи, ако искаш другаде, пресен пример с Тиаго.
1

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 05 November 2020 - 17:54, каза:

Е то в тва няма никаква логика, при положение, че след 2 месеца Сити ще могат да подпишат с него предварителен договор като свободен агент, без да се налага да ни дават каквито и да е футболисти.

Примерно и Интер можеха да вземат Ериксен на свободен трансфер, но го взеха зимния прозорец срещу заплащане. Понякога е по-добре да имаш играча веднага и предполагам това е била идеята на Сити. Ако искат титли този сезон, Алаба ще им помогне много. А Байерн естествено би проучил тази възможност, за да има нещо в замяна.

Ще е жалко, ако Алаба си тръгне по подобен начин. Едно време Балак също си отиде със свободен трансфер, но беше културно без обвинения, ако не се лъжа. Според мен все още има някакъв шанс да преподпише, но ако се карат през медиите няма да стане.
0

Потребителят е неактивен   TOKATA 

• Черна нинджа
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 09-July 11
  • живущ вСофия
  • любим играч:Нойер, Мюлер

Преглед на мнениеLa Bestia Negra, на 05 November 2020 - 14:38, каза:

Алаба "обвинява" клуба в намерение да сключи договор с размяна на играчи с Манчестър Сити, но от Байерн контрират с аргумента, че сделката е била предложена от "гражданите".

Доколкото помня Румениге лична потвърди, че никога не е имало вариант за размяна на Алаба. Чудя се на кого да вярвам... :spiteful:
0

Потребителят е неактивен   Targeted Individual 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 30-October 15
Е, не знам, това го казва "Кикер", не аз. :D Иначе от такива като Захави нищо добро не може да се очаква, те са си пиявици и само търсят от кого да засмучат. Аз мисля, че проблема е в него, а не в Давид, но пък и той си има вина в случая, че се е оставил да му мътят главата по такъв начин.

Цитат

Доколкото помня Румениге лична потвърди, че никога не е имало вариант за размяна на Алаба. Чудя се на кого да вярвам... :spiteful:

Да, ами напълно възможно от Сити да са предложили нещо подобно, но нашите да са отказали. В такъв случай ще излече, че или Алаба съзнателно лъже, или някой го захранва с невярна информация.

Мнението беше редактирано от La Bestia Negra: 05 November 2020 - 19:56

1

Потребителят е неактивен   Conan 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 27-April 17
  • любим играч:Матеус , Бреме , Мюлер
Пак според "Кикер" , Байерн са имали подобна идея , която е била коментирана само със Захави ... Тоест сами се опровергават . Което е нормално за всички медии . Затова и много не вярвам на написано в медии , освен ако изрично не е цитиран източник . Беше поутихнало около Алаба след интервюто на Хайнер , който каза че вече няма оферта към Алаба . Но след това Румениге каза , че Байерн иска да задържи играча , че в тези времена агенетите трябва да съветват играчите си да останат в клубовете си , защото ще имат сигурност ... и че Алаба сам трябва да реши за себе си , дали да приеме офертата която все още е валидна . И веднага "Кикер" излезе със "сензационни" разкрития относно сагата с договора . Естествено , без да посочи конкретен източник .
0

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Чета, че Реал му дават 10 милки заплата. Майната му, колко ще вземе на ръка, заплатата е по-малка от тази, която Байерн му предлага.

Еми... Любим футболист или не - ебал съм те!
1

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
10 млн нето, т.е. след данъци, т.е. към 20 млн. Колкото и искаше от Байерн.
0

• Роланд Дисчейн
  • ПипПипПипПипПип
  • живущ вПловдив
Не мисля. Всичко ново в Барса и Реал се позовава на т. нар. "Бекъм Закон" - 23% от заплатата е данъка. Или поне така предполагам де.Тия 45% толкова ги и плащат другите, затова все са в съда!

Мнението беше редактирано от Боби: 02 January 2021 - 17:55

0

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Законът Бекъм е далеч в миналото. Испания има едно от най-социалните правителства в Европа и цоцането на богатите им е приоритет. Данъците сегс там са 50% за приходи над определена сума, така че Алаба ще печели 20 млн бруто, 10 млн след данъци, т.е. колкото искаше и от Байерн.
0

Споделете тази тема чрез:

• (26 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема