Байерн България: Кой искате да дойде в отбора? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой искате да дойде в отбора?

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 11-October 10
За стотен път - Нойер, Коентрао, Шакири и централен защитник.... Ако продадем Клозе искам и 9-ка...
1

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Нойер,Бастош и централен защитник от световна класа!
А за треньора,перфектните варианти са два-Отмар Хитцфелт или Гус Хидинк!
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Нойер е ЗАДЪЛЖ
1

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
Не съм съгласен,че на Хитцфелт му е минало времето в Байерн.Този човек е най-добрия треньор през последните 15г. в европейския футбол.Познава перфектно отбора и със сигурност е наясно какво тряба да се промени за да тръгне Байерн напред.
Мен лично много ме притеснява въпроса с новия треньор,не искам и да си помислям,че Хайнкес може да се върне,а пък вариантите с паляцовци като:Клоп,Рангник,Йол,Замер и т.н изобщо не ми се коментират.Ръководството трябва да бъде много внимателно при избора си,защото от този избор зависят много неща за вбъдеще.Ще се повторя,личното ми мнение е,че за Байерн би било най-добре на скамейката да бъде някой измежду Хитцфелт или Хидинк.
-1

Потребителят е неактивен   Ogata 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • живущ вБългария
Според мен Хидинк би бил най-добрия избор,но това разбира се си е само моето мнение.
Един Хидинк/Бояш/Адвокаат+Нойер,Коентрао/Бастош и един централен защитник,който става за топ ниво и тогава може да си говориме за нещо.

Хицфелд-еми става,ако годината беше 2001.....Да припоням ли какви гаври ни се случваха в последните му години при нас?Отделно той просто няма как да има такъв глад за успехи,както преди 10-тина години.

Хайнкес-смазваме всичко дето мърда в Германия,правиме безпроблемен дубъл и чупиме рекорд-два,а в ШЛ сме до 1/4 с уговорки.Благодаря.

Матиас Замер-е,то хубаво,взе една титла 2002 и после тотално се изгуби.Това би било наивен експеримент за мен.

Манго-сменям канала.

Бояш-млад,амбициран,тактически грамотен тренъор,който може да кара отбора си да играе красиво и прагматично според ситуацията.

Мартин Йол-просто без коментар.

Рафата-в ШЛ може и да сътвориме някоя изненада,а в Германия титлата и купата ще ги отпишем.

Адвокаат-много добър тактик,със Зенит ни смаза в Уефа и взе купата.Един от моите предпочитани за нов тренъор на Байерн.

Хидинк-това е моят фаворит.Стига да успеят шефчетата ни да го върнат в клубния футбол(изръсвайки солидно количество хартия) нашия отбор ще може да мечтае.....
2

Потребителят е неактивен   Mario_Basler 

• Специалист - Разбирач
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 09-October 10
  • живущ вБългария
  • любим играч:Mia San Mia

Преглед на мнениеars_moriendi, на 16 March 2011 - 11:23, каза:

За стотен път - Нойер, Коентрао, Шакири и централен защитник.... Ако продадем Клозе искам и 9-ка...

Клозе какво ще го продаваме,то му изитча договора лятото.
0

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10

Преглед на мнениеMario_Basler, на 16 March 2011 - 16:32, каза:

Клозе какво ще го продаваме,то му изитча договора лятото.

То на повече от половината състав им изтичат договите лятото или догодина....Алтънтоп, Отъл, Крафт, Бут, Клозе - 2011; Ван Буйтен, Тимошчук, Олич, Кроос, Пранич, Брено - 2012.
Може и да пропускам някого.

Едва ли има водещ отбор в Европа с толкова много футболисти с изтичащи договори. При нас винаги се чака до последния момент!
2

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена

Преглед на мнениеniki87, на 16 March 2011 - 14:57, каза:

Не съм съгласен,че на Хитцфелт му е минало времето в Байерн.Този човек е най-добрия треньор през последните 15г. в европейския футбол.Познава перфектно отбора и със сигурност е наясно какво тряба да се промени за да тръгне Байерн напред.

