Аз ще му стана фен чак, когато вдигне купата на ШЛ над главата си! :spiteful:
Кой искате да дойде в отбора?
Публикувано: 19 January 2011 - 01:49
Що, Нойер вдигна ли я вече? Крафт има сума титли досега, докато Нойер за да спечели Бундеслигата (с Шалке) трябва да е живял през 1934-1942 и да е лигавил кочана на Херман Гьоринг.
Публикувано: 19 January 2011 - 14:24
http://www.goal.com/...ayers-available
Футболисти с изтичащи договори от големите първенства. Любимият материал на ръководството ни!
Честно казано има някои добри играчи като Босингва и Ракитич, но като цяло нищо интересно.
Футболисти с изтичащи договори от големите първенства. Любимият материал на ръководството ни!
Честно казано има някои добри играчи като Босингва и Ракитич, но като цяло нищо интересно.
Публикувано: 19 January 2011 - 22:40
Datty, на 19 January 2011 - 14:24, каза:
http://www.goal.com/...ayers-available
Ще.
Публикувано: 20 January 2011 - 00:24
Кошмарен беше на световното, нека не се лъжем по Серия А, видяхме че там отборите са прекалено слаби и за Лига Европа.
Публикувано: 20 January 2011 - 21:25
Стоян има право. Факт е, че Кавани има потенциал, но пък е факт и това, че нивото на Серия A в последните години осезаемо спадна. Михайлович побърза да каже, че уругваецът е по-добър играч от
Публикувано: 21 January 2011 - 15:29
Че Кавани колко игра на световното? Когато беше наказан Суарес,тогава поигра малко.Несериозно е да се сравнява КАвани на световното и сега!
Публикувано: 21 January 2011 - 16:34
Mario_Basler, на 21 January 2011 - 15:29, каза:
Че Кавани колко игра на световното? Когато беше наказан Суарес,тогава поигра малко.Несериозно е да се сравнява КАвани на световното и сега!
Уругвай на световното играха Форлан AMC и Кавани-Суарес нападателно дуо.
Но иначе не съм съгласен с по-горните мнения - Кавани е класен играч и това, че Серия А не е това, което беше няма нищо общо в случая. Все пак нито Байерн е тръгнал за него, нито той за Байерн.
Публикувано: 22 January 2011 - 16:01
Мда, аз поне не видях мач, в който да не играе Кавани на световното (не съм гледал всички на Уругвай).
Публикувано: 22 January 2011 - 19:44
Кавал вместо това censored? :spiteful:
(яя като изпишеш п*дал, веднага го цензурира... каква техника, какво чудо)
(яя като изпишеш п*дал, веднага го цензурира... каква техника, какво чудо)
Публикувано: 22 January 2011 - 20:26
Че ти нямаш ли предвид педала за газта?