Това беше най-странният мач, който съм гледал от НБА...Уникални защити и на двата отбора - нещо много рядко срещано в лигата. Резултатът го показва - не минаха котата от 100 т. Пореден рецитал на ЛеБрон, но като цяло за пореден път Маями не заслужаваха победата!!! Поне за мен. Този мач беше доказателство как се печели мач от наказателната линия.
31 срещу 15 вакарани фала (88,6% на 62,5%), нетипичен % за ОКС! Като цяло Тъндър играха по-добре и статистиката го показва, но Уейд и Джеймс си казаха думата, а Бош им спечели мача в последната четвърт с уникален чадър една офанзивна и една дефанзивна борба в последните 3-4 мин.
За пореден път мизерни Маями: 37,8% точни изстрела (42,9% - Тъндър). А ЛеБрон игра ненормално първата четвърт - 14 т. и 6 борби, май имаше. КД ми се губеше нещо, най-добри за ОКС бяха Уестбрук и КД за пореден път, но последната четвърт и двата отбора се на*раха от грешки. Сефолоша също направи страхотен мач. На 2-3 пъти отнемаше топката на Уейд и ми напълни душата. (Не знаех, че е швейцарец :D)
Според мен ОКС ако не им дават да влезнат в подкошието, Маями са пътници...Първата част имаха 1 от 14-15 успешни стрелби извън подкошието!!
ЕД
Мнението беше редактирано от TOKATA: 18 June 2012 - 14:41