Стига сме си играли на иди си-ела си.Трябва да се спре с тези пожарни варианти.Вземаш някой,на който ще се разчита поне за 3 години напред и всичко се прави според неговите виждания за играта на отбора.От начина на игра във всички възрастови формации,като минеш през втория отбор и стигнеш до първия.Правят се трансферите,които той иска -с една дума треньорът коли и беси и всички се съобразяват с него.Евала на Моу,че накара дори Валдано да му чеше макарите,когато това се случи в Байерн ще можем да мечтаем за нещо повече от 1/8 финал.
3

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
За тренъори - виждаме философията на Байерн, знаем, че имаме Лам, Швайни, Густаво, Мюлер, Рибери и Робен, което означава, че трябва да е човек, който гони 4-2-3-1!
Но който и да е на кормилото на Байерн - нека не му купуват футболистите отсега!!! Нека подпише и каже - той става, тоя не, той има хубава жена, а на ония му мирише задника.... Само Нойер е задължителен т.е. който и да дойде, ако не е доволен на Нойер, да идва да го водя в лудницата...
Крафт - под наем, Бадщубер - под наем, ......
Нойер, Сателмайер - Лам/някое лъвче от школата, Брено, Ван Буйтен, нов централен защитник, Коентрао или Бащош и Пранич - Тимо, Швайни, Кроос, Густаво в центъра - Робери, Мюлер, плюс някое лъвче (гледам, че искаме някакво японче, дано го вземем преди радиацията да го е.......) - напред Гомес, Олич и още някой... Писна ми да гледам как Робери могат да лежат по терена и да няма кой да влезне, нямаме алтернатива на Лам, ляв защитник няма изобщо...
1

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

Преглед на мнениеРосен, на 16 March 2011 - 17:23, каза:

Стига сме си играли на иди си-ела си.Трябва да се спре с тези пожарни варианти.Вземаш някой,на който ще се разчита поне за 3 години напред и всичко се прави според неговите виждания за играта на отбора.

Тва за 3-те години за жалост обаче няма как да стане, щото нямаме концепция. Всеки тренер, който вземем, бива уволнен след първите по-слаби резултати. Явно шефчетата не са чували, че в живота и спорта има както въдходи, така и падения. Не става винаги, когато има спад, да се уволнява наляво и надясно. След толкова смени на треньорите, сме на същото дередже, тоест проблемът е на по-висша инстанция, но тая инстанция постоянно гледа да си измие ръцете. Не знам дали има подходящ треньор за нас при това положение - ако вземем треньор с име в Европа, той няма да иска да му се бъркат, а нашите точно това правят. Ако вземем млад, надъхан треньор, е ясно, че ще му трябват поне 1-2 сезона, за да започне да мачка, т.е. и това няма как да стане, щото нашите не могат да чакат 1 година, пък камо ли 2...
1

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена

Преглед на мнениеars_moriendi, на 16 March 2011 - 17:28, каза:

.... нямаме алтернатива на Лам, ляв защитник няма изобщо...

От лятото Босингва е свободен агент-супер алтернатива за Лам,а и Филип е показал,че може да играе и от ляво.Да видим дали нашите ще проспят и тази възможност.
0

Потребителят е неактивен   mika_fan 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 02-November 10
  • живущ вПловдив (Труд)
  • любим играч:Кан,Ефенберг,Рибери
сега като гледам Реал и Лион си мисля,че Лорис би бил добьр трансфер
1

Потребителят е неактивен   Recordmeister 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 16-October 10
  • живущ вПловдив (София)
  • любим играч:Робен
Аз пък гледам за Сисоко и Лисандро
1

Потребителят е неактивен   VladimirFCBM 

• Герой Социалистического Труда
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 10-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Оливер Кан

Преглед на мнениеmika_fan, на 16 March 2011 - 23:25, каза:

сега като гледам Реал и Лион си мисля,че Лорис би бил добьр трансфер

Мен пък не ми харесва.Не ме разбирай погрешно, Лорис е прекрасен вратар, както каза Сокачев (уви, прав!) един от най-добрите вратари в Европа.Въпросът е друг - Байерн трябва да купи възможно най-доброто.Дилемата в случая е дали да се заложи на местния Крафт или да се закупи друг, но ако ще се купува, то трябва да е Нойер.Пък и не виждам ако нашите решат да привличат какво им пречи да е Нойер - можем да купим най-силният вратар, въпросът е иска ли го ръководството.
-1

Потребителят е неактивен   mika_fan 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 02-November 10
  • живущ вПловдив (Труд)
  • любим играч:Кан,Ефенберг,Рибери
и аз съм за Нойер,ама и Лорис е супер алтернатива,като се сетя какви положения спаси вчера
1

Споделете тази тема чрез:

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема