Байерн България: Кой искате да дойде в отбора? - Байерн България

Прехвърляне към съдържание

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема

Кой искате да дойде в отбора?

Потребителят е неактивен   Santa Cruz 

• Легенда
  • Група: Администратори
  • Регистриран: 05-November 10
  • любим играч:От настоящия състав: Нойер, Мюлер, Кимих, Горецка, Ким Мин-джае, Кейн

3

Потребителят е неактивен   Stu4ko 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Потребители
  • Регистриран: 13-October 10
  • любим играч:Оливер Кан, Филип Лам

*
ПОПУЛЯРНО

Трябва да слезем от облаците, че видите ли, финала е в Мюнхен и трябва да сме там, защото едва ли не е писано. С уволнението на Ван Гаал проектът Байерн започва почти от нулата наново. Ще има нови попълнения, нов треньор, аклиматизации, сръдни, простотии и ще мине време докато стане отбор от цялата тази какафония. Доста по-целенасочени и скъпоструващи проекти като Челси не могат да се доберат още до ШЛ, а ние, вчера докопали третото място, вече поехме към Алианца.
11

Потребителят е неактивен   dian 84 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 02-April 11
[quote name='Stu4ko' timestamp='1305915117' post='22295']
Трябва да слезем от облаците, че видите ли, финала е в Мюнхен и трябва да сме там, защото едва ли не е писано. С уволнението на Ван Гаал проектът Байерн започва почти от нулата наново. Ще има нови попълнения, нов треньор, аклиматизации, сръдни, простотии и ще мине време докато стане отбор от цялата тази какафония. Доста по-целенасочени и скъпоструващи проекти като Челси не могат да се доберат още до ШЛ, а ние, вчера докопали третото място, вече поехме към Алианца.
0

Потребителят е неактивен   Bavareza 

• Баварец
  • ПипПипПипПип
  • Регистриран: 29-October 10
  • любим играч:Oiiver Kahn
Аз пък мисля, че финала в Мюнхен е най големия възможен импулс, който да ни води напред през новия сезон! Всичко възможно трябва да направим, за да сме там!
1

Потребителят е неактивен   Datty 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 12-October 10
Договорът на Харгрийвс изтича това лято. Предлагам да го вземем, нашите лекари да направят обичайната магия, да поиграе 10-15 мача на високо ниво и догодина отново да го продадем на Юнайтед за 25 млн. Единствено трябва да разчитаме, че деменцията ще е хванала Фъргюсън дотогава.
5

Потребителят е неактивен   carrot 

• Ултрафен
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 07-October 10
  • живущ вСтара Загора
  • любим играч:Мануел Нойер
Дори и Юнайтед не са толкова тъпи, че да купят Харгрийвс пак http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/rofl.gif Че те след неговия трансфер и последвалата му "кариера" се отказаха да купуват от чужбина изобщо http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/marto.gif
На съгражданите им обаче може да го продадем и то поне за 40 милиона.http://bayern-bulgaria.net/forum/public/style_emoticons/default/dance.gif
1

Потребителят е неактивен   Panzer Bavarian 

• Потребител
  • ПипПип
  • Регистриран: 17-October 10

Преглед на мнениеdian 84, на 19 May 2011 - 18:29, каза:

то остава и петарсан и да е титолярл,но си имаме клозе който според ме е по опитен и за спечелването на ш,лига по ще ни е от полза,колкото до защитат много се претиснявам и особенно като чета по статиите че ван дер вилде им бил скъп другя им бил незнам си кво и ми се спират на она, марша рафиня от дженоа,както се казва със трици маймуни сме трагнали да ловим,като ни се свиди така ще е май

Братчед, казвали ли са ти ,че си сложен за четене :rolleyes:
6

Потребителят е неактивен   francky 

• Новак
  • Пип
  • Регистриран: 05-January 11
  • живущ вВелико Търново
  • любим играч:Франк Рибери
казвам Тевез... знам, че имаме 5 нападателя, но предпочитам КЛОЗЕ да ходи където иска, само да е във форма за националния,както и Олич някаде да си върне формата... ТЕВЕЗ е точно за нашия отбор според мен... най-изумителния нападател... гони топката докато не стигне до рекламните пана зад вратите.. :D
-1

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen

Преглед на мнениеDatty, на 26 May 2011 - 13:11, каза:

Договорът на Харгрийвс изтича това лято. Предлагам да го вземем, нашите лекари да направят обичайната магия, да поиграе 10-15 мача на високо ниво и догодина отново да го продадем на Юнайтед за 25 млн. Единствено трябва да разчитаме, че деменцията ще е хванала Фъргюсън дотогава.

е те с тия пари ни <купиха> Рибери...шматки.........харгрийвс /изигра за тия около 30 мача за 4 години,вкара около 2-3 гола../за Рибери..Добре ли е?..................Само ме интересува добре ли е.....?
1

Потребителят е неактивен   ars_moriendi 

• Шам фъстък
  • ПипПипПипПипПип
  • Регистриран: 11-October 10
Не съм доволен!!! Петерсен - ОК, Нойер - перфектно, но оттук нататък гледам провал след провал! От всички защитници, които има на пазара на цена между 10-15 млн. евро, ние се огледахме у Боатенг, който за мен не е най-удачният вариант. Ще вземем и Рафиня, ще пратим Лам отляво, а на десния фланг ще имаме двама футболисти, които не подават топката (Робен и Рафиня)! Бащош, Сисоко, Варгас... Като не става с Коентрао, не става, ама пак започват да ни лъжат, че едва ли не съставът ни е супер качество и ако не вземем ТОЗ
7

Потребителят е неактивен   katzi 

• Напреднал
  • ПипПипПип
  • Група: Член на фенклуба
  • живущ вЛондон
  • любим играч:FC BAYERN Muenchen
Не мисля че Рафиня ще е от голяма полза...за мен също 1 Бащош е задължителен-20 милиона и от Лион ще ни го докарат в Мюнхен- опакован,с панделка....
2

Потребителят е неактивен   bayernfan 

• Потребител
  • ПипПип
  • Група: УС на фенклуба
  • Регистриран: 14-October 10
  • живущ вПрага
  • любим играч:Марк ван Бомел
Привличането на Бастос ще бъде сбъдната мечта. Без съмнение това е един от най-добрите флангови футболисти в света, като има всички предпоставки той да да пасне на стила ни. Дано нашата управа закупи и ляв бек, защото все още се вижда, че Контенто не може да бъде толкова солиден, колкото Лам. Естествено, това е напълно разбираемо предвид възрастта на Диего, затова ми се струва, че едно преотстъпване в силен тим от Бундеслигата би свършило чудесна работа. Всички отлично си спомяме колко по-зрял дойде Филип след престоя си в "Щутгарт".
1

Потребителят е неактивен   bayernsamokov 

• Потребител
  • ПипПип
  • живущ вПловдив
  • любим играч:Робери
Ние тука си говориме някакви трансфери, Бастос, Агуеро ала бала...ама ръководството дали изобщо имат намерение да купуват някой ?
2

Потребителят е неактивен   Росен 

• Легенда
  • ПипПипПипПипПипПип
  • живущ вБългария/Елена
  • любим играч:Щефан Ефенберг/Оливър Кан
Ако мога ще ти прасна 100 +
0

Потребителят е неактивен   bvb09 

• Потребител
  • ПипПип
Не че ми е работа, но всяка година Байерн е с космическа печалба от билети и тн. Сега се съмнявам, че няма да се вземе играч от високо ниво, но с Рафиня мисля, че са се объркали. Предполагам, че на Юп ще му трябва време да види точно слабите места и ще подсили. Винаги след като Байерн не стане шампион се купуват играчи поне за 50 милиона!
0

Споделете тази тема чрез:

• (60 Страници) +
  • « Първа
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Последна »
  • Вие не можете да започнете нова тема
  • Вие не може да отговаряте на тази тема