Ако не е Нойер - съм твърдо за Крафт!
Кой искате да дойде в отбора?
Публикувано: 17 March 2011 - 18:01
Публикувано: 17 March 2011 - 19:42
Публикувано: 17 March 2011 - 20:10
Лорис е много силен, но аз мисля, че или трябва да заложим на вратаря от школата, или да купим най-добрия.Без средни варианти, без компромиси.
Публикувано: 19 March 2011 - 01:52
Mario_Basler, на 17 March 2011 - 18:01, каза:
Ако можех щях да ти дам 100 плюсчета! Точно това си мислих вчера докато гледах мача!
Лисандро е страхотен футболист и определено би вдигнал класата на отбора. Сисоко също е качествен играч, така че и неговото евентуално преминаване на Алианц Арена ще бъде добра новина.
Друг е въпросът, дали Байерн има интерес към покупката на тези двама състезатели.
Публикувано: 20 March 2011 - 19:47
Публикувано: 20 March 2011 - 20:35
Тоя Кяер не е ли виновен за 70% от допуснатите голове на Волфсбург тоя сезон? Винаги когато нашите клоуни направят поредната глупост се сещам как оная унгарска липа му счупи кръста в началото на сезона и ми става малко по-добре :laughing:
Публикувано: 21 March 2011 - 01:54
Тука даже и в проценти взехте да работите, чак 70 ги изкарахме. Кяер е един много талантлив централен защитник, който предвид своята младост и неопитност е напълно нормално да греши. Но откъм потенциал за мен той, Брено и Хьоведес са на едно прекалено високо ниво за Бундеслигата, а и за Европа като цяло!
Публикувано: 21 March 2011 - 10:37
Луиш ми пълни душата! Завършен футболист, до 2 години ще е номер 1 на тази позиция! Второ дерби бележи, играе с огромно самочувствие....
Публикувано: 21 March 2011 - 11:42
Даааам,снощи Давидко ме надърви.Самият коментатор на мача каза,че никога не е виждал партньора на ТЕри в защита да играе по-добре от него и да блести като един истински лидер.НЯМА ТАКЪВ! Самият факт,че има повече голове от Торес говори предостатъчно.Подмладяването на Челси е факт и ги чакат още доста години успехи.Рамиреш също направи много силен мач.
ДА се върна към Бундеслигата.Депендънт,отново ПЕРФЕКТНОТО мнение! Хьоведес също е бъдешето на немската защита и аз много го харесвам,като влючим и това,че почти редовно ни вкарва,няма да се разсърдя да дойдат в комплект с Нойерчо :). ОТносно Кяер,който го смята за слаб защитник да си пусне мача на Дания с Камерун от световното и да види паса към Ромедал за гола на "динамитите"... 40-50 метров пас като по конец.....наслада!
п.п.
ДА се върна към Бундеслигата.Депендънт,отново ПЕРФЕКТНОТО мнение! Хьоведес също е бъдешето на немската защита и аз много го харесвам,като влючим и това,че почти редовно ни вкарва,няма да се разсърдя да дойдат в комплект с Нойерчо :). ОТносно Кяер,който го смята за слаб защитник да си пусне мача на Дания с Камерун от световното и да види паса към Ромедал за гола на "динамитите"... 40-50 метров пас като по конец.....наслада!
п.п.
Публикувано: 21 March 2011 - 14:31
Луиз наистина е страшен!Гледал съм му няколко мача и във всичките ме впечатлява ужасно много, защото е извънредно талантлив, но и най-вече защото както сте казали по-горе има присъствие на завършен централен бранител.
Публикувано: 25 March 2011 - 14:34
Ето една супер нереална звездна селекция от мен:
In: Нойер(20 млн.), Агер(20 млн.), Коентрао(25 млн.), Марко Ройс(7 млн.), Агуеро(45 млн.), Видал(15 млн., това евентуално, ако Хайнкес го пожелае), Босигнва(free, това евентуално)
Out: Бут, Отъл, Алтънтоп, Клозе(free all), Тимошчук(5 млн., това евентуално, ако дойде Видал), Бадщубер(нейде под наем, това евентуално)
Байерн Мюнхен 2011-2012:
Нойер - Лам, Агер, Брено, Коентрао - Швайнщайгер, Густаво - Робен, Мюлер, Рибери - Агуеро
Скамейка: Крафт, Ван Буйтен, Пранич, Тимошчук/Видал, Кроос, Ройс, Гомес
Заради контузиите на Кислинг и Хелмес Хайнкес заигра 4-2-3-1, така че предполагам няма да е нечовешка мъка от негова страна да продължи със схемата на Ван Гаал.
За централен защитник приемам други предложения, само това ми хрумна.
Също така нямам абсолютно нищо против Гомес - просто според мен се нуждае от малко здрава конкуренция.
In: Нойер(20 млн.), Агер(20 млн.), Коентрао(25 млн.), Марко Ройс(7 млн.), Агуеро(45 млн.), Видал(15 млн., това евентуално, ако Хайнкес го пожелае), Босигнва(free, това евентуално)
Out: Бут, Отъл, Алтънтоп, Клозе(free all), Тимошчук(5 млн., това евентуално, ако дойде Видал), Бадщубер(нейде под наем, това евентуално)
Байерн Мюнхен 2011-2012:
Нойер - Лам, Агер, Брено, Коентрао - Швайнщайгер, Густаво - Робен, Мюлер, Рибери - Агуеро
Скамейка: Крафт, Ван Буйтен, Пранич, Тимошчук/Видал, Кроос, Ройс, Гомес
Заради контузиите на Кислинг и Хелмес Хайнкес заигра 4-2-3-1, така че предполагам няма да е нечовешка мъка от негова страна да продължи със схемата на Ван Гаал.
За централен защитник приемам други предложения, само това ми хрумна.
Също така нямам абсолютно нищо против Гомес - просто според мен се нуждае от малко здрава конкуренция.
Публикувано: 25 March 2011 - 16:49
132 000 000 ми се струва малко множко за нашият клуб