Байерн България: Кой искате да дойде в отбора? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой искате да дойде в отбора?

Потребителят е неактивен   dian 84 

• Новак
  • Пип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 02-April 11
http://www.gong.bg/v...ticle_id=203497 еи тея гонг вярват ли си?ако е исктина ще се гръмна тоя рафиня за къфффф ние ?кво стана със Коантрао? боатенг нещо нема кефи много е непостянен иначе има много слини мачове но ..несъм сигорен в него ,нещо класно няма ли да земем освен нойер?
1

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
///
0

Потребителят е неактивен   mmmnee 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Регистриран: 17-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Ribery,Quaresma,Bastian S,J.Boateng,Musiala
Пак започнаха да пестят пари.Това е, вземат на кг играчи,а уш щяха да вземат само качествени.Големите отбори които се борят да спечелят ШЛ в момента се интересуват от Бензема,Неймар,Фалкао,Хълк,а не от Петерсен и Рафиня.
1

• Новак
  • Пип

Преглед на мнениеmmmnee, на 19 May 2011 - 16:46, каза:

Пак започнаха да пестят пари.Това е, вземат на кг играчи,а уш щяха да вземат само качествени.Големите отбори които се борят да спечелят ШЛ в момента се интересуват от Бензема,Неймар,Фалкао,Хълк,а не от Петерсен и Рафиня.

и аз съм на това мнение,шампионска лига несе печели със играчи от 2-рите първенства.толокова ме е яд понякога на тях че ми идва да им тегла една дълга.като им знам възможностите могат да си купят когото си пожелаят.нямам думи просто дано всичко това да са спекулации,и да вземем
2

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Кво пък имате против Петерсен?
0

Потребителят е неактивен   niki87 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Aз нямам нищо против Петерсен,никога не съм го наблюдавал и не мога да дам мнение.Единственото,което ме мъчи е въпросът:С играч от 2-ра лига ли ще атакуваме ШЛ?...
1

• Новак
  • Пип

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 19 May 2011 - 17:48, каза:

Кво пък имате против Петерсен?

нищо проив нямам,ама едно е да игареш за енеги във 2 ра б.лига друго е да дойдеш в байерн и без самочуствие и опит да спечелиш ш.лига.просто няма как да стане иначе успех на младия нападател дано със времето стане един от най добрите ни нападатели.АЗ
0

• Легенда
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн
Първоначално Петерсен не е взет с идеята да е титуляр, а за да има повече опции в атака. Разчита се на това, че е млад и амбициозен и ще се бори за мястото си. В момента нападението ни няма крещяща нужда от някакъв много класен нападател, след като Гомез убеди ръководството, че може да вкарва (как и кога е друг въпрос). На базата на тези обстоятелства не виждам проблем Петерсен да е част от отбора.

Притеснението ви трябва да бъде концентрирано най-вече върху защитата и въпросът, който трябва да си задаваме е дали играчите, които се спрягат за защита (освен Коентрао), са достатъчно класни, за да атакуваме ШЛ и защо не се говори за нито един чисто централен защитник.
1

• Новак
  • Пип

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 19 May 2011 - 18:03, каза:

Първоначално Петерсен не е взет с идеята да е титуляр, а за да има повече опции в атака. Разчита се на това, че е млад и амбициозен и ще се бори за мястото си. В момента нападението ни няма крещяща нужда от някакъв много класен нападател, след като Гомез убеди ръководството, че може да вкарва (как и кога е друг въпрос). На базата на тези обстоятелства не виждам проблем Петерсен да е част от отбора.

Притеснението ви трябва да бъде концентрирано най-вече върху защитата и въпросът, който трябва да си задаваме е дали играчите, които се спрягат за защита (освен Коентрао) са достатъчно класни, за да атакуваме ШЛ и защо не се говори за нито един чисто централен защитник.
то остава и петарсан и да е титолярл,но си имаме клозе който според ме е по опитен и за спечелването на ш,лига по ще ни е от полза,колкото до защитат много се претиснявам и особенно като чета по статиите че ван дер вилде им бил скъп другя им бил незнам си кво и ми се спират на она, марша рафиня от дженоа,както се казва със трици маймуни сме трагнали да ловим,като ни се свиди така ще е май
0

• Легенда
Сам го каза - имаме си Клозе, тогава какъв е проблемът да имаме и Петерсен? Тъкмо за баланс - един стар и опитен и един млад и надъхан.

А този Ван Дер Вилде не знам кой е. Сигурно имаш предвид Ван Дер Вил.
0

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Коентрао, Боатенг и Рафиня за резерва на Лам отдясно + Нойер и нещата се нареждат добре отзад.
0

• Легенда
Боатенг-Ван Вуйтен въобще не мисля, че е двойка централни защитници, с която можем да атакуваме ШЛ. Да не говорим за Боатенг-Бадщубер...
1

Потребителят е неактивен   C3C0_vg 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
  • живущ вVelingrad
  • любим играч:Kahn

Преглед на мнениеSanta Cruz, на 19 May 2011 - 19:14, каза:

Боатенг-Ван Вуйтен въобще не мисля, че е двойка централни защитници, с която можем да атакуваме ШЛ. Да не говорим за Боатенг-Бадщубер...

Това би трябвало да значи, че ни трябват двама централни защитници?!
0

• Легенда
Аз лично много бих се зарадвал на двама нови, качествени защитници, но при положение, че знам, че шансът това да стане е твърде нищожен, бих бил доволен и на някой класен и опитен (да не се правят асоциации със стар), който да покрива Бадщубер, а Ван Буйтен да е резерва. Другият, по-добър вариант, е новият централен защитник да си партнира с Брено, но той май няма да остава при нас за съжаление.
0

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Какво става със селекцията ни?

За момента нищо,което да ни кара да бъдем оптимисти ,че догодина ще играем финал на АА.Някои ще кажат:чакай бе брат,има цяло лято за нови попълнения.Да,така е,но притеснението идва не от факта,че няма да направим нови покупки,а от това какви ще са те.От имената,които се въртят, единственият ,на когото мога да се зарадвам е Мануел Нойер-световна класа.Фабио Коентрао-лично на мен не ми харесва,защото от мачовете,в които съм го гледал прекалено внимание отделя за атаки и доста често си оголва зоната,като не една и две атаки станаха от неговата страна.Байерн се нуждае от много повече сигурност в защита.Джером Боатенг-за мен е пълен дървар,твърде рисков,много слабо Световно и резерва в Сити,а ние го искаме в Байерн.Артуро Видал-за неговата позиция си имаме трима,които смея да твърдя са по-добри от него.Освен,както казах и преди време на Хайнкес не му се върти в главата да залага на двойка Швайнщайгер-Видал,а Луис Густаво да е единият от двамата централни защитници,което е пълно безумие,а и по този начин финал на АА няма да видим.Не случайно не се споменават имена на типични централни защитници,явно пак ще го ударим на пестене.Нилс Петерсен-нищо не мога да кажа за това момче,не съм го гледал и нямам мнение за него,но все пак ако искаме да спечелим Шампионската лига трябва да се отнасяме с уважение към турнира.Преди два дни Ули каза,че най-големият трансферен удар на Байерн не е Нойер,а Юп Хайнкес.Моите уважения към Хайнкес,но това е най-големият провал на Байерн (заедно с Клинсман) от към треньори в последното десетилетие.Последното около ,което се шуми е Рафиня.Това недоразумение не искам никога да го виждам в Байерн,писна ми да обираме утайките на другите отбори.

Дано нещата се развият по други начин,но познавайки нашите скъперници и това кой ще ни води през новия сезон, в Европа не ни чака нищо добро.
1

Споделете тази тема чрез:

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема