Много добри играчи са и Ройс, и Марин, но има ли смисъл да загробваме поредните таланти, като ги държим резерва... Няма смисъл, според мен. Ако ще взимаме таланти от ранга им, нека да бъдат със статут на титуляри при нас.
Ей го - взехме Усами, защото е един от най-големите японски таланти в момента, загатна и при нас за качествата си в подготовката, но сега, вместо да му дадат шанс, го няма даже и в резервите... :fie: <_<
Кой искате да дойде в отбора?
Публикувано: 21 August 2011 - 20:13
Santa Cruz, на 21 August 2011 - 04:20, каза:
Ей го - взехме Усами, защото е един от най-големите японски таланти в момента, загатна и при нас за качествата си в подготовката, но сега, вместо да му дадат шанс, го няма даже и в резервите... :fie: <_<
Много жалко! Надявах се да получава повече възможности - добра резрва е за Робери според мен.
Публикувано: 21 August 2011 - 21:25
В момента искам Пер Мертезакер и Марко Ройс.
Публикувано: 21 August 2011 - 22:58
Публикувано: 21 August 2011 - 23:34
Дано, ама като гледам Юп, невинаги логичното играе роля при него.
Публикувано: 22 August 2011 - 11:56
Публикувано: 22 August 2011 - 15:17
Сега имаме нужда от нападател за резерва. Румениге го призна днес в интервю.
Гледам списъка с изтичащите договори и опции особено много няма... От Германия: Петрич, Писаро, Погребняк, Зидан, Росенберг, Шлаудраф...
Евтина резерва със сносно качество би бил Мохамед Зидан, вкарвал ни е неприятни голове, Павката сщо става, понеже е казвал, че е фен на Байерн от малък. Говоря за решения под 3 милиона, понеже не виждам като Ули ще даде повече за резерва...
Гледам списъка с изтичащите договори и опции особено много няма... От Германия: Петрич, Писаро, Погребняк, Зидан, Росенберг, Шлаудраф...
Евтина резерва със сносно качество би бил Мохамед Зидан, вкарвал ни е неприятни голове, Павката сщо става, понеже е казвал, че е фен на Байерн от малък. Говоря за решения под 3 милиона, понеже не виждам като Ули ще даде повече за резерва...
Публикувано: 22 August 2011 - 15:34
Без да се замисля бих избрал Погребняк и не защото съм русофил, както обича да изтъква Камбата :laughing: . Ако успеем да вземем за 3 млн. Павел за резерва ще е супер. Друго ме притеснява обаче, че руснакът няма особена разлика в играта си спрямо Гомез и Петерсен, имам предвид чисто стилово, макар и да се движи малко повече. За Писаро е абсурдно да се говори. Затова моят избор е Младен Петрич. Първо защото в най-общ план е футболист от добра класа, но и най-вече защото, макар и хърватин, може да внесе екзотичност в нападението ни. За мен има изключително елегантна и интелигентна игра - има силен ляв крак, добра техника и е способен на много красиви, дори акробатични изпълнения. Както се казва, има два типа нападатели - екзекутори и импровизатори. Ние се нуждаем от импровизатор и Младен е точно такъв.
Публикувано: 22 August 2011 - 16:19
Да определено и аз съм за Младен Петрич, вкарва невероятни голове, въпроса е дали биха ни го продали. Погребняк ми харесваше в Зенит когато играеха заедно с Аршавин, сега не знам на какво ниво е, не съм го гледал скоро. Аз си мисля за вариант който не знам доколко е удачен, но аз бих се радвал да вземем Диего от Волфсбург. Той не е типичен нападател, но вкарва доста голове и е цар на асистенциите( ще разнообрази играта ни), като втори нападател може да го бъде, а и Магат се опитва да го разкара, няма да струва много и можем да го вземем веднага, следях го освен във Вердер и в Ювентус и още се чудя защо го разкараха, беше най-добрия им играч в един иначе посредствен сезон за отбора, не вярвам да има проблем с дисциплината при нас, защото не вярвам да изпусне шанса да играе за Байерн.
Публикувано: 22 August 2011 - 16:20
Ако контузията на Олич се окаже по сериозна няма да е зле да се привлече още един нападател.
Публикувано: 22 August 2011 - 17:11
Аз пък съм на мнение, че трябва да се даде шанс на някое момче от юношите, като Фишер, Вастич или Дженингс. Защо пък един от тримата не седне на резервната скамейка! Достатъчно талантливи са, пък и Юп умее да мотивира и развива млади играчи! За сега имаме здрави Гомез, Петерсен и ако се наложи Мюлер може да играе на върха на атаката.
Мнението беше редактирано от Tokata: 22 August 2011 - 17:18
Публикувано: 22 August 2011 - 17:14
Tokata, на 22 August 2011 - 17:11, каза:
Аз пък съм на мнение, че трябва да се даде шанс на някое момче от юношите, като Фишер, Вастич или Дженингс. Защо пък един от тримата не седне на резервната скамейка! Достатъчно талантливи са, пък и Юп умее да мотивира е развива млади играчи! За сега имаме здрави Гомез, Петерсен и ако се наложи Мюлер може да играе на върха на атаката.
Мда, за какво ни е да взимаме нов нападател, дори и под наем, при положение, че си имаме Фишер, който има опит в Бундеслигата. Аз съм ЗА на Фишер да му се дава шанс в първия отбор.
Публикувано: 22 August 2011 - 17:21
Публикувано: 22 August 2011 - 18:33
аз пък искам един класен нападател и :gomez: да отива на пейката :bishop: