Аз пък съм доволен. Кличко беше се превърнал в някаква примадона подобно на Карелин в края на кариерата си.
Бокс / Кик Бокс
Публикувано: 30 November 2015 - 12:57
Дали е навреме или не е въпрос на тълкуване. Факт е, че Фюри беше по-бърз, по-смел, по-спокоен и по-разнообразен! Убеден съм, че Кличко е провел пълноценна подготовка и че няма никакъв шанс да говорим за подценяване. На мен лично поведението на Фюри ми харесва - то е абсолютен контрапункт на това на Кличко, но с разликата, че не е просташко като на Кубрат! А когато успееш и да си застанеш зад думите с действия, то определено печелиш симпатии.
Бях за Кличко, но свалям шапка на Тайсън за показаното и определено той ми се издигна в очите!
Бях за Кличко, но свалям шапка на Тайсън за показаното и определено той ми се издигна в очите!
Публикувано: 30 November 2015 - 18:37
Реваншът ще покаже дали това е било подценяване от страна на Кличко или Фюри му е неудобен съперник. Но каквото и да е, тази загуба е червена лампичка и ако бях на Кличко, щях доста да се замисля за оттегляне при евентуална победа в реванша. Все пак друго е да се откажеш на върха. Освен ако не е закъсал за пари - тогава му предстои дълга кариера.
Публикувано: 06 December 2015 - 16:26
Реванша отново ще бъде взет от Кличко :)
Публикувано: 06 December 2015 - 18:22
Кличко загуби, така че защо казваш "отново"?
Публикувано: 22 December 2015 - 18:03
Дали Кличко ще се пенсионира ако Фюри го победи втори път?
Публикувано: 03 May 2016 - 19:49
Публикувано: 03 May 2016 - 19:52
Мисля да сложа някой лев за Дерек :spiteful:
Публикувано: 30 April 2017 - 01:01
Много ме е яд за Кличко. Имаше предимство и накрая така да загуби. Трябваше да го довърши към 6 рунд когато имаше осезаемо предимство, но не се възползва. За жалост и получи удара мн рано в 11 рунд, имаше над минута и половина до края на рунда и просто не успя да издържи... Жалко.
Мнението беше редактирано от Andoniooo: 30 April 2017 - 01:08
Публикувано: 30 April 2017 - 10:48
Не е имал никакво предимство,Джошуа му е водил по точки преди да го нокаутира.Иаше един момент ,когато англичанинът беше разклатен,но Кличко не успя да се възползва,а в останалата част на мача не се виждаше как украинецът ще спечели.Само се питам ,къде се пъха между шамарите Кубрат Пулев.Ако Джошуа му даде мача ще го спука от бой,онова срещу Кличко нищо не е .
Публикувано: 30 April 2017 - 14:36
Кличко е водил по точки до 10тия рунд, а не британецът. Букмейкърите също са обърнали палачинката, като са давали предимство вече на Кличко до 10тия рунд, За жалост тоя ъперкът дошъл от нищото го намери по най-добрия начин и всичко приключи. Джошуа три рунда само навеждаше главата след нокдауна и Кличко трябваше да търси развръзката с подобен удар, но подобно на нашия мач с Дортмунд, по-добрия не се възползва от шансовете си. Не омаловажавам успеха на Джошуа, страхотен боксьор. Сигурно той ще води хорото след като Кличко окачи ръкавиците. Двамата са истински машини с невероятна физика, британецът е само на 27 и в следващите 10 години сиг ще е доминантната сила на ринга.
Не разбирам плюенето по Кубрат, да може да не е от тяхната класа, но е веднага след тях. А кой, ако не този веднага след тях трябва да се бута за титлата?
Не разбирам плюенето по Кубрат, да може да не е от тяхната класа, но е веднага след тях. А кой, ако не този веднага след тях трябва да се бута за титлата?
Мнението беше редактирано от Andoniooo: 30 April 2017 - 14:44
Публикувано: 30 April 2017 - 15:17
Пожелавам на нашия да се бие срещи Джошуа, тогава спокойно мога да заложа за нокаут до 3-тия рунд и да си пия пиенето спокойно
Публикувано: 30 April 2017 - 15:25
Andoniooo, на 30 April 2017 - 14:36, каза:
Кличко е водил по точки до 10тия рунд, а не британецът. Букмейкърите също са обърнали палачинката, като са давали предимство вече на Кличко до 10тия рунд, За жалост тоя ъперкът дошъл от нищото го намери по най-добрия начин и всичко приключи. Джошуа три рунда само навеждаше главата след нокдауна и Кличко трябваше да търси развръзката с подобен удар, но подобно на нашия мач с Дортмунд, по-добрия не се възползва от шансовете си. Не омаловажавам успеха на Джошуа, страхотен боксьор. Сигурно той ще води хорото след като Кличко окачи ръкавиците. Двамата са истински машини с невероятна физика, британецът е само на 27 и в следващите 10 години сиг ще е доминантната сила на ринга.
Къде видя някой да плюе по Кубрат?Просто не е от класата на двамата,по-точно е много назад от тях и не смятам,че Джошуа ще му даде мач,а ако му го даде пак ти казвам,че ще се моли да не се е качавал на ринга.
http://www.gol.bg/bo...tochki-galeriya
Публикувано: 30 April 2017 - 17:19
Не говоря специално, че ти го плюеш. Но всички се смеят, че нямал шанс. може и да няма, но не е никак малко да си в топ 5 примерно в света на бокса.
А иначе линка, който даде е от смешното сайтче на Гьол бг, които написаха, че и Анчелоти не се разбирал с Ули...
Това е единствената таблица, която открих след 10тия рунд. И в официалния сайт на WBA няма официална статистика за съжаление.
http://i1206.photobucket.com/albums/bb445/Andoniooo/wwwwz_zpsgucl4tuh.png
А иначе линка, който даде е от смешното сайтче на Гьол бг, които написаха, че и Анчелоти не се разбирал с Ули...
Това е единствената таблица, която открих след 10тия рунд. И в официалния сайт на WBA няма официална статистика за съжаление.
http://i1206.photobucket.com/albums/bb445/Andoniooo/wwwwz_zpsgucl4tuh.png
Мнението беше редактирано от Andoniooo: 30 April 2017 - 17:26
Публикувано: 30 April 2017 - 20:36
Аз незнам нашия дали официално е в топ 5, но поне аз се сещам за 5 който са класи над него и няма шанс срещу тях