На НБА няма много какво да се гледа, ако не си някакъв маниак. За зрители като мен, които не се кефят много да гледат комбинации и забивки, а искат оспорвано първенство, лигата не предлага много. Това е най-предвидимата лига от американските спортове, но пък явно работи, понеже е много популярна в Северна Америка.
Формулата се мъча да гледам от време на време, но и там е пълна скука. Я се изпреварят лидерите един път на състезание, я не. Хубаво тактики с влизания в бокса, ама шоуто къде е. Честно казано, Индикар е по-атрактивно, макар и да не е на това ниво на колите и пилотите.
Баскетбол / NBA NBA започва на Коледа,нека не оставаме безучастни към това първенство
Публикувано: 28 January 2019 - 13:46
Лука Дончич пръска енбиейо! :strongbench: :to_become_senile:
Публикувано: 28 January 2019 - 18:44
След отказването на Майкъл Джордан спрях да гледам НБА.Бях голям фен на Булс,но след него всичко приключи.
Публикувано: 28 January 2019 - 19:42
Все още си е шоу, но правилата много се измениха и съдиите са крайно неадекватни в момента... :confused: Само Дирк и Винс Картър останаха от времето на Джордан, и те си заминават тази година предполагам.
Аз съм страшен фен на Далас заради Дирк и в момента не изпускам мач заради Дончич. Това момче пише история в новобранския си сезон. Само Оскар Робъртсън и Джордан имат същата статистика като руукита в историята. :thumbsup:
Аз съм страшен фен на Далас заради Дирк и в момента не изпускам мач заради Дончич. Това момче пише история в новобранския си сезон. Само Оскар Робъртсън и Джордан имат същата статистика като руукита в историята. :thumbsup:
Публикувано: 14 June 2019 - 14:28
Много се радвам за Торонто и в същото време много съжалявам GSW. Да загубиш две от звездите си в рамките на седмица за по година, може би, е кошмар... :confused:
Публикувано: 14 June 2019 - 16:33
Снощи беше лудница в Торонто. От клаксоните и феновете не можахме да заспим до 2 и половина - дотогава се точеха покрай нас феновете към площада. Супер съм доволен, че Раптърс най-накрая успяха да направят крачката към титлата. През редовния сезон не бяха толкова убедителни като предни години, но тогава говорих с един приятел, който е навътре в нещата. Той още тогава каза, че Нърс ги готви за плейофите и не му пука особено за редовния сезон. Още ми каза, че Раптърс се готвят поне за победа в Източната конференция, но аз бях скептичен. В понеделник парадът тръгва от нашия квартал и ще откача няколко часа от работа, макар че Раптърс са ми най-малко любимият от торонтовските отбори. Все пак за такъв каръшки спортен град като Торонто шампионите не са толкова много :laughing:
Колкото до Голдън Стейт, те рискуваха с Дюрант в 5-ия мач, когато вече нямаха какво да губят и рискът не се оправда. Спечелиха този мач, но не и заради Дюрант, по-скоро Раптърс го загубиха. А с Томпсън просто малшанс, част от играта. Но те си имат достатъчно титли, стигат им.
Колкото до Голдън Стейт, те рискуваха с Дюрант в 5-ия мач, когато вече нямаха какво да губят и рискът не се оправда. Спечелиха този мач, но не и заради Дюрант, по-скоро Раптърс го загубиха. А с Томпсън просто малшанс, част от играта. Но те си имат достатъчно титли, стигат им.
Публикувано: 27 January 2020 - 00:17
Чета и не мога да повярвам и не искам.Почивай в мир Коби ;(
Публикувано: 27 January 2020 - 11:31
Снощи гледах CNN до 3 сутринта и през цялото време се надявах някой да се включи и да каже, че това е поредната фалшива новина! Още повече, че новината избухна от TMZ. Самият факт, че на борда е имало и 2 деца пради ситуацията още по-тъжна.
Когато толкова влиятелен човек си отиде толкова млад, това те кара да седнеш и да се замислиш. Харчете си парите, пътувайте, обичайте и се забалявайте. Утрото не е гарантирано! Утрото не е даденост!
Като фен на НБА, Кобе завинаги ще остане в топ 5 на любимите ми играчи, които съм имал удоволствието да гледам!
"Животът е прекалено кратък, за да таите злоба. Няма никакъв смисъл от това!" - Коби
#mambaout
https://i.imgur.com/VvLX34h.jpg
Когато толкова влиятелен човек си отиде толкова млад, това те кара да седнеш и да се замислиш. Харчете си парите, пътувайте, обичайте и се забалявайте. Утрото не е гарантирано! Утрото не е даденост!
Като фен на НБА, Кобе завинаги ще остане в топ 5 на любимите ми играчи, които съм имал удоволствието да гледам!
"Животът е прекалено кратък, за да таите злоба. Няма никакъв смисъл от това!" - Коби
#mambaout
https://i.imgur.com/VvLX34h.jpg
Публикувано: 28 January 2020 - 07:35
Заради него и Шак почнах да следв НБА, след пенсионирането им спрях да гледам толкова много лигата.... Хора, които вдъхновяват...голяма трагедия!
Публикувано: 27 April 2022 - 14:23
Хващам се да гледам цели мачове на Байерн в Евро Лигата. А мач номер 2 миналата седмица - срещу Барселона, в тяхната зала беше страхотен за баварците. Довечера от 21:30 ще е мач номер 3 в Ауди Дом. Мисля да го гледам, ясно ми е на Анфилд какво ще се случи...
Публикувано: 10 September 2023 - 17:41
Германия е световен шампион по баскетбол.
Публикувано: 10 September 2023 - 18:02
САЩ ще са световни по футбол значи скоро :laughing:
Публикувано: 10 September 2023 - 19:15
Росен, на 10 September 2023 - 17:41, каза:
Германия е световен шампион по баскетбол.
Което си е чудо , защото белите баскетболисти са мнозинство в отбора на Германия...А те не могат да скачат http://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/laughing.gifhttp://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/laughing.gifhttp://bayern-bulgaria.net/forum//public/style_emoticons/default/laughing.gif
Мнението беше редактирано от ivo: 10 September 2023 - 19:18